Quantcast
Марешки и депутатите му всъщност не напускат парламента | Page 3 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

87 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

erkek

Параграфе, още когато Волен подписа коалиционното споразумение с другите двама хубавци много преди изборите,беше ясно че се заформя една прекрасна трифазна патерица.А всеки знае каква е целта на патериците-да крепят Боко на власт.Също така всеки знае съдбата на патериците бокови-гледат парламата отвън.Така че не защитавай Волен-още от сдушването с другите двама апапи е знаел в какво се превръща.

Предводител на ...

Оп, оп, белиденс, един пара, една пара, ноо пари.

Памфуций
снимка на Памфуций

 

Пара, виж кво пише у вашия портал:

http://www.vestnikataka.bg/2017/06/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B8/

 

Министърът на АТАКА: Ще работя за развитието на индустриалните зони

Намаляваме 67 такси за бизнеса и гражданите. Това заяви министърът на икономиката от квотата на АТАКА Емил Караниколов в интервю за в. Tруд.

 

същата медия:

Губернатор от АТАКА е патрон на Първа национална асамблея „Земята на децата”

 

... то се провежда под патронажа на областния управител на Софийска област Илиан Тодоров от квотата на АТАКА, а НСА е партньор.

 

По неизвестни причини във всички информации , свързани с Тодоров, у вашия портал той неизменно е "Губернаторът на Софийска област от квотата на АТАКА", независимо дали участва в събития у нас или в чужбина. 

 

 

Сгугню
снимка на Сгугню

Дали някоя умна глава може да ме осведоми, защо при 122 депутата, управляващата коалиция трябва да зависи непременно от ДПС?

Просто ще организират нещата така, че да имат нужния брой депутати в началото на всяко заседание, за да има кворум.

Или?

Предводител на ...

Сгуги, обективний анализаторе, сал ти ли не научи, че ОП е на ръчно управление откъм Дръндаркьой?

buratinob

Просто ще организират нещата така, че да имат нужния брой депутати в началото на всяко заседание, за да има кворум.

Или?

 

Естественоче ще трябва ИЛИ.

Ти сега искаш Цецо да спре с молитвените закуски да ходи в парламента вместо по студиата?

Шумахер
снимка на Шумахер

Може би се очертават предсрочни избори...

Не мисля, че правителството ще подаде оставка! Не може да си го позволи! Въпреки, че е под натиска на собствената си политическа глупост и трябва да удържи властта, защото тази година му е "гибелно важна" - предстои разпределянето на големи пари - 10 милиарда, избор на нов главен прокурор и местни избори. Т.е. правителството ще се бори със собствената си глупост и простотия - това, което се случва в малката коалиция, с БСП, а сега и с "ВОЛЯ". 
Първо са европейските избори на 26 май, второ местните в края на октомври. Знаете, че местните структури крепят властта. Освен това, изборът на главен прокурор е в края на годината...Тук ще изглеждат като герои в комедиите на интригата по Молиер! Ще е повече от забавно! Защото има съгласувателни процедури...
Интересно какво ще прави по това време президентът. Защото той подписва указите за всички висши назначения: посланици, висши военни, шефове на специални служби и като нищо може и да не подпише указ за назначаването на новия Главен прокурор. Затова още от ранна пролет Мутрю ще започне да му се мазни, това е повече от сигурно! Ще го маскира като призив за разбирателство, да речем, а Цвъчко ще спре да играе лошото ченге...Защото при сегашните им "закачки" президентът няма да позволи Боцю да си избере Главен прокурор! Това не е онова измислено нещо Плевнелиев...Свободата му сега зависи от Цацаров, с когото явно се е разбрал! Да напомням ли, че Цацаров, още с встъпването си в длъжност, прекрати 3 производства срещу Борисов? Така че незнам накъде ще бягат... И той, и Главния прокурор! Явно трябва сделка...Ами ако Цацаров не издържи на тая перспектива, примерно?
А ще се разпределят големи пари - 10 млд, от които само 1 млд за Кресна. Не трябва да се случи никакъв сакатлък...Парите трябва да се разпределят "правилно"!
А това 100% означава, че за нищо на света няма да допуснат предсрочни избори, защото това би означавало 6 месеца извън властта - 3 м. служебно правителство /настроено реваншистки?!?/, 2 м. подготовка на изборите и 1 - за съставяне на нов кабинет. 
Това е положението. Ще се държат за властта със захапката на питбул! И за нищо на света няма да я пуснат!

Ад мин

И за нищо на света няма да я пуснат!

Така е!

Освен ако Корнелия не изкара хората на жълтите павета. Има и причини, и поводи. А защо не го прави и дали ще го направи? Предстои да видим...

Сгугню
снимка на Сгугню

Ти сега искаш Цецо да спре с молитвените закуски да ходи в парламента вместо по студиата?

 

Ами въпрос на мотивация и на организация е.

Едва ли ГЕРБ или пък ОП имат полза от това да се обяснява оттук нататък редовно, как ДПС им дърпа конците, както ще се случи, ако именно от ДПС зависи кворума. Със сигурност избирателите на тези формации няма да харесат това, а пък въпросното нехаресване би имало последици при евентуален предсрочен вот, че и при редовен такъв.

Разбира се, горните съждения се опират на логичния, рационален  и далновиден подход, а пък е несигурно дали Цецо, който гласи тия работи, е годен за такъв подход.

Заедно с това, представителите на ОП със сигурност биха загубили лице ако позволят трайно ДПС да подсигурява работата на парламента, в който те са част от управляващото мнозинство.

 

Асол
снимка на Асол

Заедно с това, представителите на ОП със сигурност биха загубили лице ако позволят трайно ДПС да подсигурява работата на парламента, в който те са част от управляващото мнозинство.

 

Чини ти се, че въпросното......ъъъъъъ...лице не е достатъчно омазано??

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Ха-ха! Истински търговец!

 

Дам... Докато да напусне и пазарлъкът стана. ?

Щели да ходят на работа, щели да се регистрират, само нямало да участват в дребнотемието, което представлявало напускане.

JollyRoger's

Имаме воля... за кючек! Ашколсун, Весо, машалла!

Гюбеци в музикален съпровод на Dire Straits Money for Nothing'???

Magi

Как успяхме да изберем толкова циркаджии/ нямам предвид цирковите артисти/ в едно НС?

вила

.Всичките Му  патерици са подсъдими или осъдени.Без изключения!И магарешки е такъв.Вчера се изока,че напускат парламента,остава само да изяснят причините,днес,след някои напомняния насаме, вика:правим кворум и обсъждаме важните според нас въпроси?!И туй било напускане?!.Алоу,патерички  палашенски,има и такива,които не сме от 80-те %.

Пантелей

Тюууу... язъъъък... толкуз мастило изписахйте... толкуз надежди разпиляни събрахте... толкуз планове велики измудрихте...

И накрая ... аптекарят скърши мераците ви....

Ноооо... не се отчайвайте... доще и на вашата измислена улица на надеждата да изгрее слънце.... трябва само да постоянствате, и да се надявате!!!

вила

Споко,така и туй нещо ще гледа нс  догодина през криф макарон,както ВСИЧКИ досегашни негови патерици.

buratinob

Какво стана бе Миме?

Утре Цвъко и Горанбаши да не излязат с предложение за увеличаване бюджета на здравната каса за лекарства??

JollyRoger's

Ще укрепят Шенгеня с още някой милЬон... Конкретно във варненския вилает...

къртичето

Трябваше дъвка за да се отклони вниманието от 8-те милиона и Марешки услужливо я осигури.

buratinob

Може и несправедливо да обвинявам Марешки.

Освен с пари нещата стават и със сопа.

Цацаров дали не е дал по-добра оферта??

Предводител на ...

Марешки е варненец сепак.

Требе да сме снизходителни.

pasi

Кой Зема парите в последния момент?

Таман се приготвИх с пуканки, да гледам с интерес заковани депутати по банките...

buratinob

Е, заковаха марионетките.

paragraph39

ERKER,

/:/Параграфе, още когато Волен подписа коалиционното споразумение с другите двама хубавци много преди изборите,беше ясно че се заформя една прекрасна трифазна патерица

.........................................................................................................................

Ти или НЕ си доосведомен, или се опитваш да манипулираш?!

За твое сведение/ или за да те изДЕманипулирам?!/, Коалицията "Обединени патриоти" бе създадена за участие в последните президентски избори, а НЕ за да прави правителствена коалиция с ГЕРБ- и кандидатът на "Обединени патриоти" тогава се класира ТРЕТИ! Което беше безспорен успех на тази коалиция/ в сравнение с разните му СДС, ДСБ, ДБГ, НДСВ, БЗНС, Кунева, Кънев и сие/!!! После тази коалиция стана и парламентарна- ПГ "Обединени патриоти"!

А ако парламенталрната коалиция ОП не беше направила правителствена/НЕ парламентарна- такава няма!/ коалиция с ГЕРБ, щеше да се отиде към предсрочни Избори, нали?! И в името на какво- да влязат в Парламента НЕвлезлите в Парламента ли?! И, евентуално, "Обединени патриоти" да НЕ влязат в Парламента?! За хлапета ли говорим или за политици?! А?!

От мен да го знаеш/ете/: НЯМА по Света партия/ или коалиция/, която да е в Парламента, а да рискува да предизвика предсрочни Избори- след които, евентуално, да НЕ влезе в Парламента! И в България НЯМА такава партия или коалиция! ТЧК

 

Manrico
снимка на Manrico

Болшинството цял ден търкаше настървено това талонче. Нищо не излезе, но пък какви надежди, какви надежди! Утре - друго талонче ще има.

n00b

Тия сега докато се синхронизират с "началника" си , ще бъде едно вътре-вън ... Какво жалко представление.

Страници