facebook
twitter

Вие сте тук

89 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

momon

Герб и дпс си имат достатъчен кворум. Борбата продължава! ? Националната сигурност и етническия мир трябва да се пази.

Sapienti_sat

Мюфтийството, точно затова мълчи и си чака своето. Иначе етнически немир!

Santana

Колкото и бодряшки да говорят Цветанов, Симеонов, а и Борисов като се включи от Баку, ясно е, че от днес България официално е в политическа криза, чийто изход е само един - предсрочни парламентарни избори. ГЕРБ вече нямат потенциала да издържат на проблемите, стоварващи се отвсякъде върху главите им. Но по-лошото от избори за тях е разпадът на ОПГ-то, който следва.

PlaNed
снимка на PlaNed

И СИГА, в парламента останаха партиите на верска основа

- Герп с вярата си в Неговата непогрешимост

- Триглавата ламя с вярата си, че "патриотичен" и "паричен" фронт са синоними

- ДПС - те поне са твърди и последователни с вярата си в келипира

Sapienti_sat

??

ЗИП
снимка на ЗИП

ГЕРБ и ДПС имат 120 депутата и нямат кворум. Пък и имам спомени, че един депутат от ДПС стана независим.....

 

Да не говорим, че ДПС все още са бая "токсични". Никой не иска да се свързва с тях, което е донякъде опасно за България в стратегически план, но затова си е виновно самото движение.

 

Патриотите са яко цепнати "геополитически".

 

Въобще работата е доста мътна. Да видим следващите ходове на "големите играчи" от Вашингтон, Москва, Брюксел и Пекин....

 

:)

JollyRoger's

Каишката и бича са делегирани на амбасадите. С Него се срещат само по международни тлаки по неизбежност и Го изтърпяват с отвращение да ги гняви и целива...? 

Скоро ще се чуе “Сус, Бре!“ и ще последва кански рев, сълзи и сополи... Суджукът свърши!

Памфуций
снимка на Памфуций

Предизборни революционери и тези. От друга страна, промените в контрола на лекарствата по аптеките, заедно със заканите на Боко към търговците на горива, са ясни знаци и силни сигнали. Да очакваме и включване на прокуратурата в мазните предизборни борби , та шоуто да е пълно.

9101

Не виждате ли че Марешки е решил да изнудва? Иска да получи голямо парче баница. 

Ако има предсрочни избори Марешки няма да влезе в Парламента. Той го знае.  Така че остава само парчето баница. 

JollyRoger's

Баницата е отживелица. Суджукът е биткойнът на ГРОБ...

Хулиган

Ако някой още не е разбрал, на това му викат парлама демокрация...

 

http://www.drago.info/index.php/2017/12/22/parlament-v-kuklen-teatwr/

Памфуций
снимка на Памфуций

Герп с вярата си в Неговата непогрешимост

Тва не е верно. ГЕРБ вече три мандата управлява по схемата "проба-грешка-проба". А Баце е непогрешим при три, че и повече все различни позиции по един и същи въпрос в рамките на часове, все едно от тях не е грешно. Освен това тя, непогрешимостта, се предава с галене по главата.

Sine_metu

Правите си мишки вие, а не виждате че се разиграва най- гадният за нас сценарий - предсрочни избори по старите недемократични правила

Желязко Желев

Академик Цветанов и академиите му отидоха е киреча.Тъкмо се канех да отседна в хотела на академия жени.

Няма да ме питате защо нали?

Обаче ще Ви отговоря жените Герб са много симпатични а пари за мис Вселена нямам

 

JollyRoger's

За Цецоу правилата са подробност. С либерален бюджетар-бездомник колко му е да се отпуснат спешно още няколко милки за Шенгеня. А е знайно, че римляните са най-знатните майстори от мушенгенската крепителна бригада на Уста Цецоу...

А иначе - започна мъчителният Му залез. Циркът ще е безподобен.

mi6osp.

Този парламент фактически приключи.

Остава да видим, дали някоя "патриотична"  партия ще си направи харакири и ще подкрепи с кворум ГерБ-ДПС, или и трите вкупом ще се изнижат от парламента.

А някои от форума и извън него  не вярваха, че идеята на Нинова  е ефикасна и решава радикално въпроса с властта на Борисов-3.

Както и не вярват,че президентът ще управлява с ред служебни правителства, независимо кой ще победи на извънредните избори.

Това управление  е стратегическия замисъл на  Нинова с излизането от НС.

 

 

Sine_metu

Президентът не може да въведе демократична избирателна система

Мида

ПатрЕотите стават все по-жалки. 

Slava
снимка на Slava

Дано на Нинова/бесепе не ѝ им се наложи пак да целуват ръка на депесе че и на "волния" Марешки. Ако последният все пак влезе в следващия парламент.

GAGAROV

Барабар Петко с мъжете, та и Марешки. Не си гледа бизнеса, в интерес на истината изгоден и за хората, ами се бърка в политиката.

JollyRoger's

В бантустана най-сладкият бизнЬес е в “политиката“. Пример - мамин Шиши.

mi6osp.

Sine_metu

Президентът не може да въведе демократична избирателна система

 

Ако чрез служебните правителства президентът съумее да вкара в затвора  крадците от трите правителства на Борисов и да спре унищожаването на България, ще може да въведе каквото поиска.

 

Пантелей

???

...Всяка година, последната сряда на месец октомври във Вимербю имаше пазар и тогава в града от ранно утро до късна вечер цареше голямо оживление и се чуваше страшна глъчка. Всички до последния човек, не само от Льонеберя, а и от други общини, отиваха там, за да продават волове, да купуват кобили, да разменят коне и да срещнат хора, да си намерят годеник, да ядат захарни петлета, да танцуват полка, да се бият и изобщо да се забавляват всеки по свой начин...

Edin Scott

Няма да има предсрочни - сега служебно (ама не Герджиков) до ... легнала осмица.

JollyRoger's

За да има служебен кабинет, трябва да е насрочен предсрочен вот.

Първоначално ще има период на псевдопарламент, който няма да е в състояние дори да подпечатва поредната Му налудност. До момента, когато всичко ще блокира и Той ще метне пешкира. Пак, но за последно. Приемниците Му ще се окажат в тотална кочина и батак, за излизането от които ще са нужни години... Видимите резултати!???

La Bamba
снимка на La Bamba
"Гласувайте ,за да спасим България от Шайката !" ... Това как гласувате няма никакво значение. Важното е какво мислят преброителите - Цветан Вършецки и Бат Мишо К. Шайката е вечна. България ? Това е Шайката !
protor

Сега Корнелия да обяви реконтра и да се върне в парламента. На инат.

paragraph39

Само да осведомя Незнаещите/ или правещи се на такива?!/, че: в Парламента НЯМА парламентарна група/ПГ/ на "Атака"- има, досега, сега и засега,  ПГ "Обединени патриоти"/ НФСБ+ВМРО+Атака- общо 27 депутати/, в която ПГ партия "Атака" има 1/3/33%/ сила на глас!

И в Правителството  "Борисов-3" НЯМА самостоятелно участие на партия "Атака", а има там участие на парламентарната коалиция "Обединени патриоти"- която коалиция има в Правителството 1/4/25%/ сила на глас, срещу 3/4/75%/ на ГЕРБ!

Сиреч, дори и при "кръчмарска" сметка за УЖ участие на "Атака" в Правителството "Борисов-3", то това нейно участие е със сила на глас 1/12/8.3%/- срещу 11/12/91.7%/ сила на глас на другите там !

Ерго, наивници/ или манипулатори?!/ са тези, които искат, натискат, разчитат/!?/ и се надяват/?!/ на "Атака", с нейните 1/12/8.3%/ сила на глас,  да направлвява и управлява работата и решенията на Правителството "Борисов-3"! ВСУЕ!

protor

Кой началствува ПГ на обеднените патриоти?

PlaNed
снимка на PlaNed

Пар-АГРАФ, пар ЕКСЕЛАНС - пар-ЛАМА, пар-ЛАМЕНТ в пар-АЛЕЛЕН свят

Страници