Quantcast
БСП се запъна и остава извън парламента | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

40 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
БСП се запъна и остава извън парламента

"Имаме взето решение на Националния съвет от неделя да напуснем парламента", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова запитана дали депутатите от левицата ще се върнат в Народното събрание, за да гласуват, ако бъде внесено президентско вето по промените в Изборния кодекс. "Националният съвет е най-висшият ни орган и ние изпълняваме приетите от него решения", допълни Нинова.

По думите й управляващите сами са "влезли в правната каша" и трябва сами да се оправят. "Етикетът на всичко това е подигравка с правото, подигравка с парламентаризма. Така не се прави", каза Нинова. Случващото се около промените в изборното законодателство било "най-ниско равнище на законодателния процес".

Депутатите от БСП нямало да взимат дневната си надница, както и да не ползват автомобили, отговори Нинова на въпрос дали те ще получават заплата, след като не ходят на работа. "В парламентарния правилник е записано, че щом не ходим на работа, не получаваме възнаграждения", посочи тя.

Към статията във в. СЕГА

Страници

торбаЛан

Ма и там си останете.

Billy-Joe Winchester

Г-жо Нинова! ?

Тиквата сега ще трябва да развързва кесията да плаща на Доган и за парламентарен кворум. ☺️

Св. Ихтамнетий
снимка на Св. Ихтамнетий

Ако си стегнат чемаданите за Магадан - още по-добре?

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Да вземат и българското мадуро 

принцеса Даяна

"и остава извън парламента"  най-добре да си остане трайно в тази поза. БСП буржоазия+олигархия така решила, не питала ни членове, ни симпатизанти и защо да ги пита, да ходят и да четат Зарков и Кутев какво са пуснали в сайта. Но доколкото помня преди някое време Нинова пак плаши да ги изкарва и след 2 дни си забрави. После щеше да ги води на екскурзия сред народа и след 1 ден си забрави. Като си помисля страшен турски филм ще стане с епизодите "Опозицията плаши, властта трепери" на Корнелия, Йончева и другите талантливи артисти. Машалла! ?

Джиджи

Необективно заглавие - какво означава "се запъна" ?

Необективно – ?

Журналистката здраво е прегърнала неолибералните ценности?

И по–добре първо отвори речник на българския език, отколкото да дрънкаш  профанистично за неолиберални ценности!!! ?

Biberkov

Е така да се запънете и на изборите - цяла България ще спечели.

циникЪтхедонист

Оставането извън  Парламента е правилно, ако целта са предсрочни избори.

Липсата на контрапункт, ще е убийствена за управляващите.

Ще им лъснат срамотиите, като излязат от мъглата на "идейното" противопоставяне.

Св. Ихтамнетий
снимка на Св. Ихтамнетий

какво означава "се запъна"

Съкратено от "се запъна като магаре на мост".

?

JollyRoger's

Не е ясен смутът на герберастките адепти. Сега в интимна обстановка може да разцъфти старата бостанска севда не на къра, а в сърбанието. И да се родят нови законодателни шедьоври. Данчо Ментата и Гошо Пешкира ще показват движенията с вещината на стари... тараби. Красота!???

AgentMi6kin

 Щом опозицията я няма значи по неолиберално-венецуелските стандарти парламента е незаконени недемократичен, чакаме либералните медии да заквичат Тръмп да го обяви, че не го признава. 

Biberkov

''Не пушете тревата, газете я!''

 

AgentMi6kin

Кажи го на Дончо, Пенчо, Шекер Катя, Цвъки и всички клакьорки на поредната американска намеса, която ще доведе до поредната катастрофа. 

wreckage
снимка на wreckage

ени по-малко ощетени ф церебралния сектор колеги биха могли да оценят действията на ръководеното ф момента од Нинова бесепе като опществено полезни, без тва да пречи на оценяващите да продължат да мразят бесепето.

торбаЛан

Тиа неощетените дан са същите, дето фдигаха несредни пръсти за станишев и още не моат да прежалят ДПС активистЪТ Орешарски?

Яна

Бихте ли обяснили на широката публика: как така във Вашите неолиберални супер "демократични" възгледи се връзва класификацията на напускането на парламента като демократично деяние съобразно вида на напускащите? Ако са ГЕРБ - това си е супер демократично, браво, само така; ако са БСП - измамници, които е крайно време да бъдат изправени до стената или в краен случай да поемат доброволно към Сибир.  Като част от широката публика смятам, че това е супер болшевишко схващане. Но то какво и може да се очаква от привърженици на ГЕРБ. Все пак представителите Ви в същия този парламент са бивши партийни секретари от БКП или наследниците им. ПП поста се отнася до №43

принцеса Даяна

"  Щом опозицията я няма" 

Хеллоу, Уили!  Виж сега тука как протестира една истинска опозиция:

 

Марешки запълва дупки във Варна и предизвиква политиците
https://www.bgonair.bg/reportazhi/2018-04-24/mareshki-zapalva-dupki-vav-varna-i-predizvikva-polititsite

 

AgentMi6kin

Лошото е, че либерастките медии твърде заети да обслужват ГЕРБ и да мразят БСП вече 10 години не са забелязали това. Или го знаят, но го крият от хората, щото за тях е по-добре гнила тиква на власт отколкото БСП. 

fisherman

Знаят го, всичко знаят, но и те се надяват да бъда купени, както А.Тодоров, Биков, Янето,Гурнаров и др. или пък както една телевизия беше купена за мильони $ с надежда да  запушат устите на знаещите.Има една книжка "България или мафията'' има я в читанката, препоръчвал съм я на мнозина, там е описано абсолютно всичко.

 

цензура

Кака пак ги направи на бъз и коприва, ма то който ги хване тия все ще ги дърмони ? ... просто толкова си можат! 

 

https://www.facebook.com/BulgarianSocialistParty/videos/1638875432924410/

принцеса Даяна

Отдавна изтече промоцията на празните плямпаници, но в БСП холдинга не са се усетили. Прави ми впечетление, че Нинова се изтърва и обяви "напускането" като лично разпореждане. Това се потвърждава от факта, че по въпроса имат разрешение да се изказват само най-верните и. Случайно изтеклото становище на М. Миков е диаметрално противоположно на Нинова. Червените фенове може ли да дадат информация дали БСП знае какво прави Нинова и обкръжение? Да се върнем на Йончева, дето Борисов бил Вожд,. Да но ако той е вожд, очевидно зад него има индианци, докато Нинова и Йончева са Вожбдици но зад тях няма индианци. Какво става в измъченото БСП?

Neopol

"В парламентарния правилник е записано, че щом не ходим на работа, не получаваме възнаграждения"
Лъже ! Одържа се само процент. Дори да не ходет нито на пленарни заседания, нито на комисии, то ще пак вземат около 3000 лв. на месец. Въпреки, че почти всички са мастити бизнесмени имилионери и едва ли разчитат на заплата.

Neopol

Тъкмо БСП почне да мълчи и да му се вдига рейтинга и Нинова се активизира и му го смъкне. Що за безотговорност да не отидат при гласуването на президентското вето ? Да превели напук ? Това ли е разбирането на Нинова за политиката ? Що не си ходи в Крушвица, като манталитетно си е останала там ?

Лoвkия

 или пък както една телевизия беше купена за мильони $ с надежда да  запушат устите на знаещите.

Е нали си направихте ваша, обективна, червена телевизия, кАжи къде да я гледам.

Пантелей

Другарката Нинова дига рейтинга на Бочко досущ куту един Доналд на тов. Вова ?

Лoвkия

Точно така, щом квичат презокеанските шуги, значи прави са тов.Трэмп и менторът му.

wreckage
снимка на wreckage

Барма, ф таа връска знаеш ли кво се случва с Боко, когато земе виагра?

 

Става по-висок.

dream team
снимка на dream team

Ех, да имаше и на тебе кой да ти го вдигне...рейтинга.

принцеса Даяна

Добре де и къде може да се гледа тая ТВ-БСП, самп в "Завод Мраз" на червения бизнесмен Василев ли?

JollyRoger's

Там, там... В цеха за свирки и кавали...

Страници