facebook
twitter

Вие сте тук

2 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Племенницата на Скрипал вярва, че той е мъртъв

Племенницата на руския двоен агент Сергей Скрипал смята, че чичо й отдавна е починал, предаде РИА "Новости". Виктория Скрипал сподели това часове, след като британският "Сънди таймс" писа, че състоянието на бившия офицер от руското военно разузнаване се влошава. На 4 март м.г. той и дъщеря му Юлия бяха открити в безпомощно състояние в Солсбъри, Великобритания, и впоследствие Лондон обвини Москва, че е организирала отравянето им с бойното вещество новичок. След дълго лечение двамата бяха изписани от болница. Сега Сергей Скрипал получавал медицинска помощ у дома и лекарите се опасявали, че той няма да се възстанови напълно, писа британският вестник. "На мен лично никой не ми съобщава нищо за състоянието му. Но за това се говори отдавна. Скрипал не е между живите...На 4 март ще стане година и на 6 март ще ни връчат урна и ще кажат - Скрипал почина и по негово искане бе кремиран", казва племенницата.

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова заяви по повод публикацията за влошеното състояние на Скрипал, че новината представлява контролирано изпускане на информация от британските спецслужби към медиите.

Към статията във в. СЕГА
Гларyс

Ех, а толкова лесно ингилизите могат да опровергаят руските фейкнюзове. Само трябва да покажат щастливото семейство Скрипал на една пресконференция. Ама ги крият, защото светът е голям и новичок дебне от всякъде...

×