Quantcast
Путин: Европейските страни не искат американски ракети, но мълчат | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

56 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

TheBoss

Не виждам нито една причина страните от ЕС да не смятат, че вече са мишени. 

 

PerlenFischer

На нищо не се научиха чекистите.

Пак ще събират дърти лезбийки пред Greenham Common.

IvanM

САЩ даде конкретни факти за конкретен модел ракета. Русия заяви, че това не е вярно. 

 

На това му се вика 'моята дума срещу твоята'. Искат се повечко доказателства. 

TheBoss

И какво точно доказателство ще те убеди, че Русия отново гледа на договорите като на тоалетна хартия ?!

ИвКо

 "Нашият отговор ще бъде единен", 

Този да не е сядал на врач на хурката та познава така отдалеко. Отделно от това няма как Щойгу да си харчи ракетите за разораване на ниви за картофи, ще бъхта само териториите дето са заплаха за него.

Желязко Желев

Е нема начин.В Източна Европа са заголили задници/вж.Комарицки. нема как са не ги инжектират.И нас също.Валерката не напразно говори за ракети

То и на Паси се смяхме за НАТО ама после и ний и той ривахме.ЕС НАТО дрън дрън.И.Е  има предназначение-ядрен буфер.

buratinob

Тоя договор винаги е бил прах в очите на европейците.

Ограничава ракетите със среден обсег с наземно базиране.

Ограничава, защото Русия е в ЕВропа, а САЩ не.

Воднобазираните са свободни.

Каква е разликата между ракета на суша в Крим или такава на кораби в Черно море, Северно, море, Средиземно море или в Ламанша?

IvanM

И какво точно доказателство ще те убеди, че Русия отново гледа на договорите като на тоалетна хартия ?!

 

Ми, както казват в съда - неоспоримо. Такова, което Русия няма как просто да отрече. Като това за ракетите в Куба, например. И да го представи публично.

Иначе, въз основа на своите предположения и подозрения САЩ могат да вземат суверенно решение да прекратят едностранно действието на тоз договор. Което те и направиха.

Смешното е, че настояват РФ да продължи да спазва разтрогнат договор.

mi6osp.

Европа ще откаже американските ракети, защото ако ги приюти, има опасност да получи и много руски и ще ѝ дойде твърде смъртоносно.

Разбира се, може да закупи С-400 и да си направи добра ПРО.

Но най-добрият вариант е, да не дава територията си  за разполагане на американски ракети и да купи С-400.

 

В Европа обаче има малко държави, които не могат да отказват на САЩ.

България е една от тях.

Това значи , че ще имаме американски ракети.

И колкото ни се полагат руски.

 

 

Наблюдател 1

Кога Русия е спазвала договори? Днес техните ракети са насочени към Европа. Но ние да не сме разполагали ракети срещу тях, щото сме щели да станем мишена. Що, сега не сме ли? Много ми е интересно наистина ли си вярвате русофилите. Естествено, че в Европа трябва да има ракети. 

jorro2

В конгресс США внесли законопроект, запрещающий выход из ДРСМД

 

https://ria.ru/20190215/1550950385.html

 

Ами сега?

fierсe
снимка на fierсe

офтопик - 60% от германците смятат сащ за основна заплаха за мира,

всеки трети германец вярва на путин!???

Наблюдател 1

По материали на ТАСС.☺☺☺

paragraph39

Да припомня ГЛАВНОТО:

Първо, става въпрос за САЩсащски/като собственост и пръст върху "червения бутон"!/ ракети и за руски /като собственост и пръст върху "червения бутон"!/ ракети!

Второ, НЕ става въпрос за НАТОвски ракети/като собственост и пръст върху "червения бутон"!/ и НЕ става въпрос за ракети на Варшавския договор/НЕсъществуващ вече почти 30 години!/!

Трето, става въпрос за САЩски ракети, разположени ИЗВЪН САЩ/вкл. в Европа/ и за руски ракети, разположени САМО в Русия!!!

Четвърто, става въпрос за военната доктрина на САЩ за "Изнесена навън отбрана", и НЕ става въпрос за изнесена от Русия навън отбрана!!!

Пето, при горните 4-ри, въпросът за техническите характеристики на руските ракети и дали те отговарят на договореното/през 1987 г.!/ между САЩ и СССР, това вече НЕ е най-важното! Още повече, че Русия отрича нейни/като собственост и пръст върху "червения бутон"!/ ракети да НЕ отговарят, като технически характеристики, на  договореното между САЩ и СССР по време на съществуването на Варшавския договор!!!

Там се съсредоточете! УСПЕХ!

 

Starboard

Схемата за краварското лабораторно „извън САЩ” вече всички я разбраха. Европа стана опасно място. Даже ингилизите искат брекзит, ама това не е  времето на Медина Сидония ...и лошото време няма да помогне. И краварите си мислят че като не е на тяхна територия – са много „далече”. Далече – само на Марс .. и отатък, ама не с холивудско студио.

Ай Сик TIR

Путин и Шойгу поискаха от пиндостанците да си нарежат пусковите установки МК-41 и да се измитат от суверенна Сирия. Вероятно са им предложили в добавка и още нещо, но ще се автоцензурирам поради "изтънченото" му съдържание...

paragraph39

STARBOARD,

И друго има:

Нападателните и отбранителните ракети на "враговете" САЩ и Русия, при ракетна атака и контраатака, ще се сблъскат над европейска територия, а НЕ над територията на САЩ- и цялото им съдържание ще се изсипе върху главите на населението на Европа! А НЕсвалените от сащски ракети руски ракети  ще ударят сащските ракетни обекти в Европа!

Имам предвид, в този казус, ракетите по ДРСМОД, но тава важи и за всички други ракети/атакуващи и прехващащи/ при евентуална война между САЩ/НАТО/ и Русия!

Starboard

Мисля че правиш грешка с Меркаторската проекция на земята. Отвори си Google earth и сложи северния полюс в средата на екрана при голяма отдалеченост /да се вижда кълбото/ - това за което говориш ще стане там, малко Гренландия и Канада и безлюдните най-северни части на Норвегия, Швеция и Финландия. Останалите ... ще гледаме телевизия, облаци и радиация ... и ще си говорим какъв чист въздух излизаше от дизелите на VAG ))

paragraph39

STARBOARD,

И аз мисля, че ти правиш грешка?!

Защото думата ми беше за сащските ракети в сащските бази в Европа, досами границата на Русия! За тези ракети  няма нужда да опъвам конец върху глобуса, за да видя през кои държави реално ще летят ракетите/ например, тези от сащските бази в Полша и Румъния, Германия, Великобритания и т.н.!!!

Ай Сик TIR

Ако пиндостан все пак се засили да слага къси ракети в Европата, Русия сменя военната си доктрина приемайки възможността за "Превантивен стратегически ядрен удар". Естествено, че такъв удар няма как да се нанесе само със стратегически оръжия. Просто ще бъде унищожено всичко, което представлява непосредствена заплаха за РФ. Но е много вероятно да има "поздрави" и до териториите зад океана. "Посейдон" не е направен да плаши гаргите.

La Bamba
снимка на La Bamba

Както правилно забелязва ВВП , всички страни в Европа страхливо мълчат и подвиват опашки пред САЩ. И единствената причина за това е страхът от американската военна сила. Ако Европа имаше свои въоръжени сили /освен националните/ , ако имаше свои стратегически оръжия /изключваме неголямите арсенали на Франция и Кралството , последното е направо придатък на САЩ.../, ако имаше своя собствена военна доктрина , а не тази на НАТО /= интересите на САЩ в Европа/ , дори нямаше нужда да бъде в съюзнически отношения с Русия. Европа щеше да бъде собствен център на сила. Балансьор между антагонистичните интереси на двете военни суперсили. И при нужда Европа можеше да се озъбва застрашително както на Изток , така и на Запад. Но не би...САЩ са били в основата на две страшни Световни Войни , разпалени и водени главно в Европа. Нанесли невероятни щети и опустошения... САЩ няма да се поколебаят и трети път да разпалят война в Европа ! Този път ядрена , само ако видят малко кривване в посоката на ЕС , в страни от американските интереси. Именно тази военна заплаха от САЩ парализира европейските страни и техните ръководители да водят самостоятелни политики , и о ! Кощунство ! Да вземат да създадат Европейски Въоръжени Сили със стратегически оръжия , извън контрола на американските генерали... Страх и нищо друго.

Наблюдател 1

Само да питам кои са първите два пъти, в които САЩ са разпалили война в Европа, та и трети път нямало да се поколебаят?

nanyac

IvanM

...

 

По всички правила, обвинението трябва да докаже тезата си. С факти.

В кой съд трябва според теб да се докаже? В Басманския ли? 

SergElias
снимка на SergElias

САЩ са били в основата на две страшни Световни Войни , разпалени и водени главно в Европа. 

Тов. Макаров Анатолий Анатолиевич съвсем го е закъсал с троловете. Или ще ни прати някой разюздан, алкохолизиран мужик, или както е в случая, някой пенсиониран ЗКПЧ от времето на Льонята. А както се очертава бъдещето няма да е по-добро, след като Джуджак №1 ще му праща Джуджак №2 за да му съобщи: "Денег нет, но Вы держитесь здесь, вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья". 

Думи думи

Россия предупредила: Европа становится мишенью для ракет после выхода США из ДРСМД...

https://www.youtube.com/watch?v=iHRG8ahFn7A

 

Чехия полна решимости превратиться в еще одну цель для ракет РФ

https://www.youtube.com/watch?v=OAvzG_r64dE

Страници