Quantcast
Симеонов не приема сериозно думите на Каракачанов за напускане на коалицията | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

8 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Симеонов не приема сериозно думите на Каракачанов за напускане на коалицията

„Не приемам много сериозно ултиматума на Красимир Каракачанов“. Така лидерът на НФСБ и депутат от "Обединени патриоти" Валери Симеонов коментира заявеното от вицепремиера Красимир Каракачанов да подаде оставка, ако не бъде подкрепена концепцията му за интеграция на ромите и да напусне управляващата коалиция.

Симеонов каза още, че в този вид „не бих подкрепил концепцията, тя трябва да бъде доизкусурена“. „По принцип основните предложения съвпадат изцяло с предложенията на нашата програма, така че ще подкрепим една такава стратегия, но сериозно подобрена и коригирана", допълни Симеонов. Според него документът не давал повод за свикване на коалиционен съвет. 

Във вторник Красимир Каракачанов каза в интервю за тв „Евроком“, че е готов да си подаде оставката и да мине в опозиция, ако стратегията му за интеграция на ромите не бъде приета в парламента. „Отдавна в България е дошло „време разделно“. Ако ГЕРБ смятат, че ДПС са им по-близки и идеологически по-близки до сърцето - няма никакъв проблем. Аз си подавам оставката и минавам в опозиция. Да направят коалиция с ДПС и да си управляват заедно и щастливо!“, отговори Каракачанов на въпрос дали ГЕРБ няма да се съобразят с ДПС, които критикуват концепцията му.

В концепцията на Красимир Каракачанов се предлага въвеждане на общественополезен труд, контрол над социалните помощи, спиране на детската раждаемост, както и спиране на помощите при отказ за започване на работа; спиране на децата от училище; демонстриране на скъп начин на живот, несъответстващ на статута "социално слаб" и много други.

Към статията във в. СЕГА
mini96

Кораба потъва бавно,но плъшоците бързат да се спасяват!Колко удобно "ние минаваме в опозиция и нямаме нищо общо с белите дето направихме"!

PlaNed
снимка на PlaNed

Не приемам много сериозно ултиматума ...

Едва ли някой приема сериозно Карлсон, но всеки се бори за своя миг слава

И Симеонов обеща нещо, за някаква релса, ама нали знаем, че той е един известен майтапчия!

purkop

И Симеонов обеща нещо, за някаква релса, ама нали знаем, че той е един известен майтапчия!

При тази ромска спестовност, къде ше намерите свободностояща релса бе колега?

То устойчиво закрепените стълбове дават фира, Вие искате релса да се мотка изоставена нейде!

Айде холан, на това е разчитал още при изхождането си Варели.

генек

WC-то приема всичко на сериозно. И най-вече себе си...

------------

https://genekinfoblog.wordpress.com/

Памфуций
снимка на Памфуций

„По принцип основните предложения съвпадат изцяло с предложенията на нашата програма, така че ще подкрепим една такава стратегия, но сериозно подобрена и коригирана", допълни Симеонов. Според него документът не давал повод за свикване на коалиционен съвет. 

Самият факт, че Каракачанов публикува "концепцията" на сайта на ВМРО като документ на ВМРО обозначава, че той иска останалите от малкото ОПг да се обединят около него - един вид да покаже водещата воля на ВМРО по този въпрос. Иначе, щеше да го внесе на коалиционен съвет и коалицията да излезе с общ документ.

buratinob

WC-то е както винаги откровен до простотия.

Коалиция вече няма, воеводата може да напусне само министерството ако му стиска.?

потребител_07
снимка на потребител_07

"Във вторник Красимир Каракачанов каза в интервю за тв „Евроком“, че е готов да си подаде оставката и да мине в опозиция, ако стратегията му за интеграция на ромите не бъде приета в парламента. „Отдавна в България е дошло „време разделно“. Ако ГЕРБ смятат, че ДПС са им по-близки и идеологически по-близки до сърцето - няма никакъв проблем. Аз си подавам оставката и минавам в опозиция. Да направят коалиция с ДПС и да си управляват заедно и щастливо!“, отговори Каракачанов на въпрос дали ГЕРБ няма да се съобразят с ДПС, които критикуват концепцията му."

---

Гледах предаването ''Не се страхувай!'' (11.02.2019) с водещ Васил Василев.

http://eurocom.bg/shows/video/234-ne-se-strahuvai/9375

Подкрепям, ? !