facebook
twitter

Вие сте тук

4 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Заради олимпиадата на Григор Димитров започна да му се играе за България

Григор Димитров има желание да играе за България в турнира за купа "Дейвис", но още не е решил дали да е през 2019 г. Това твърди българският мениджър на тенисиста - Георги Стоименов, цитиран от "Дневник". Той допълва, че "през годините различни фактори не са му позволявали да играе" за националния тим.

В четвъртък, ден след като бе изтеглен жребият за тазгодишната купа "Дейвис", противопоставил нашите на състава на Южна Африка (начело със световния №5 Кевин Андерсън), капитанът на тима ни Тодор Енев изрази надежда, че Димитров ще помогне в тези двубои. Още повече че след преформатирането на турнира България се изкачи служебно във II група на зона "Европа/Африка", където не е била от 2016 г. 

Димитров не е играл за България от 2015 г., когато спечели един мач на сингъл в двубоя с Люксембург. Именно това му осигури правото да участва на олимпиадата в Рио `16. Сега регламентът е същият: освен по ранглиста тенисистите ще се класират за Токио 2020 и ако са играли за националния си отбор поне веднъж през 2019 или 2020 г.

Към статията във в. СЕГА
Jules

"през годините различни фактори не са му позволявали да играе" за националния тим."през годините различни фактори не са му позволявали да играе" за националния тим.

 

Разбирай  почивки на екзотични места с мургавата кака.?

Има на какво да се учи от своя кумир Федерер и от приятеля си Ноле.

САТЪР
снимка на САТЪР

Ноле не му е приятел това с а  bulgaristanski Pr  акцийки  също като "бейби Фед"

Ноле е известен честна игра и благотворителност  кауна с мошеничество и педерастии.

 

§ цифрена сума  в евро подарили на кауна.  на Олимпиада отби номера  имал си билет з а връщане даже  не говори с никого там от булгаристан, надменен и алчен.

та стези $ що детски школи щяха да се отворят..или подпомогнат цели одбори.След изказване на някакв измекяр че "четвърт финал на кауна било по стойностно от световни и европейски купи в други спортове:" мнозина се прехласват  аз го ползвам само за тото заработки и не съм на загуба.

spanopolski

"Starting in 2016, points were no longer awarded for the tennis tournament at the Summer Olympics."

При повече от достатъчно други мачове през годината няма смисъл да се напъва за олимпиадата.
Просто е.