facebook
twitter

Вие сте тук

3 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Агресия се лее върху полицаи и медици

Серия от нападения срещу полицаи и медици беше регистрирана през последните денонощия. 

43-годишна шофьорка беше арестувана в Пловдив, защото ритнала униформен служител, съобщиха от МВР. Тя изнервено натискала клаксона, докато чакала в задръстване на бул. “Пещерско шосе”. Автопатрул й направил забележка да престане. Тя слязла от автомобила и изритала единия от полицаите. Срещу нея е образувано бързо производство за хулиганство. 

За шокираща агресия срещу полицаи в Сливен, разказа bTV.  Става дума за два случая, в които нападателите са употребили наркотици. При първия полицейски патрул се опитал да спре автомобил. Шофьорът не се подчинил на сигнал „Стоп”. Започнало преследване из целия град, като на кръстовище мъжът спрял на червен светофар. Той отново се опитал да избяга, като блъснал полицейската кола и опитал да прегази униформен. Полицаят се отървал с охлузни рани. Шофьорът накрая бил задържан.

Други полицаи отишли да помогнат на свои колеги в сливенския квартал „Надежда”, където имало масов бой. Там мъж им извадил нож и сабя. Един от полицаите му наредил да хвърли хладното оръжие, но той замахнал със сабята към него и го заплашил, че ще отиде в дома му и ще го запали. След това обаче се подчинил и бил задържан. 

Полицията огласи арест на мъж в столичния жк „Дружба“ заради нанесен удар на служител на реда. Във вторник задържаният беше освободен и се оплака по телевизиите, че полицай се е опитвал да го събори на земята, при което се е спънал и паднал. "Полицаят тръгна към мен и ми каза да си дам личната карта. Аз тръгнах да я давам, през това време той ме напада. Искаше с ръцете да ме хване за кръста и да ме свали на земята. През това време се спъна, не знам какво стана. Той падна на земята и си ожули ръцете. Всичко това продължи 2-3 минути”, каза Зоран Маглесев. 

Версията на СДВР гласи, че колата му имала съответствия с издирвана заради катастрофа и те отишли да я огледат на паркинг. Тогава дошъл мъжът и започнал да ги снима и се държал много агресивно. Те го предупредили да престане, но вместо това той ударил с лакът един от служителите на СДВР и го повалил, като наранил ръката му. 

Трима пациенти нападнаха медицински екип в Центъра по хемодиализа в болница „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново, съобщиха от лечебното заведение. Лекарите били повикани по спешност да реанимират възрастна жена в тежко състояние. Докато се опитвали, близките ѝ нахлули и започнали да се саморазправят с тях. Викали им: „Няма да излезете живи оттук!“. Възрастната пациентка починала, което още повече ожесточило близките ѝ. Охранители и полицаи ги извели със сила от болницата. 

Пациентка нападна и фелдшерка от Спешната помощ в Горна Оряховица, съобщи БНР.  35-годишна жена с бебе с висока температура, което трябвало да бъде закарано до болница във Велико Търново, се изнервила и ударила през лицето с телефона си медицинската служителка. Образувано е бързо производство за причиняване на лека телесна повреда. Битата е в болничен и е подала предизвестие за напускане. Колегите ѝ заплашиха с колективна оставка заради агресията на работното им място, обяви шефът им д-р Виолета Пашова.

Към статията във в. СЕГА
ОБАЧЕ
снимка на ОБАЧЕ

Тя слязла от автомобила и изритала единия от полицаите.

а една  пернишка🐑 направо ги гази...

JR

Разпад.

×