Quantcast
Прокуратурата спаси Московски от съд за смъртта на детето му | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

64 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

генек

Цацараторите се затаиха. Какво да кажат - че отново техните спасяват престъпници от наказание?

И пак дебилите ще говорят за "горкия човечец, вече наказан"... Божието наказание е едно, но човешките закони трябва да са за всички. Дори за убийци на властови постове!

?

--------

https://genekinfoblog.wordpress.com/

pasi

Долу ШАЙКАТА!

Angel Stoichev ...
снимка на Angel Stoichev Dimitrov

Не е ли достатъчна загубата на детето му? 

https://iconomicabg.blogspot.com

Яна

Не, не е достатъчо. Наказанието е за убийството на дете, независимо, че детето е негово. В един от постовете по-горе беше написано, че прокуратурата е длъжна да защитава жертвата. Жертвата в случая е детето, а не министъра на ГЕРБ. 

mi6osp.

Законът е решил, че не е достатъчна и наказва убиеца при непредумишлено убийство с 3 г затвор.

Московски е убил непредумишлено детето си.

Законът не предвижда изключение, когато си убил майка си, баща си, детето си...

Прокуратурата е тази, която трябва да следи дали е спазен закона.

Но тя преднамерено не си е сършила работата, целяла е единствено оневиняване на Московски.

 Целта ѝ личи още при липсващата алкохолна проба.

 

"Ало, Сотире!" в действие.

Правосъдие има само когато законът важи за всички.

Санчу

Убий своето дете и ние ще ти простим.

Но трябва да докажеш, че си гербераст, тъпанар и пиянде.

known

Ами защо тогава хрантутим прокуратура и съд. Да разчитаме само на Божието наказание!

bgman13

Ангеле, ти какво имаш против правовата държава и върховенството на закона? Не беше ли ти евро-атлантик бе, и русофоб, американофил? Можем ли аз сега да знам, ти с кой завършен клас от началното училище образование си, та хем рипаш по амбрзазури да защитаваш страстно евро-атлантизъма, хем не ти е ясно, кво е тва евро-атлантизъм. Ако си в САЩ, ше те разкатаят при такъв публичен случай. Не знаеш нали - мамина блага калинка малинка?

ЛАФЪРДИЕВ

Цял раздел от НК бе заметен от съдо.. От утре това за убийството по непредпазливост и/или незнание на правилата ще оневинява инормалните индивиди от матряла.. Щото за тях досега - загубата на детето НЕ БЕ ДОСТАТЪЧНА за съда. Вкарваха ги и в затвора..

сталкер пустиняк

Начи, като има някой шемет - сноубордист, турист и пр. - запилял се по планината, предизвикал лавина, въобще смъртен случай заради непредпазливост, Ловкия Бахур се вихри с по 5-6 мнения с критики. Сега никакъв го няма. Да не се реди на лифта в Банско?

La Bamba
снимка на La Bamba
Съд , мъд , кви са тия глупости бе ? Детето си е било негово , може да си прави квот си иска с него ! Утрепал го , случва се ! Ако реши , ново ще си направи... ама ха ! Критикари...
bgman13

Аа, недей така - тва е руска балалайка не е евроатлантическа ценност. Евро-атлантическата ценност е за домашното насилие. Те ти тука една класическа руска балалайка, и си помисли къде сакаш да си - с азиатците или с евро-атлантиците:

 

https://www.youtube.com/watch?v=uQBtcV99AdM

маргаритка2

И аз това си помислих - прокуратурата е забравила най-важния довод - "Голяма работа, ще си направи друго".

Гларyс

Ей затова нищо не върви. Защото постоянно се прилагат избирателно законите ни. И на тези дето мислят, че БСП са по-зле от ГЕРБ - зле са, но не толкова. ГЕРБ директно разрушиха държавните институции. 10 години гледаме ръчно управление, месене в работата на всякакви органи и свеждането им до безгласни момчета за поръчки. Това е феодално управление, никаква демокрация не е.

ГЕРБ ги крепи това, че първи се усетиха как да манипулират изборните резултати. Но вредата от тях е огромна. Затова час по-скоро трябва да се изринат и да започнем да възстановяваме обратно държавността.

Специално този случай е пределно ясен. Затова и хората са погнусени от явното незачитане на закона. Щом един министър може да убие детето си и да му се размине, как очакват на бай Иван да му дреме за някакви закони и правила? Ами Стравийски? Кажа, че съжалявал и го пуснаха. И колко още такива има...

Левски ни завеща вярата в чиста и свята република. Тези се гаврят с неговия завет. А ние сме за бой, че продължаваме да ги търпим!

 

Санчу

Тиквешкото управление разрушава моралните устои на държавата.

Не случайно 3 млн. българи избраха да живеят в чужбина. Относително са почти двойно повече от избягалите от Сирия.

Памфуций
снимка на Памфуций

Семейната трагедия на ексминистъра не бива да засенчва факта, че поради непредпазливост с действията си е довел до смъртта на едно дете. Абсурдно е, че прокуратурата е неспособна да му потърси отговорност за това. 

 

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Мисля си, че никой няма прамо да обсъжда Московски.

Няма как да знаем какво се случва вътре в това нещастно човешко същество.

 

Но всеки може поне за няколко минути да помедитира над личната си склонност да замита грешките си под чергата. Да избира лесното и удобното пред правилното.

И тогава може би ще разбере, че изкуплението е по-лекият избор, макар далеч да не е лесен. Но годините на изкуплението ще минават по-леко, отколкото годините, през които иначе би се правил на дръж ми шапката. Само вижте как го гледат останалите от снимката.

 

А дори да е напълно безскрупулен, все някога ще се окаже на педя от смъртта и тогава целият му живот ще се обезмисли, все едно е бил едно ?. Мисля, че именно на това му викат Ад.

Starboard

Съгласен напълно – не само Московски, доста народ въобще не трябва да се обсъжда и показва. Ама на, за добро и за лошо, все тях гледаме. Няма как да сравня моят си анонимен „ад” с този на горепосочения който постоянно ни се „набива” от медиите. Министър на МТИТС – Ад, депутат от ГЕРБ – Ад, вицепрезидент на Черноморската банка – Ад, купон с моторни шейни – Ад ... а ние всички в Рая.

Тренд Петков

Тази наглост ще бутне топката по наклона.Че прокуратурата е смачкана е ясно...то просто е ясно за всеки,повтарям всеки,който не е в мозъчна смърт. Това прокурорско  Постановление да не е съгласувано с Цацаров не е възможно....той си ги говори,че всеки прокурор сам си решава,но реалността е друга.Там всичко се прави по вертикала.На Главния може да му въздейства само най-Главния...Московски не е на такова ниво. И възниква въпроса: Защо,въпреки очакваната реакция на всички здравомислещи хора, това се случва? Нима никой не е предвидил какво омерзение ще последва? Нее....най-логичното е,че Московски знае неща,от които на техни величества им се смръзва пи.княта. Та за това го обгрижват със силите на цялата държавна машина, само да си трае. И законите и съвестта си извъртат,и набърже го направиха шеф на Черноморска банка, точно  него, нищо че е следствен..и логично обвиняем.

 

fisherman

Има нещо вярно в написаното.Мои познати, бивши жепейци бяха доста учудени от честите визити на тиквата при жп катастрофата на гара Хитрино.Фирмата превозвач "Булмаркет ДМ" се предполага, че е негова или има дял в нея.

Фирмата “Булмаркет ДМ” ООД, чиято композиция се взриви в Хитрино и предизвика катастрофа с жертви и ранени, принадлежи по документи на безработния кипърски гражданин Георгиус Георгиу. Той е тясно свързан със собствениците на банката – Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев (агент “Камен” на ДС).

Без съмнение е, че пърдят в едно гърне и е немислимо да бъде хвърлен на псетата и не е никак чудно, че го пращат  у солунката бнака за да им пази награбеното.А тая Варадинова би трябвало поне мъничко да влезе под кожата на една скърбяща майка, която е дала човешки живот, и поне тя да бъде възмездена, но не би.Същата прокурорка  оневини и свинчо....ски също.

 

маргаритка2

Може пък да я изнудват жената. Какво като е прокурорка .

 

Тримата мъже са обядвали без алкохол изобщо в работно време...

 

Добре, че голямото е живо.

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

 

През октомври "Сега" научи от собствени източници, че следователят по делото е стигнал до извода, че бившият министър трябва да бъде подведен под отговорност

Кои са тия? Кирчо и неговите миниони?

Доси

Мисля си, като паднат гербавите от власт, ще трябва голяма метла да играе по институциите... включително и в покуратурата. Такъв безсрамен слугинаж аз не съм виждал. От кумова срама условно да го бяха осъдили... а те да излизат с такива нелепи оправдания! То все едно адвокатска пледоария четеш... бахси резила... 

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

За щастие присъдите не ги раздават троловете анонимки.

fierсe
снимка на fierсe

стефчо, ами ти оттатък вече осъди йончевата бе, трол нещастен!

ГАМЕНЧЕТО

Чист пример за приказката на шопа че "закона е врата в полето".

 Няма правила за работа с нож, брадва и т.н. но никой не е тръгнал да си убива детето си, пък ако някой убие друг то общество очаква наказание, тъй ли е проки.

А може би прокуратурата очаква той да се признае за виновен а той очаква тя да го признае за такъф.

 

Solace

московски знае ли как се управлява банка? Да не гръмне и тя, че ще се чудят вече къде да му търсят уютно местенце...

 

А Сотир спи, деа неговата...

Solace

Нещо друго се сетих - непознаването на законите не те освобождава от задължението по спазването им. Не знам в кой курс в специалност "Право" се учи, вероятно в някой от първите часове. А варадинова по цецкиния начин ли е завършила, или как?

НЕРВЕН

С такваз прокуратура на път е Джаба Марковски да остане без работа..Хвала..

Леля_Стойка_III

Тоя (Московски) ако беше мъж щеше да се признае сам за виновен!

(щяха му дадат някоя условна и да си живее със срама и вината)

Страници