facebook
twitter

Вие сте тук

2 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Седмичният хороскоп на Амалия

Овен
Погълнати от ангажименти
Преди да приемете или отхвърлите окончателно отправените ви предложения през седмицата, обмисляйте ги задълбочено. Ще бъдете изцяло погълнати от ангажиментите, които не търпят отлагане във времето. Постарайте се да организирате делата си по начин, който ще ви позволи да достигнете до задоволителни резултати, без това да ви струва твърде много. Дните са подходящи да поставите солидни основи на инициатива, която ще ви носи някакви приходи в бъдеще. Постарайте се да извлечете ползи, които допълнително ще ви дадат увереност, че преди време сте направили най-добрия избор. Опитайте се да планирате как да посрещнете и някои нараснали задължения в личен план.

Телец
Без емоции
Още в началото на периода не се превръщайте в жертва на слуховете и интригите, които плетат по ваш адрес колеги, делови партньори или скрити недоброжелатели. Приемайте нещата с усмивка и се стремете с правилна нагласа и с добре предприети ходове да постигнете целите, които сте си поставили в професионалната сфера. За това е нужно да овладеете склонността си да реагирате мигновено срещу опитите на недоброжелателни колеги да се възползват от знанията, уменията и желанието ви да сте в помощ. Емоционалността ще бъде най-лошият ви съветник, така че не ставайте нейна жертва. С повишено внимание приемайте да подписвате каквито и да било документи.

Близнаци
Дните пред вас са благоприятни да създадете успешни нови делови и лични познанства. Опитайте се да не вървите срещу принципите си, особено ако сте предизвикани от недоброжелатели. Важно е да отделите достатъчно време за собствените си потребности! Наслаждавайте се на малките победи, които сте съумели да завоювате в професионалната сфера, но и не оставяйте всекидневните си ангажименти за друг момент, тъй като на този етап не бихте могли да предвидите по какъв начин ще се развиват нещата за вас. Ще разполагате с всичко необходимо, за да направите нов план за  предстоящите си делови инициативи. Постарайте се да не заобикаляте изискванията и правилата, установени от високопоставени особи.


Рак
В благоприятна обстановка
През седмицата професионалната обстановка около вас ще бъде изключително благоприятна, което допълнително ще ви даде шанс да постигнете резултати на работното място, с които да задминете досегашните. Ще можете да се посветите на делата, за които времето винаги не ви достига. Имайте предвид, че правилно предприетите сега действия ще ви донесат отлични резултати в бъдеще. Опитайте да се вместите в определените срокове при изпълнението на възложени ви от началник или друга високопоставена особа задачи. През почивните дни ще имате възможност да се отдадете на заслужен отдих, без да имате притеснение, че сте пропуснали да свършите нещо важно.

Лъв
Степенувайте задачите си
В началото на периода на много от вас ще се наложи да изградят конкретна стратегия, която успешно да внедрите в ежедневието си. Опитайте да се залавяте с ангажиментите поетапно, като се пазите от претоварване. Планирайте предстоящи промени от делови и личен характер. Добре преценените ходове ще ви донесат значителни ползи в материалната сфера. Опитайте се да степенувате по важност ангажиментите си. Отделете време за хората, които искрено обичате. Планирайте предстоящо свое пътуване за удоволствие! Ще печелите благодарение на умението си добре да изразявате идеите си пред широк кръг от хора.


Дева
Точен анализ
През първия делничен ден отделете повече време на проектите, по които започнахте работа неотдавна. Постарайте се да взимате мъдри решения, дори и те да бъдат оспорвани от хората в прякото ви обкръжение на работното място. Не си позволявайте да проявявате колебание по отношение на инициативите, които обмисляхте дълго време. До сряда се насочете към практичното и обичайното, за да можете да посрещнете спокойно предстоящите празници. Не се поддавайте на внушенията и манипулациите на познат или близък. Имайте предвид, че ако правилно сте успели да анализирате ситуацията, резултатите ви ще са добри.

Везни
Преценете инвестиция
През новата седмица много от вас ще имат шанс да започнат работа по нови проекти, чиито първи резултати ще почувствате. С повишено внимание се отнасяйте към делата, от които сте зависими в материален план. Обмислете предстояща своя инвестиция, за да не се чувствате измамени впоследствие. В края на седмицата служебната ви програма ще е наситена на събития, които до момента не сте очаквали. Постарайте се да не бъдете твърде настоятелни за дела, от които не бихте могли да спечелите нищо съществено. Не давайте обещание,  което не можете да изпълните. До средата на периода действайте с размах и постоянство. Опитайте да се преборите със страховете си.

Скорпион
Примамливо предложение

За вас седмицата ще започне с примамливо предложение, което ще бъде увенчано с подписване на договор за дълготрайно сътрудничество. Не е изключено да се сблъскате с необходимостта от задълбочено осмисляне на даден факт и прецизирането му. Ще имате много контакти, които обаче ще са по-скоро за решаване на проблеми. През почивните дни може спокойно да се отпуснете. Отделете повече време на любимия си спорт. Планетите ви гарантират успех във всяко начинание. Сряда ще зарадва мнозина от вас с важно съобщение. В четвъртък започвате да работите по подписания във вторник проект. В петък отново ще бъдете зарадвани с материални придобивки. Има опасност обаче от ядове от домашно естество.

Стрелец
По-добри позиции
Не пропускайте през тази седмица да анализирате деловия си живот. За да имате пълна сполука, е необходимо да отстраните някои слабости и пречки и тогава ще имате успех. Мнозина ще си осигурят добри позиции в деловите кръгове благодарение изпълнението на важен проект. Всичките дни ще се окажат печеливши за вас най-вече по отношение на парите ви. Имате късмет и ще ви върви във всичко. Успех през седмицата ще имат спортистите и учените, както и всички хора, верни на хобито си.  Понеделник ви дава шанс за ново начало. Вторник е благоприятен за печалби, каквато всъщност се оказва и сряда. Четвъртък е напрегнат, а в петък ще достигнете до разбирателство с някого.

Козирог
Подчертана активност
Тази седмица ще премине неусетно за вас. Активността ви ще бъде изразителна както в службата и дома, така и при решаването на лични въпроси. За голяма част от вас дните до петък ще се характеризират с придобивки. Запазете присъствие на духа и предвидете ходовете на противниците си. Направете всичко, за да избегнете битката с тях, а също и ненужните допълнителни проблеми. Не е изключено и да се сблъскате с трудности, които ще ви разколебаят. Като цяло обаче звездите ви вещаят повече успех, отколкото неприятности. Събота ви предоставя възможност за интимни контакти. В неделя ще ви зарадва новина.  Понеделник и вторник са неприятни. Пазете се от скандали. В сряда ще обмисляте ситуация от лично естество. Труден и нервен се оказва и четвъртък. Петък ще е хубав за достигане до разбирателство с някого.

Водолей
Не карайте по инерция
Ако действате стегнато и безкомпромисно по всички задачи, които ще се наложи да решите, седмичният период ще бъде успешен. Инерцията е лош съветник и по всяка вероятност ще посети някои от зодията през седмицата. Не се отпускайте, успехите са пред вас. Седемте дни пред вас ви дават възможност за парична реализация. Опитайте да преодолеете умората, за да успеете да привършите започнатото. За някои е вероятно запознанство с човек от бизнеса, което ще е причина за внезапно пътуване.  Възможни са проблеми със здравето. Събота е благоприятна за материални дела, а в неделя се очертават контакти. Понеделник ще премине успешно, а вторник ще ви зарадва с делово известие.  В сряда ще действате активно и ще имате контакти с административни ръководители или с юристи. Четвъртък ще ви донесе парични печалби, а петък е натоварен със задачи.

Риби
Нова реализация
Всички от зодията имат шанс да се реализират по нов начин или да поставят ново начало в развитието си. През тази седмица повечето от вас ще приключат с изпълнението на важен проект, но трудът им ще бъде възнаграден по-късно. Не се страхувайте, че ще заседнете във финансов риф. За мнозина не са изключени парични придобивки и неочаквани срещи. Други ще трябва да направят кратък път. Като цяло всички дни са добри за преговори. Работата, с която сте се заели, ще ви донесе добър, и то постоянен доход.  Периодът се характеризира с успешни делови контакти. В днешната събота избягвайте конфронтацията вкъщи, а неделята е за отдих и развлечения. Делови контакти определят понеделник, а вторник ще бъде емоционално обвързан. Сряда се оказва по-спокойна, а в четвъртък ще действате мощно и енергично по задачите си. Петък се свързва с пътуване и делови успехи.

Към статията във в. СЕГА
ablepsia

До сряда се насочете към практичното и обичайното, за да можете да посрещнете спокойно предстоящите празници

 

Ъ?

×