facebook
twitter

Вие сте тук

5 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
ПФК "Левски" смени целия УС

Бившият спортен журналист Павел Колев е новият изпълнителен директор на ПФК "Левски", съобщи клубният сайт. На заседание на Надзорния съвет днес е бил избран нов Управителен съвет, в който, освен досегашния заместник-изпълнителен директор на БФС, влизат още Ели Шопова и Найден Димитров.

Досегашният изпълнителен директор Красимир Иванов, адвокатът Стоян Кръстев, Даниел Боримиров и Галя Костова вече не са част от УС на "Левски". В Надзорния съвет са собственикът на мажоритарния дял от акциите Спас Русев, синът му Евгени и клубната легенда Кирил Ивков.

От съобщението става ясно, че на 6 март ще се състои и Общо събрание в Левски, на което се очаква да настъпят още промени, най-вероятно в собствеността.

Идването на Колев в клуба става само седмица, след като той отказа категорично на собственика Спас Русев и обяви пред няколко медии, че не е получил гаранции, че ще въведе своята визия за развитие на клуба (виж видеото).

Ето и официалното съобщение на "Левски":

"Уважаеми привърженици,

На заседание на Надзорния съвет на ПФК Левски от 17.01.2019 година бе взето решение за свикване на редовно общо събрание на дружеството на 06.03.2019 година.

На заседание на Надзорния съвет на ПФК Левски от 18.01.2019 година бе взето решение да бъде освободен настоящия управителен съвет на клуба.

Избран е нов управителен съвет в състав:

Павел Николов Колев

Ели Спасова Шопова

Найден Кирилов Димитров

Новият управителен съвет на клуба определи за изпълнителен директор Павел Николов Колев.

От ръководството на ПФК Левски"

Към статията във в. СЕГА
Solace

И тея са иди ми - дойди ми. Преди седмица обясняваше, че не се е разбрал с финягата.

Но се чудя дали финягата не сдава клуба на някого (хаха, кой ли?!), и Колев да започне с летящ старт и хубав гръб с кинти и лоби в БФС... Добре, че не гледам български футбол...

TheBahurKing

И тея са иди ми - дойди ми. Преди седмица обясняваше, че не се е разбрал с финягата.

Бе кой бяга от 10-15 бона заплатка?

аман бе

Който копае гроб другиму.... слепи ги ражда. Преди две години много хора тук с упоение "творяха" под некролога на ЦСКА. Ако другата седмица на Герена влезе В. Божков, какви ще ги дъвчете? А кои ще са следващите? Титаните? Или Лупи?

protor

Тирето вече е запазена марка. Сините могат да използват две точки.