facebook
twitter

Вие сте тук

32 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Каракачанов: Дискриминираният съм аз!

Вицепремиерът Красимир Каракачанов обяви, че и той е дискриминиран от ромите. „Нещо за дискриминация чух?! Дискриминираният съм аз!”, възмути се той, цитиран от Би Ти Ви, по повод жалбата срещу него в Комисията за защита от дискриминация.

Изявлението му беше направено два дни след разпоредената от него акция във Войводиново, довела до събарянето на цялата ромска махала. Напрежението в селото бе провокирано от побой над военнослужещ, извършен от двама братя роми. Тази вечер в селото се готви нов голям протест, в който вероятно ще се включат и футболни агитки.

„Аз мисля, че полицията ще си свърши работата - както първата вечер, когато беше най-силно напрежението и емоциите, полицията не позволи да има саморазправа”, поясни пред журналисти вицепремиерът Красимир Каракачанов. По думите му на протеста се подготвят да отидат и представители на една организация на бивши военни, а той е разговарял с тяхното ръководство. „Уверението е, че те отиват да изразят съпричастност с бития свой колега, а не да вършат незаконни действия. Аз им вярвам, защото все пак това са бивши офицери и генерали от българската армия”, категоричен е Каракачанов. Според него ситуацията във Войводиново е спокойна, населението е доволно. Две трети от ромското население е премахнато, посочи вицепремиерът.

От два дни се провежда акция по събарянето на незаконните постройки в ромската махала на Войводиново. Премахнати са вече 10 постройки, които не са масивни, акцията продължава и днес. След това предстои събарянето на по-масивните незаконни къщи. Протестите ще продължат, докато не бутнат всички незаконни къщи в ромската махала, казват хората от селото. „Оттук нататък е въпрос на процедура по-трайните постройки също да бъдат премахнати, защото те са също незаконно построени”, увери Красимир Каракачанов. По думите му няма опасност от етническо напрежение.

 „На стотици места в България има подобни незаконни постройки. Говорил съм и като представител на ВМРО и на национално ниво стотици пъти. Много пъти сме вземали мерки в София, в „Батанова воденица”, „Орландовци”, Гърмен - на някой места са премахвани, на други - не са премахвани”, каза още министърът на отбраната. Според него всяка община трябва да си направи програма и незаконните постройки, особено тези, които са строени от подръчни материали и са опасни за живота на хората, които ги обитават, трябва да бъдат веднага събаряни. На въпрос какво става с това население, обитавало съборените постройки, вицепремиерът каза: „Това, което прави всеки нормален гражданин в република България - работи, изкарва си прехраната, наема си квартира. „Има  хиляди села, в които почти няма хора, а има празни къщи - отиваш, наемаш или купуваш дом, ремонтираш си го, живееш законно, спазваш законите, не биеш съгражданите си, плащаш си тока и водата. Това трябва да стане, не виждам какво друго трябва да стане”, посочи Красимир Каракачанов.

„Аз смятам, че повече не трябва да си затваряме очите, защото има и друга част от това население, което е в градовете, има образование, учат, работят, има и специалисти. Но част от това население, особено в малките населени места, смята, че има само права и че всички са му длъжни”, обясни вицепремиерът.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Бат Бойко

Ще се разплача от мъка и ще си разплета чорапите !

 

За незаконните постройки е прав. Едва ли има и един двор (бил той български или не) в която да няма поне 2 незаконни постройки. 

onzitam

Не само двор. Две трети от остъклените балкони са НЕЗАКОННИ! Почти във всеки пети апартамент има незаконно строителство, като : премахване или преместване на стени, заграждане на общи площи чрез поставяне на решетки и т.н.!

JR

Горкият! От дискриминиране с тескерета му е хлътнал коремът! Навън...

Всеки ден нЕма отлепяне от нужника... То не са пърдежи, то не е... оформяне на натюрморта...

Пълен цирк и резил!

Sine_metu

На вейка е станал

Гaндaлф

Мириканското мекере умилява.

Ма тъй е кат няма ВМРО. Иначе досега кратуната му да стърчи на некой кол кат постафка на синята каска.

То и звенарите биха свършили работа, ма и тех ги нема.

антон74
снимка на антон74

шо е маке се е юнак;)

ше го преживее

спайс

Ма то тая бъчва има толкова общо с Македония, колкото аз с Ниагарския водопад!

PlaNed
снимка на PlaNed

 Изявлението му беше направено два дни след разпоредената от него акция във Войводиново, довела до събарянето на цялата ромска махала. 

От два дни се провежда акция по събарянето на незаконните постройки в ромската махала на Войводиново. Премахнати са вече 10 постройки, които не са масивн,

Сопрете се бе! Две изречения не можете да прекопирате без да излъжете!

Последно, цялата махала или 10 временни постройки?

Протестите ще продължат, докато не бутнат всички незаконни къщи в ромската махала

Такива закани имаше в десетки български селища, но може ли някой да ми посочи поне едно село или град, където проблема е решен до край?

Колцина още помнят Катуница, Асеновград, Стежерово, Бяла, Бяла черква, Правец, Брегово, Чомаковци, Раднево ...

Нужно ли да изброявам още? Колко си спомнят за професор Станимир Калоянов?

Колко си спомнят заканата от далечната вече 2010:

14.05.2010

Вчера председателят на комисията по опазване на обществения ред и сигурността към местния парламент Ангел Джамбазки обяви, че се обсъжда вариант ромите от гетото "Баталова воденица" в квартал „Сердика" да бъдат преместени в неизползвани вече от българската армия поделения и казармени помещения

А, ама той Ангелчо взе и се изсели и забравИ! 

Гaндaлф

Абе събаряне на "къщи" през януари си е престъпление.

Към здравия разум, морала .....

Шкембелията електората му е некой друг назобан хулиган от агитките,

ама Боко че го отнесе на изборите. Циганите мое са всекакви, ама имат чурство за общност.

Sylvia Hewitt
снимка на Sylvia Hewitt

Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge.

Проверете.......>>>> w­w­w­.­*******­.­c­o­m

Sylvia Hewitt
снимка на Sylvia Hewitt

Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge.

Проверете.......>>>> w­w­w­.­*******­.­c­o­m

полк. дървингов
снимка на полк. дървингов

Две трети от ромското население е премахнато, посочи вицепремиерът.

 

Eваларка на дописника и на вестника - вече и на умерен фашизъм ги избива - ромското население премахнато - бахуре, кажи им, че така не се пише, нихната.

Желязко Желев

Значи до пълен фашизъм ни дели унищожаване на останалата 1/3_Че тя войната с Турция е готова само остава да се добави че са мюсюлмани.И с Италия щото като как ще обяснят унищожаването на 200 романи.Хеле добре че няма хим атака.Англичаните само туй чакат.И те го закъсаха с рейтинга.

Желязко Желев

Цялата работа много прилича на Порошенкова.Прати 3гемии в устата на вълка и оправи рейтинга.Прави впечатление че Б.Б и Ц.Ц правят пас.Ко ли си викат.Ако не ни скинджуват зимата лятоска ще намерим с кого да се коолираме.Дискриминирания се дискредитира.От глупост.

Васик

Изясни се, че Каракачанов е Валери Симеонов без брада и без телевизия. Незаконните къщи са бутнати и на другата сутрин ромите още по тъмно чакаха на опашка да си платят тока, водата и здравните осигуровки.

Mастар

Народът живее сито и доволно, ама му липсват зрелища. Имено за това, бойку е зел патриотарите. Те и алчни майки ще измислят, и страшен проблем с войстващите цигани открият. Само и само да се се замисля раята, аджеба колко милиарда открадна боку от началото на годината. 

Отлична и добре работеща тактика, не може да се отрече!

Атанас Димитров
снимка на Атанас Димитров

предизборна среа на патриоти и националисти :)

 

https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49...

ИвКо

Абе събаряне на "къщи" през януари си е престъпление.

Кофти е донякъде, може би трябва бутачите да си дадат малко почивка, па после пак. На някакви етапи да бъде.

mercury
снимка на mercury

Значи, сега гледах репортаж по БНТ за протеста на военните в село Войводиново и бях потресена от един синьобаретчик, който мляскаше дъвка пред камерата като абсолютен мангал.  Тръгнал да се бори с мангалщината като сущий мангал! Тоя ако в учебен час дъвче дъвка по начина, по който мляскаше по телевизията, учителят (офицерът му) трябва да го изрита от класната стая (от занятия) с шут в задника. Не може с простотия да бориш простотия!     

Желязко Желев

Начи министера и ридакцията не успяха да предизвикат международна реакция.Щото писането/говоренето за унищожение на 2/3 от 200 романи+ отвлечен танкер.Пасажа е премахнат романите живи

Само солена глоба ни чака ама сме доказали че носим.

 

fisherman

За наша радост и гордост белоглавите ни академици плътно застават зад пишман-войводов;

В писмо до премиера - академици застават зад Каракачанов. 

"Знаейки Вашето искрено родолюбие и любов към отечествените ценности и светини, не можем да се въздържим да не отправим този призив за подкрепа на действията на вицепремиера г-н Каракачанов. Крайно време беше един държавен български мъж да заема такава позиция. Затова ние я адмирираме и се обръщаме към Вас тази позиция да се превъплъти в поредица от държавнически действия''.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/01/11/3373882...

 

Какво падениe само, дали не са намазали от пашапортите, а?.Вместо да зададат един резонен въпрос - кой им позволява да се заселват и да строят незаконно?

 


 

Желязко Желев

Аз като прочетох новината се втрещих.Потреса ми нарасна двойно като прегледах кои са се подписали.Мислех да посна нещо подобно но се отказах.Дянков явно е бил прав за синодалните старци.От тоя списък за половината имам по нещичко в компа.Но си виках че е прекалено гнусно за да е вярно.Е вече ме убедиха.Винаги съм твърдял че за гламавите ни политици най голяма отговорност носят интелигентните хора.

Относно законноста на строежите.Убеден съм че тоалетните във въпросното село са външни.Което ще рече че са незаконни.Ще ги бутнат ли и тях?А наясно ли са че пътищата асвалтираните в 50% също.Ами етернитовите водопроводи

Безмозъчни безхаберници

 

Залез

Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. ,

И като я видя, веднага повярва. 😂

Доси

Почнах да чета, ма, какво да ви кажа... ми не ми се четат глупотевини... аре джа! 

eric marsai
снимка на eric marsai

Всякакви действия против циганите са похвални, независимо от къде идват. По-долни от циганите са само комунистите.

Желязко Желев

С нож,бухалка,пистолет са

ми скачали циганите.Пребивали са ме като кучеНе един път.Влачиха ме по следствие и съд една година заради тях.Когато се е налагало съм се бил с тях.Десетки пъти и рядко заради самия мен.Случайно гледайки други българи как се справят с тях.Как за толкоз време един не се осмели да ми помогне.На делото ми не дойде никой.Кмета дойде да свидетелства срещу мен.Полицаите изписаха куп лъжи.

Ето такъв човек е на тяхна страна сега.Щото да събаряш къщи посред зима на невинни е престъпление

Има Наказателен кодекс.За кое престъпление се наказва със събаряне на гето.Да се правиш на мъж облечен във власт е много лесно.

Действия които водят до обратен резултат  на очаквания са глупост.В случая престъпление извършено от министър с цел рейтинг за избори.

 

paragraph39

Някой е изтрил/премахнал/ два мои постинга тук, които пуснах около 21:00 ч. днес-11.01.2019 г.!

Единият постинг беше част от интервю с проф. Станилов от "Атака" и беше на тема за невъзможността циганите да бъдат интегрирани в българската Нация, а и в други Нации в Европа и по Света! Другият беше подборка на "мъдрости", от древността до наши дни, свързани с ЦиганЩините на цигани и НЕцигани

Няма да дублирам тези мои постинги, за да НЕ се събудя в "Сибир"!!! Но мога да ги изпратя, при поискване, на е-майл! Моят е: paragraph39@abv.bg 

Това е положението!

Желязко Желев

Тоз професор е толкоз професор колкото онез академици академици

Знаеш ли кой е критврия за истиност на едно или друго

твърдение.Запомни ПРАКТИКАТА.Познавам много цигани които ни превъзхождат и културно и морално.И много които като се върнаха от гурбет си направиха къщи на място на коптори.И това за едно поколение.Днес циганската грамотност е в пъти по висока от тази на българите след освобождението.В момента в който стане далавера да се работи те ще работят

Има статистики.В развитите страни средния работник печели в пъти повече от средния престъпник.Тук е обратно щото заплатите са ниски.И нямаме алтернатива или ще ги интегрираме или те нас.Да допуснем по няква причина се изпарят.Кой мислиш ще заеме мястото им.Малка подсказка

Такива дето растът с много милиони на година и вече и вода за пиене нямат.

Продължавай да вярваш на измислени професори.

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Желязко, халал ти името, душа-🔔 !

👍

9101

Някой прави ли разлика между незаконно остъклен балкон и квартал от незаконно построени коптори?

Страници

×