Quantcast
Елена Поптодорова: Има връзка между "скеча" с Банев и изтребителите | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

67 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Елена Поптодорова: Има връзка между "скеча" с Банев и изтребителите

 

 Информацията, че Николай Банев е комуникирал тайно от ареста с руски лобисти, с които заедно са планирали създаването на Евразийска народна партия в България, е като затворнически скеч, коментира пред bTV Елена Поптодорова, бивш посланик на България в САЩ, която сега е вицепрезидент на Асоциация на Атлантическия договор на НАТО.  Според нея този сюжет има връзка с битката за това кой да достави изтребители на България.

"Аз не мога да си представя, че се тръгва към създаването на такава партия. Това е малко като затворнически скеч, но може би ще има развитие. Очевидно е възможно, но не и с Николай Банев. Аз се трогнах, когато прочетох, че това е било с цел да се контрира Атлантическия клуб и едва ли не да бъде заличен, а на негово място да изгрее тази Евроазийска партия. Зам.-главният прокурор Иван Гешев посочи, че тези разговори са водени не с официални руски лица, а с лобисти", каза Поптодорова.

Тя призова Гешев да коментира информацията, че използвайки българската територия, руски военни агенти са доставили комуникационни системи в Черна гора във връзка с неуспешния преврат срещу президента там. "Това е потвърдена информация, а има едно дискретно мълчание. За мен това е по-важно, отколкото телефонът на Николай Банев в плодовия сок", допълни Поптодорова. 

Тя заяви, че правилният избор на изтребител ще промени политическата картина в Югоизточна Европа, а в Кремъл няма да останат доволни. "Ако България стане толкова съвместима със съюзниците си в НАТО, това ще развие нова военна промишленост. Ние ставаме част от един НАТО-вски военно-промишлен комплекс. Това ще промени технологичната и военнополитическата ситуация, а това Кремъл не го иска", изтъкна Елена Поптодорова.

 

Източник: Дир.бг

Към статията във в. СЕГА

Страници

mr_self_destruct (непроверено)

госпожа Кремтодорова като каква се е изплющяла из медиите и плещи глупости? Нейната експертиза е в кражбата на кремопве от бутици, да ни просвещава по тази тема.

Сладур

Права е жената, умна жена. Интелигентна

analfabet

Куха лейка.

 

g_ringo

Тя заяви, че правилният избор на изтребител ще промени политическата картина в Югоизточна Европа, а в Кремъл няма да останат доволни. "Ако България стане толкова съвместима със съюзниците си в НАТО, това ще развие нова военнапромишленост. Ние ставаме част от един НАТО-вски военно-промишлен комплекс. Това ще промени технологичната и военнополитическата ситуация....

Пълни глупости, Хелън.

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

като каква

 

Като член на Атлантическия клуб, чрез който за предоставени по-рано услуги биват издържани ограничен брой лица, загубили лице.

Redneg

НА времето всичкото комундел бранеше Поптодорова с голи 'меки части под гърба' , а днес виждаме как са се нахвърлили върху нея като помияри на ... нещо, което помиярите ядат.

Forza NATO

Хигиена нулева.

kempes

Парадокси на съвремието-завършила с отличен политикономия на социализма, изкарала всичко което може да се изкара в АОНСУ, а всъщност дълбоко в душата си е криела, че е евроатлантик и проамерикански провокатор, от гледна точка на партийната комунистическа дисциплина.

Що за измама.

И сега каква е? Кога лъга, когато бе комунистка или сега когато е американистка, тоест империалистка и потисник на работническата класа, ако ползваме терминологията на нейната БКП?

JR

Тая съвсем се омаза... Нерде Световен еврейски конгрес, нерде Асамблея на Атлантическия съвет на кавалите и флейтистките...??? Каква “потвърдена“ партенка за руски агенти през наша територия за вилаета на Джуканович!?! 

Какъв ВПК ще се развива в бантустана? За брадви и секири...

Фърля фекалии във вентилатора, че иначе ще я оставят гладна. Гнус!?

Джакомо_Грели
снимка на Джакомо_Грели

Вижте и ръчичките!Като на фокусник са.Прави лъжливи движения и аха да свие нещо.Дано в студиото са са прибрали предварително по-ценните вещи.И да са заключили гримьорната.Че там мат'риял за престъпление-бол!

Penchobre

Много правилно забелязваш. С едната ръка отвлича вниманито, а другата действа по друго направление. Това е джебчийски и боксьорски финт и не знам, кое е първично. Някога тренирах бокс в "Септември" и по-голямата част от боксьорите и боксьорчетата бяха циганета. Аз също използвах ляв в корема и след като противника  свали гарда, се разкрива за десен в главата. ? Финтьорката е изключително нагла, крадлива и неприятна жена. Търся емотикон за повръщане.

Джакомо_Грели
снимка на Джакомо_Грели

Пенчо,а от уважаемата Редакция,дори смениха снимката и.☺️На сегашната гуспуджата пак прави някакви шашми с ръце,явно с цел да изчезне телефона от масата.Както в стара сръбска игра "ово,ово или ово".В българския и вариант-"тука има,тука нема".

anarhia

вицепрезидент на Асоциация на Атлантическия договор на НАТО

 

 Боже, Боже. Де го сееш, де никне?

 

 

volog2

Трънки. Щуротиите с Банев, който отдавна е пробита карта без никакви производствени активи, най-много да му вземат кеша на ръка /швейцарските сметки ачик, освен ако не го изнудят - свобода срещу кеша там/ и Русалката, имат общо с претърсването на адвокатските кантори към делата на Дунарит. Гербев има бизнес с доходи за стотици милиони в добри години. Него се опитват да му вземат. Разиграват една обща сцена за уж руските олигарси и принципна борба срещу тях.

а Ф-16 и енергийните проекти са съвсем друга (мишо) Бира :)

paragraph39

Произведени Ф-16 блок 70 НЯМА! Дори завод за произвеждането им НЯМА!

А обявеният от премиера и Правителството конкурс беше да придобиване от България на НОВИ самолети!!!

В този смисъл, офертата на САЩ за Ф-16 блок 70 НЕ отговаря на условията по конкурса! ТЧК

Stern

Е, ти не разбра ли, че американците започват да строят завод в С. Каролина, специално за да направят ефовете за нас?

Бат Бойко

Прокуратурата след като каза "А" за Банев, да каже и останалите букви.

С кои точно руски граждани се е опитвал да преговаря Банев, за начало. 

trunk

 Уф тоз бил и Иксперт по Баневи.

Дерсу Узала

В „Често казано“ на Люба Кулезич по телевизия Евроком журналистът Асен Йорданов в прав текст направи своите разкрития  и заяви, че правителството лъже и че пиратството е осъществено от най – високо от държавата!

Можете да го чуете тук – от 1: 46 нататък…:

https://www.youtube.com/watch?v=TW727pr_Lq0

 

Neopol

Типично за категорията - и краде и лъже.

УмноКрасивЧуств...

Елена Поптодорова: Има връзка между "скеча" с Банев и изтребителите

И каква е връзката? В матряла не пише, но заглавието е БОНБАСТИЧНО и пълна теория на конпирацията. Не че е фейк нюз, не ве, то такива работи от пропагандния отдел на НАТО и американския военно-промишлен  комплекс - Атлантическия клуб не не може да излезнат.

Stern

Като гледам снимката, кремчето, което гепи не ѝ е помогнало.

Да отива да търси на по-квалитетно летище.

beal

Аз само едно разбрах - че в Кремъл нямало да останат доволни...

JR

Ленчето трябва да е навъртяла достатъчно стаж за пенция. Бешв във вънкашно още от времената, когато седеше в скута на Тато да му превежда, още млада и зелена... И дупедатка беше и посланик... Ама пустите му кремове са скъпи и й се налага да чука частно за възхвала на отанизма и сахибите...???

dimdum

тази е луда за вързване.

н нека не забравяме кой я въздигна от проста преводачка в съветник.

eric marsai
снимка на eric marsai

тапегьозлъкът е характерна черта на комунягите

 

ps. "скеча" с Баневи сигурно е намек, че и нейното е било "скеч".

Яна

В грешка си. Дамата е евроатлантичка. Не я обиждай, че ще се ядоса и ще си развали макиажа. 

dimdum

таа, драги, е растяла в кариерата при комунягите 16 години. при ваште фашаго-седесаро-герберастки  растя 29.

Penchobre

Нова снимка, с нов финт. Свила ли е вече телефончето?

 

Чудя се, дали в предишните времена се е казвала Поптодорова, а не само Тодорова. В едно от местата, къдетох работех, в "ония времена", имаше заместник партиен секретар, който беше си съкратил името от Попмиленов на само Миленов.  Поп и партиен секретар не бяха съвместими. ?

Jules

Елена Тодорова се казваше. Попът се прибави след 89-та.

Страници