Quantcast
ГЕРБ си пожела поне 6 евродепутати на изборите | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

12 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
ГЕРБ си пожела поне 6 евродепутати на изборите

"От 23 до 26 май около 500 млн. граждани на ЕС ще избират евродепутати. ГЕРБ си поставяме задачата да имаме шестима или повече депутати в следващия Европейски парламент", заяви в декларация от името на парламентарната група на ГЕРБ заместник-председателят й Цветан Цветанов.

За предстоящите местни избори той заяви, че партията управлява над 130 общини и иска да погледне с повече оптимизъм и към населените места, в които досега не е печелила местен вот. "Много ми се иска през идните месеци прагматизмът в тази зала да заглуши популизма, а политическите аргументи да вземат връх над заклинанията“, призова Цветанов от парламентарната трибуна по време на първото заседание на НС за 2019 г. Той обаче подчерта, че „има политици, които все още не разбират, че хората не приемат обидно кресливия им тон, защото според немалко българи подобен патос е дълбоко неискрен и непродуктивен“.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова пък заяви, че БСП настоява за предсрочни парламентарни избори. „За нас 2019-а ще сложи край на статуквото и начало на промяната в България и Европа. Нестабилност, несигурност, растяща бедност, корупция, некадърност на управлението във вътрешната и външната политика – и това само за първите 10 дни на 2019 г. Увеличението на ток, вода, газ и парно изправят хиляди семейства пред невъзможност да оцелеят през зимата. По отношение на цените и помощта на българските малки и средни предприятия и домакинства, настояваме КЕВР да влезе в ролята си на истински регулатор, а не да обслужва олигарси. Иначе внасяме искане за оставка на цялата КЕВР", отбеляза още лидерът на БСП. 

Председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров заяви, че ЕС е конструиран неправилно и трябва да бъде "съюз на отечествата". „Годината, в която влизаме, ще бъде историческа за Европа. Това не е клише, а истина. Това ще бъде година на разместване на пластовете“, смята Сидеров. Според него лидерите на най-големите европейски държави са се провалили в своята политика за миграцията на Стария континент, а причината за това е „прекаленият либерализъм“. 

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ каза, че управлението на страната през 2018 г. може да се определи с три думи – "скандали и пропуснато време".

 

Към статията във в. СЕГА
ablepsia

Е, как от кого? Що не въведоха машинното гласуване? Начи пак чували с бюлетини, мъкнати от депутати, надпечат, печатите хвърлени в храстите и цялата втръснала ни изборна клоунада.

 

Затова трябва да има служебно правителство по време на изборите.

FuFighter

То пък като въведат машинното гласуване и кат им знам програмистите (справка е-винетки).

analfabet

Да съгласен. И аз им пожелавам всите да са от ГЕРБ, че по-бързо да разтурят ЕС.

 

Penchobre

връх над заклинанията

 

Бръщолевенето не е заклинание, нали? Онзи ден, при Цветанка Ризова, такова бръщолевене, с елементи на заклинание имаше, че даже вярната Цветанка се ядоса. ?

Сладур

Стига си спамил с тия измислени заплати! Като телефонен измамник си!

PlaNed
снимка на PlaNed

Само ШЕСТ?

Нима има някакви проблеми с доставката на чувалите или печатницата в Костинброд не може да се справи?

Хулиган

Цецо направо се е снишил.

Или готви новата изборна шмекерия?

 

http://www.drago.info/index.php/2017/10/28/prozrachnost-pri-glasuvaneto/

Evasion

партията управлява над 130 общини и иска да погледне с повече оптимизъм и към населените места, в които досега не е печелила местен вот

УжасТЪ... но като гледам пилитическите опоненти на гербавите, направо ми се рИвье... 

маргаритка2

„има политици, които все още не разбират, че хората не приемат обидно кресливия им тон, защото според немалко българи подобен патос е дълбоко неискрен и непродуктивен“.

Това май е за Десислава Атанасова.

Sylvia Hewitt
снимка на Sylvia Hewitt

Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge.

Проверете.......>>>> w­w­w­.­*******­.­c­o­m

ER
снимка на ER

Шест апартамента,шестт евродепутата,все  шестици му се искат ....