facebook
twitter

Вие сте тук

29 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Тръмп предположи, че Путин е замесен в убийства

Руският президент Владимир Путин "вероятно" е замесен в политически убийства и случаи на отравяне, предположи американският президент Доналд Тръмп в интервю за американската телевизия Си Би ЕС, предава mediapool.bg

В отговор на коментара на водещата интервюто журналистка Лесли Стал, че никога не казва "нищо остро" за Путин, Тръмп отвърна: "Така ли? Аз бях този, който даде на Украйна настъпателни и противотанкови оръжия. Не Обама… Знаете ли какво изпрати той? Възглавници и одеяла. А Обама е човекът, оставил Русия да вземе част от Украйна“, каза Тръмп.

В отговор Стал каза, че пита за отношението му лично към Владимир Путин. Тръмп настоя, че всъщност е "много твърд" с руския си колега и повтори, че е бил твърд и на срещата на четири очи в Хелзинки.

В отговор на въпрос дали е съгласен, че "Владимир Путин е замесен в убийства (и) отравяния", Тръмп отговоря: "Вероятно е, да. Вероятно…", каза Тръмп. Помолен да уточни коментара си, той каза, че "не бива да правят" такива неща (убийства и отравяния).

Тръмп потвърди още, че Русия, според него, се е намесила в изборите за президент през 2016 г., но смята, че и "Китай също се е месил."

В отговор на обвинението, че така отклонява темата от "руското разследване", той добави: "Казвам Русия, но казвам и Китай... Наистина ли мислите, че бих звъннал на Русия, за да ми помогне на избори? Стига. Изобщо не биха могли да ми помогнат. Да звънна на Русия. Толкова е нелепо.", предава още mediapool.bg.

В Кремъл са уверени, че обосновани обвинения по адрес на държавния глава на Руската федерация Владимир Путин за участие в политически „убийства с отравяния“ не може да има. Това увери говорителят му Дмитрий Песков, предава TACC, цитирана от Фокус.
„Никакви директни обвинения на президента (на САЩ Доналд Тръмп по отношение на руския лидер в интервюто за телевизионния канал CBS News) не са чути. Да, и всякакви подкрепени от каквито и да било аргументи, и по-малко от доказателства обвинения, не може да има срещу президента на Русия", категоричен бе Песков. Според говорителя на руския президент казаното от Тръмп е било превратно интерпретирано от медиите.

 

 

Към статията във в. СЕГА
Пантелей

Хи... хи... хи...

 

ЗИП
снимка на ЗИП

Китай/ Русия срещу ЕС/САЩ !

 

Това се казва "баланс на силите" за добруването на света и неговото технологично процъфтяване...

 

Добре, че беше големия Игор Стрелков за да "отрови" отношенията между Русия и Запада за "вечни времена"...

 

:)

Penchobre

Да звънна на Русия. Толкова е нелепо.

 

И на мен така ми се струва! Може да е написал писмо? ?

Drum-Bass

А леля Коца, чистачката, предполага, че Дончо е латентен хомосексуалист. И?

Bacho Кольо

Руският президент Владимир Путин "вероятно" е замесен в политически убийства... 

...на Джон Кенеди и на Абрахам Линкълн.

генек

Нямам високо мнение за акъла на Тръмпи, но в случая е постъпил като пълен идиот.

От една страна - Русия и Китай са се намесили в изборите, демек е вярно, че те са го избрали.

От друга страна се съгласява със сатанизирането на Путин - демек, плюе по поставилия го в Белия дом.

Е, няма да обръщаме внимание на доста провокативното искане на джурналюгата да се съгласи. Тоест - не Тръмп го казва, а той се мъчи някак си да мине половинчато. Което е представено като убедително твърдение /виж заглавието!/...

Нищо ново, нищо интересно...

"Спря ли вече да пиеш?" - класика в жанра...

-------

https://genekinfoblog.wordpress.com/

don_banani

Де що червей се гръчи... все Путин дърпа за опашката ? /мисля, много ги търпи тоя Путин /❗️

чевибара

Кои са поръчителите на убийството на Борис Немцов още не е ясно.

kempes

Хайли лайкли ?

Идиоти сър.

След като се изцепиха, чу Путин лично запрята ръкави и се намесва по кибер път в изборите в САЩ, като при това оставя пръстови отпечатъци, вече нищо не може да ни изненада.

Седем с един...

Как журналистите ви представят произнесените от някого фрази:

Папата пристига за първи път на посещение в Париж. На гарата е посрещнат от тълпа журналисти, които го връхлитат и започват да му задават въпроси. Един от тях се провиква:
- Какво е вашето отношение към парижките публични домове?
Папата си мисли "Да кажа, че е положително, не ми позволява санът, ако кажа, че е отрицателно, ще си загубя аудиторията"... Накрая измислил оригинален изход от положението. Направил учудена физиономия и пита:
- Ама, в Париж има ли публични домове?
На следващата сутрин топ новината във всички вестници е "Първите думи на папата, пристигайки в Париж бяха "Има ли тук публични домове?"

ЗИП
снимка на ЗИП

САЩ са безпомощни да спрат руската намеса в техните избори.

 

Освен да бърбори, като израз на безсилие американския елит друго не може да направи....

 

:)

aldycrown

Highly likely Путин яде живи деца. Всяка сутрин по едно. Докога ще търпим кръволока?

БOТ

Тръмпича дан са го лоботомирали.

Оня ден нападна ФЕД за лихвите, сига тва ......

kempes

Путин не е винове, Тръмп и той не е виновен.

Но кой кара вестникът да публикува подобни лъжи.

Душко

Бъзик до дупка с носителите на ЕАЦ ! Путин и неговите агенти ни мачкат жестоко .

ГАМЕН

Това ако не е намеса 

 

https://www.dnevnik.bg/sviat/2016/10/07/2839713_portret_na_putin_beshe_okachen_na_most_v_nju_iork/

 

 

Това може да го каже само истински хипара: Аз бях този, който даде на Украйна настъпателни и противотанкови оръжия. Не Обама… Знаете ли какво изпрати той? Възглавници и одеяла.

otvrat1

Тов. Тръмп леко е изкукуригал, но трябва да го разбираме - много му се събра на чиляка напоследък.

Звън®
снимка на Звън®

В отговор на въпрос дали е съгласен, че "Владимир Путин е замесен в убийства (и) отравяния", Тръмп отговоря: "Вероятно е, да. Вероятно…", каза Тръмп. Помолен да уточни коментара си, той каза, че "не бива да правят" такива неща (убийства и отравяния).

Щом Тръмп си позволява да говори така, то вероятно е да разполага с педагогическата характеристика на Путин от 281 средно училище в Ленинград. В нея е записано, че в десети клас ученикът Владимир Путин е отрязъл ушите на баба си Клавдия.

Емил Станоев

Предполагам че не само Тръмпа но и Обонго са замесени в убийства !!  Кадето и да отидеш по света ще се намерят дузина убити от тях , а в Сирия и Либия и Ирак ! - хиляди ..

Solace

даде на Украйна настъпателни и противотанкови оръжия

 

Опа... А някой реве, че Русия разполагала защитни системи по границите си...

Zmeja

Поста преместен.

чевибара

САЩ са безпомощни да спрат руската намеса в техните избори.

О, йес. Скоро руснаците ще почнат да определят членовете на Сената и Конгреса.

ИвКо

Тръмп предположи, че Путин е замесен в убийства

Аз предполагам, че всички убийства по света или са поръчани от Тръмп, или са препоръчани от него.

Mrx

Като гледах как сичкото западняк-политик се юрна в Македония да ги уговаря да станат Горна Македония, т.е., против опозицията, та се сетих как финно без да се мръдне ни един руски политик "руснаците решиха" избирането на Дончо Тръмпов. Пък сега Путин и убиец.

Моята хипотеза е следната. Русннаците сигурно се интерисуват от дейността на Скрипал и може би го следят. Или той или Ми 6 са надушили, че Скрипал е следен и са решили точно пред изборите в Русия да инсценират (stage) неговото отравяне и да нададат голям вой. Разбира се инценировката е доста ялова. Аз няколко пъти съм казал, че Терезка Майска не може още веднага след инцидента да определи, че химикалът е Новичек. Тя на боб ли е гледала на кафе ли?  Борето Джонсън се изсили, че лабораторията установила Новичека, обаче шефът на лабораторията отрече. Лъжат мамка им империалистическа, като за световно лъжат. Абе майтап да става Уили.

Сега пък Дончо са го напънали и той се съсгласява ли съгласява ли. с всичко, което го питат, въпреку, че аз съм сигурбен, че той никак ама никак не вярва на тези ингилизки простотии.

Georgi.F
снимка на Georgi.F

Всички анмерикански президенти до сега са били агресори и военни престъпници.
Путин даже е много мек. Аз на негово място до сега да бях изръгал 5-тата колона, Окрайна и обесил саакашвилиту.

Butch
снимка на Butch

Оня ден нападна ФЕД за лихвите, сига тва ......

Май си рита трудовата книжка...?

Импийчване е нямало досега. Но успешни атентати има.

Peaceful Citizen
снимка на Peaceful Citizen

О Боже....дали е замесен в убийства? Не....замесен е в производство на захарни петлета....

 

 

Всеки Президент на велика държава всекидневно убива толкова хора, дет ум не ни го побира, та що да не разкара един-два неприятника?

 

Че аз ако бях президент на България, с такава власт немаше да ми стигнат стълбовете по улицата....от страната на четните номера - социалисти. От нечетните - демокради. 

Jules

Сега е време Путин да извади видеото с курвите  в Москва, на което те пикаят върху голия гръб на тогава само милиардерът Доналд Трамп, а рижият крещи от удоволствие и вика "More, more, gimme  more......."

Викат му   Golden shower.