Quantcast
Заподозреният за убийството на Виктория Маринова е заловен в Германия | Page 6 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

330 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

centurr

и това пак не е всичко ! До вчера въпросният Северин не е бил разпитван даже !, но се знаят подробности от престъплението, че било СПОНТАННО моля ви се, че бил пиян и т.н. Откъде ги натаманяват, като разпит не е провеждан ??? А медиите се скъсват да ни убеждават, че именно той е убиеца, хахаха, и как го правят ? Тръгнали да интервюират баба му и леля му,  и изобщо не излизат от махалата, много убедителни, няма що.

 

Абе пълни глупости бе, всичко е фалшиво, лъжат ни в очите, но за жалост будните хора са малко.

 

четох един пост на Косатка, ами и тя е обърнала палачинката, откакто във властта влезе Атака. Всичко е ясно. Държат кокала и нямат намерение да го пускат. Ще защитават Мутрьо и режима, който поддържат, до последна капка кръв.

bay Dragan

Браво на службите на МВР !

БРАВО!

Segichka
снимка на Segichka

обясни Борисов. "В реално време той менеше адресите си и на територията на три провинции трябваше да бъде задържан"


И на трите едножвременно ли трябваше да бъде задържан?

Това съм аз Льоклер
снимка на Това съм аз Льоклер

Това наистина го каза ...

?

Simplicissima
снимка на Simplicissima

в реално време какво?...

 

уф, забравих, че Той доктор по техника, а  квантовата механика е в криза, защото Той просто няма време за всичко

 

всепак е фанал дирите на Северин, който от гузна съвест

почнал да се появява на много места едновременно

(квантова нелокалност называется,  или запутаност)

 

ru.wikipedia.org/wiki/Квантовая_запутанность

 

не на Него тия номера

 

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

всеки може да си направи извод от случката...

 

...за мен един от изводите от тази трагедия е, че държавата има сбъркани приоритети...България като държава налива милиони в спортове като бокс, борба, мма и т.н спортове, които ако зависи от мен бих оставил да се самоиздържат...

 

...в същото време държавата България не дава пари или ако дава това са трохи за спортове като плуване...например в редица окръжни градове няма дори един закрит басейн...

 

 

 

...Северин е тренирал бокс и по думите на главния прокурор и с първия удар е счупил носа на жертвата...

 

...редно ли е България като държава да налива милиони за борба, бокс, мма, карате и да отпуска хиляди за спортове, като пл,уване, лека атлетика, гимнастика...

...за какво са ни нужни борчаги и боксьори като Северин...?

AnonimusBG

 Но кой знае защо , ЕС, ООН , еврокомисари , журналистически асоциации , и всички западни медии (леви , десни) изригнаха гневно по убийството на журналистката ! А американската амбасада даже предложи помощ за разследването ? Значи има нещо НЕтипично в това убийство , не ще да е съвсем "типично".

 

Не мога да се бъркам в омагьосания кръг в който сами се завъртяхте. Оправяйте се сами ако можете.

Не съм му почитател на Бойко, но в случая е абсолютно прав.

 

жана д'арк
снимка на жана д'арк

Команч, не знам дали убийството е политическо, няма откъде да знам това. Но с оглед работата на жертвата, тази версия не бива априори да се изключва и това е правило, което добрите криминалисти не нарушават. Тук още от началото изключиха тази версия, после казаха, че работят по нея, но тя е малко вероятна и като цяло съзнателно бягаха от подобни съмнения. Но това убийство беше превърнато в политическо не от друг, а от Борисов. Какво дири премиерът на държавата на брифинг с разследващите на едно криминално престъпление? Какъв е той, че обяснява как се е провело разследването? Той не е ли политик, чиято работа не е да разследва изнасилвания и убийства? Защо тогава политикът е толкова активен? И защо сам превръща престъплението в политическо? Имаш ли отговор?

Zmeja

Какво дири премиерът на държавата на брифинг с разследващите на едно криминално престъпление? Какъв е той, че обяснява как се е провело разследването? 

И аз това питам?

kosatka

Освен, че си е на всяка манджа мерудия, в този случай Боко нямаше как да не се намеси при положение, че за няма и ден Х.У.И.-та замесиха България в политическо убийство.

ЕС, Амбасадата, ООН-то, НАТО, МАТО, ДАТО и ВАДА и прочие безсмислени организацийки подеха рефрена и посочиха страната ни както навремето с покушението срещу папата. 

Борисов има да изкупва стотици грехове и присъди, но тази либерал-соровска вакханалия дойде малко в повече. Западните кретени, които подпалиха целия свят ще ни дават наклон и ще идвали да разследват. Като случая "Скрипал" сигурно...или руската намеса в задокеанските избори.  

Да им припомним какво се случи с техния журбалист Удо Улфкоте, намерен мъртъв в дома си на 56 години, след като написа изобличителната книга за западната "свобода на словото".  Ма там така действат - я сърдечен удар, я новичок, я инсценирана катастрофа. С инсценирани злополуки бяха затрити къде 100 свидетели и работещи по убийството на Кенеди и 9/11 и разобличили официалните версии. Амбасади и козяци ще ни идвали на помощ, разбираш ли. Така ни помагат от 30 години, айде мерсим.

браун

Колеги, не вярвайте на Цацата и Боко! Дойче веле съобщи, че два дни преди убийството Пламен Нунев - депутат от ГЕРБ и Пламен Стоилов - кмет на Русе са били в Селеметя, в къщата на Северин и са му платили 20000 евро за поръчката. Парите са намерени в жена му и леля му, разделени поравно. Дали са му и пистолет (тритебири уточни какъв), с който той прострелва два пъти в тила жертвата. Има и снимка на плачещия патолог от русенската болница. Както правилно уточниха тук някои, изнасилването е екстра към политическото убийство. Велето съобщава още, че жертвата е подготвяла нови сензационни разкрития около изгорените документи, вкл. с какъв макиаж са били полицаите, задържали хората на Биволъ (щото това е тясната специалност на разследващата журналистка).

Чакайте още новини.

Simplicissima
снимка на Simplicissima

жертвата е подготвяла нови сензационни разкрития около изгорените документи, вкл. с какъв макиаж са били полицаите, задържали хората на Биволъ (щото това е тясната специалност на разследващата журналистка).

Чакайте още новини.

но не тя те е боядисала в кафяво, твоя заслуга е

браун, когато ти стане съвсем кафяво,

да не вземеш да пуснеш водата --

ще се размиеш в гюбрето

GERBage in ==>

GERBage out

браун

Тя, простотията, избива кат въшка на чело, но не знам помага ли ти в доказване причастността на Боко в убийството?

Колкото до специалността на жертвата - да, такова предаване е водила в тв на съпруга си. Искала е да разшири тематиката, сложила ново заглавие, анонсирала!!!  изявата на журналистите от Биволъ, а интервюто е водено от неин колега. Не виждам нищо обидно в това, да води предаване за мода, козметика, аксесоари, но да я възвеличавате като "разследващ журналист" иде в повечко!

Къш!

Greg Rasputin
снимка на Greg Rasputin

че е боко, не се съмняваме, агитката го оповести преди да се случи.

сега шпиц-командата на агитката "работи" команача, щото го смета за блудния син.

 

 

erkek

Аз вярвам на Боко,Цаца и сие! Същите обявиха и че Пеевски е чист като момина сълза! Щом за едното не са излъгали,сега също казват истината! :)

Greg Rasputin
снимка на Greg Rasputin

кой пеевски? тоя дето твойта партия бкп го назначи за шеф на държавна сигурност ли? и заради който - или гасувате "за", или правителството пада? 

не всички, другарче цръвено, помнят по 5 секунди като повечето от съпартийците ти...

erkek

Нали за Боко (пребоядисан) бивш БКП кадър говорим? Дето като се измие ще лъсне червеното отдолу...

fierсe
снимка на fierсe

нда, мнооого никола николовци тука!?

обаче това с патолога-балистик откърти сички мифки!?

Greg Rasputin
снимка на Greg Rasputin

интересното е, че по онова време даже и някои умни хора се бяха хванали на идиотщините на никола николов, може би защото преди не бяха публикували всяка щуротия.

 

патолога-балистик - плачуща върба, ако не е измислен, би бил с огромна преднина най-големия кретен на света, без преувеличение; без да е видел трупът, познава с какъв пищов, марка, калибър, заряд, година на производство... и шерлок холмс и поаро и кой ли не ги слага у малкото джебе...

всъщност по-големи кретени са тия, дето препостват подобни идиотщини.

 

Slava
снимка на Slava

"Прости ни, Господи, че не оставяме душата на жената да намери покой, щото трябва да се разправяме с ... не'ам думи с кви."

?

Шестима, подобни на този, изнасилиха 13 - годишно момиче в Германия, а преди това, друг, подобен на този, блъсна жена по стълбите на метрото и едва не я уби.

paragraph39

ПАК да напомня:

"Задържан"/"заловен"/ НЕ значи виновен, нито обвинен, нито осъден!!!

Леля_Стойка_III

Едно време във форума имаше един член, който имаше "подпис", който гласеше:

"Не можеш да убедиш човек, който е виждал розовите слонове, че не съществуват"

 

Ами не можеш и това е ...

Slava
снимка на Slava

"обаче това с патолога-балистик откърти сички мифки!"

 

От сайта за фалшиви новини - кликклик

erkek

Според фейсбук профила на цигането той си живее в Германия.Много снимки които явно не са правени в Русе.И тази простотия че хукнал да бяга за Германия и да се крие отпада.

Ретрохит

Най-добрата оферта е 10-15 дни, но НИКК разбиха всички световни стандарти и с допотопната си техника се справиха за часове.

Не са НИКК. Подозирам, че поради пословичната си скромност Той крие, че лично е правил анализите. Ако перифразираме леко, "това, което може Юпитер, волът не го може".

PlaNed
снимка на PlaNed

Ама този Северин/Сейлядин още ли не се е гръмнал я с РПГ, я с базука или в момента търси как се правизаглушител от маслен филтър ☺️

Предводител на ...

Но това убийство беше превърнато в политическо не от друг, а от Борисов. Какво дири премиерът на държавата на брифинг с разследващите на едно криминално престъпление? Какъв е той, че обяснява как се е провело разследването? Той не е ли политик, чиято работа не е да разследва изнасилвания и убийства? Защо тогава политикът е толкова активен? И защо сам превръща престъплението в политическо? Имаш ли отговор?

Не, не беше превърнато в такова от него. Такова го направиха сума фейкнюзаджийски сайтове и прочее електронни медии веднага, след като се разбра за него - "убиха разследваща (?!?!) журналистка!!!". Тази жена, като всяко друго човешко същество, носи стотици различни идентичности в себе си (първо е просто жена, а освен че е журналистка, е бивша съпруга, а може би е левскарка, биснесдама, метълка и какво ли още не, и принципно може да е била убита заради всяка от тези си "социални роли", вкл. просто да е случайна жертва на някой психопат). Но не - "България уби журналист(ка)!!!", че и на всичко отгоре - такава, която (абсолютно съчинение по картинка) вадила кириливите ризи на властта (че и кой знае какво още щяла да извади).

Е, когато всичко живо тръби за "политическо убийство", няма как властта - тя у нас се олицетворява и отелесява от Боко - да не се стресне и да не вземе лично отношение по въпроса. В момента държавната власт е в ситуация да доказва, че няма сестра. Казвам го с пълното съзнание на човек, който е на мнение, че всяка една минута повече на Боко във властта е пагубна и за държава, и за общество. Знаеш го много добре.

жана д'арк
снимка на жана д'арк

Интересно ми е в така описаната от теб ситуация, ако ти беше на Неговото място, как щеше да постъпиш? Допълвам само, че Той е привикал днес всички посланици при себе си, за да ги нахока, че петнят името на държавата Му /искам да кажа, продължава да прави абсолютни глупости/.

Памфуций
снимка на Памфуций

Ср., 10/10/2018 - 11:52 ?

whocares

чета, и не вервам на очите си:

тука правилните сили се тресат от кеф, че момичето е пребито, изнасилено и убито, за да покажат боко, сотю и младенчо колко са способни.

Страници