facebook
twitter

Вие сте тук

14 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
"Лудогорец" се раздели с Пауло Аутуори

Пауло Аутуори напуска поста си на главен мениджър на "Лудогорец". Това бе потвърдено от клуба с официално съобщение. "Ръководството на ПФК "Лудогорец" взе решение да удовлетвори молбата на старши треньора Пауло Аутори договорът му с клуба да бъде прекратен по взаимно съгласие. Мотивите на бразилския специалист са лични", се казва в него.

"Личните мотиви" на бразилеца всъщност се състоят в оферта от колумбийския "Атлетико Насионал". Там още в понеделник се похвалиха, че са направили оферта към Аутуори, която го е заинтересувала и той е започнал преговори с "Лудогорец" за прекратяване на контракта.

От "Лудогорец" уточниха, че треньорът ще продължи да изпълнява функциите си до дербито с "Левски" на 20 октомври. Причината е, че обявеният за временен заместник - Антони Здравков, ще има ангажименти през следващите 10 дни като селекционер на младежкия национален отбор. Аутуори се задържа на поста 4 месеца.

Задено с това "Лудогорец" се разделя и със спортния си директор Методи Томанов.

 

 

Към статията във в. СЕГА
Penchobre

Имат оправдание за предстоящата загуба! ? Остава само да ги бием! Оттук до Филипините - само сините! ?

19namo

Този немладеж така и не разбрах за какво дойде? 

kempes

Гела да обясни читаво защо освободи двама успешни български треньори като Петев и Дерменджиев. Да не се прави на три и половина.

Пиркс
снимка на Пиркс

около този "спорт" само простаци.

Stern

"Личните мотиви" на бразилеца всъщност се състоят в оферта от колумбийския "Атлетико Насионал".

Бре, аз пък наивно си мислех, че личните причини са свързани с представянето в ЛЕ, където съдиите не се трогват от чара на гела и ни дузпи, ни червени картони.

Penchobre

От кога казвам - да идва бат'Жоро! Май другаде, като старши треньор не вирее? Само в "Лудогорец"! Но пък е най-успешния. Без майтап! ?

Starboard

Ми как де вирее като просто не е треньор - Бат Жоро последен разбираше че Лудогорец е вкарал гол например. 

хикса
снимка на хикса

А аз си мислех, че само ал Багдади и Ленин могат да живеят и след смъртта.

Nashenec

"Личните мотиви" на бразилеца всъщност се състоят в оферта от колумбийския "Атлетико Насионал".

Сутринта в Дарик коментираха, че офертата е от спонсора на колумбийския отбора. Пък и нямало как да се откаже, защото името на спонсора било Пабло Ескобар. Я как бързо в Разград освободиха треньора. А и неустойка няма да искат от колумбийския отбор.

peniko

За мен успешните сезони на Лудогорец са между 2012 и 2015. Интересно ми е как тогава с Бг треньори (Петев, Стоев, Дерменджиев) и много повече българи на терена (Стоянов, Минев, Златински, Дяков, Александров, Терзиев) играеха много по-успешно, бих казал имаха стил......доколкото може да се каже за наш отбор.

хикса
снимка на хикса

Ми разликата е със и без Дерменджиев.

peniko

До Хикса

Съгласен, само визирах тенденция. И понеже не съм си довършил мислата в предишния постинг: когато печелиш успехи със суровини от местно производство със сигурност доста по-евтини, от какъв зор ходиш да пазаруваш на кило "неизгряли звезди" и др. спецЯлисти от тъмна Африка и далечна Бразилия??? Нещо не връзвам 

хикса
снимка на хикса

Най-вече е заради желанието да надгражда, както когато уволни чичо Гошо и взе Рибейро. ? Ама всъщност те не са лоши чужденците, а българи от тяхната класа няма, той добри българи си търси, виж как измъкна даже на Гришата Антон Недялков. Виж къде е Славия в класирането само с българи, а къде са Левски и Лудогорец с по един-двама.

×