Quantcast
Заподозреният за убийството на Виктория Маринова е заловен в Германия | Page 2 | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

330 постове / 0 нови
Последно съобщение

Страници

centurr

е, ти пък ядрен физик. сега избират кой е най-грозен, че да изглежда като извършител да го изберат него.

Памфуций
снимка на Памфуций

Работило се по "всички версии" вкл. за професионалната дейност на убитата. Но очевидно по тази версия не са си мръднали пръста , декларациите са били само за пред чужбина !

По кое е очевидно - имаш информация за всички предприети следствени действия и до неразкритата по причина следствена тайна информация, може би?

Предводител на ...

Не се отчайвайте колеги, а мислете как и защо властта е избрала точно този човек като оръдие на политическо убийство. Ако задържаният е действително извършителят, де ...

Neopol

"защо властта е избрала точно този човек като оръдие на политическо убийство. "
Тази опорка, дето няма опора в нищо, звездите ли ти я прошепнаха ? Или и ти, като Мечо Пух с дренките ? 

Justinian2
снимка на Justinian2

Ами по това че са имали от "генетичния му материал" предварително и са го подхвърлили върху жертвата. Мафията власт не трепи неподготвена. Виждаме и съспенса , кратък и бърз , три дена и оп , готово !!! Ако го бяха "хванали" първите 24 , нещо съспенса не се получаваше добре...

Памфуций
снимка на Памфуций

Поли, хубаво е все пак да мислиш преди да пишеш. Изцяло твой интелектуален  проблем е, че не си разбрал сарказма

Neopol

При толкова откровени безумия, дето чета, отдавна съм се отказал да схващам сарказми. Щото както в случая е сарказъм, така със същата вероятност би могло и да бъде сериозно изказване.

БOТ

Ми какво доверие като МВРето и прокуратурата явно са в развод.

Не си говорят. Разни версии ......

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Абе най -вероятно си е битово убийство, ама дали задържаният е виновният, не е ясно. В противен случай ще излезе, че поръчителят е намери някакъв нов Лука Брази, който вместо със секирчето "наказва" с други пособия.

Neopol

Имат генетичен материал за сравнение. Няма как са натопят някой невинен за да приключат случая. Ако и когато генетичният материал съвпадне с този на някой заподозрят, то не само ще сезнае, но и ще е доказано, че това е убиецът. Не знам дали при сега задържаният съвпада, но ако не, то е единствено въпрос на време да го намерят.

Памфуций
снимка на Памфуций

Ако се съди по реакцията на мнозина за аресувания главен заподозрян, то за хиляден път се потвърждава версията, че българите нямаме никакво доверие в политици, властници и правоохранителни органи.

За българите не заня, но форумът отдавна живее в посмодерни измерения, в които постиженията на Просвещението са зачеркнати навеки. Хора без никакви знания и умения в криминалистиката се изказват по повод пресъпление на десетки, ако не и на стотици километри от тях, просто защото  има свобода на словото и не носят никаква отговорност за кретенизмите, които бълват. Същото беше и по повод чумата по овцете, където разни прочели няколко страници в интернет , се произнасят тежко по повод зарази и какво ли не.

Човек би очаквал, че тези сами образоват децата си, лекуват се сами, оперират се сами, проектират и сами строят къщите си и какво ли не.

FataMorgana
снимка на FataMorgana

???

Предводител на ...

И брайти без емотикони ирония не сфаща ?

БOТ

Като спомена откриха ли чумния вирус? Какъв е щама?

Ади бре. За толку време моеше пълна карта на генома да направят.

 

Де гиди калинки семинарни.

ablepsia

Боже, свършиха ли се българските клошари, че опряха до комшийските...

И овчари, и овчари - пардон, те май бяха  по пожарите.

Предводител на ...

Айде, нема ром (тюх), а румънският украинец само го проверяват, явно са прочели реакциите във форума и ще вадят друг от банката с потенциални убийци ?

emo1971

Ако наистина иде реч за клощар, то... ми просто няма как да не прозвучи неубедително в някаква степен..

Класическият клошар по наште земи, по правило е твърде слаботелесен... обикновено поради системно недохранване, категоричен отказ да върши някаква тежка физически работа, разни заболявания, включително разбира се и психически, но обикновено от по-безобидните чешити... и пр., а твърде често и перманентно спиртосан. Много ми е трудно да си представя подобен индивид в ролята на обезумял, озверял....осфирепял... от див хормоналн разгул... изнасилвач- удушвач...

Данчо Пръча
снимка на Данчо Пръча

но форумът отдавна живее в посмодерни измерения, в които постиженията на Просвещението са зачеркнати навеки.

 

Точно така е! 

Стане ли някоя голяма катастрофа, убийство, авария, дори природно бедствие, веднага се развихрят всякакви версии, които при това не търпят никакво опровергаване. 

Спомням си лекарите в Горна Оряховица, атентата в Сарафово, катастрофите на автобуси по магистрала "Тракия", а наскоро и в Искърското дефиле, катастрофата на А-320 край селцето Барселонет, малайзийските "боинги" и т.н. 

Винаги има категорична и неопровержима версия, а разследващите са или мунчовци, или продажници. 

А, да не забравя! Винаги има тежки козни на супостата! 

Или Жужо. 

СеверинЮгов

Около кеят и прилежащите му квартали, може да намериш да живее някой китаец, отколкото ром.

Ако мястото е това, което предполагам, там в момента се строят основите на бъдеща кейова стена, елиминираща плитчината на т.н. "Конски плаж".

Полуоградено, там минувачите или практикуващите джогинг са относително малко.

Работниците на строежа са ниско, на ниво около минус 7-8 метра от алеята и като прибавим "производственият" шум, нормално е да не са чули нищо.

Hauptmann
снимка на Hauptmann

са имали от "генетичния му материал" предварително и са го подхвърлили върху жертвата

този се откъсна с обиколка пред останалите...

Звън®
снимка на Звън®

Задържаният заподозрян е циганин. Жител е на румънския град Яш. Роден е в Молдова, град Унгени. Притежава и молдовски, и румънски паспорт. В България е влязъл на 4 октомври през КПП Дунав-мост. Гостува на свой калеко - председател на циганското астрономическо дружество "Косите на Вероника" - за да участва в редовната му годишна конференция. По време на пътуването той губи очилата си: -4 диоптъра плюс астигматизъм от -2 диоптъра. Това заплашва участието му в конференцията, на която е трябвало да прочете отчетния доклад на украйнската секция. Имено затова в събота той тръгва към денонощната оптика в Русе. Поради лошо зрение губи ориентация и попада в пущинака в близост до табела "Река Дунав 492 километър". Там  се сблъсква с тичещата Виктория. Възбуден е от очилата й, които му се оказват по мярка. Тя упорства и  не желаее да му ги отстъпи, което отключва подчовешките му инстинкти, закодирани в унтерменшкото му ДНК. Останалото е мълчание. Всичко това показва колко е опасна астрономията за циганите и колко е рисково жените да има коси като "Косите на Вероника".

 

Междувременно стана асно, че задържаният, обвинен и за уринарни нарушнвия,  е успял да избяга, показвайки карта за главен готвач и астрономически съветник на прокуратурата.

Данчо Пръча
снимка на Данчо Пръча

"Има задържан, чието алиби изясняваме. Той не е заподозрян в извършването на престъплението, тъй като изясняването продължава и към момента", заяви пред журналисти шефът на областната дирекция на полицията старши комисар Теодор Атанасов. 

 

Типично милиционерско изказване! 

Ако не е заподозрян, защо е задържан, бе, комисарю? 

paragraph39

/:/МВР: Има задържан, но той не е заподозрян за убийството

.............................................................................................................................

ЪХЪ!?

Ами, само днес, МВР е задържало десетки НЕзаподозряни в убийство/то/!!!

Само в Бургас, например, има задържани днес 5-6!

Къде ги намират такива в МВР- полицаи и началниците им, де! Особено "говорителите"! ПФУ

П.П. Я малко, но НЕ съвсем, "оф топик"- за "разлайване на кучетата" или, ако щете, за "вдигане на гълъбите във въздуха":

Волен Сидеров: МВР е прогнила и корумпирана система

08.10.2018 г.

http://www.focus-news.net/news/2018/10/08/2576003/volen-siderov-obedineni-patrioti-mvr-e-prognila-i-korumpirana-sistema.html

IvanM

Има задържан, чието алиби изясняваме. Той не е заподозрян в извършването на престъплението

 

Може ли някой юридически гений да ми разясни на какво основание са задържали някого, дето не го подозират

Кайзер Созе
снимка на Кайзер Созе

Задържан незаподозрян е култово, ексклузивно, на примоция Цецерон стайл

geo_19

Май пак ще трябва да се доверим на "Блиц":

 

Обрат!?: Има няколко задържани за убийството на Виктория, но главният заподозрян - ром от Русе, е успял да избяга в Румъния

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/obrat-ima-nyakolko-zadrzhani-za-ubiystvoto-na-viktoriya-no-glavniyat-zapodozryan-rom-ot-ruse-e-uspyal-da-izbyaga-v-rumniya_news631940.html

geo_19

Според неофициална информация задържаните са няколко. Заподозреният в извършване на престъплението обаче е избягал зад граница през ГКПП „Дунав мост“ в Румъния, а оттам към вътрешността на Европа. Става въпрос за мъж от ромски произход , който живеел в Русе. В дома му са намерени някои вещи на убитата.

 

https://www.monitor.bg/bg/a/view/rumjana-arnaudova-pytuva-kym-ruse-ochakva-se-da-syobshtjat-za-zapodozrjan-146418

IvanM

Скромното ми мнение е, че някой е искал да каже, че не е обвинен, което също е глупаво, защото обвинява прокурора, а не следствието. Не че на някого му прави впечатление, но е жалко

Данчо Пръча
снимка на Данчо Пръча

Скромното ми мнение е, че някой е искал да каже, че не е обвинен, 

 

То остава въпросният комисар да не прави разлика между "заподозрян" и "обвиняем"! 

paragraph39

IVAN :,

/:/

Има задържан, чието алиби изясняваме. Той не е заподозрян в извършването на престъплението

...................................................................

 

Може ли някой юридически гений да ми разясни на какво основание са задържали някого, дето не го подозират

.............................................................................................................................

НЕ е нужно човек да е "юридически гений", а е достатъчно само да разсъждава логично и да НЕ се поддава на емоции, за да /ти/ разясни, че: "Той не е заподозрян в извършването на престъплението" означава и, че МВР е задържало някого, но по подозрение, че е извършител на ДРУГО престъпление, а НЕ на престъпление/ТО/ убийствоТО на журналистката!

 

Страници