Quantcast
Булгар, Булгар! | СЕГА
facebook
twitter

Видео

Булгар, Булгар!

8 725

Байганьовското тупане по гърдите и лъжите за успехите са маниер на Борисов и министрите му. България изпусна контрола върху заразата. Колкото и да го отричат управляващите, страната ни вече е на първо място по смъртност в ЕС. А Борисов продължава да твърди, че се справяме най-добре и дори дава акъл на останалите европейци. Но докато в Европа вече се справят, управляващите тук упорито не искат да видят истинския размер на бедствието и да признаят, че се провалиха с управлението на пандемията. А хората са подложени на геноцид - умират по стълбите на болниците или в лутане да търсят кой да ги лекува. Всичко това се случва в Пловдив, където премиерът нелепо изкара кмета от болничното легло, за да обещае, че в града ще има лечение за всеки в нужда.
Вместо да видят катастрофата, в която ни вкараха неадекватните мерки, Борисов и коалиционните му партньори мислят как да оцелеят след изборите.
Сетиха се, че патриотарското показване на мускули работи и могат да викат „булгар, булгар“ на съседна Северна Македония. 
Неспособен да се справи с хаоса, Бойко Борисов не спира да лъже за успехите на България в икономиката.
В бодряшкото си изпълнение Борисов пропуска да каже, че това са само част от данните, а всъщност България отново е на дъното по растеж.

Ключови думи:

Булгар, видео

Още

Банкси показа видео от работата си в Украйна

18.11.2022

1337
Жена с тротинетка изпреварва коли на скоростен път във Варна

12.07.2022

5642
Филип Аврамов пародира селфи на Просто Наско

09.04.2022

Обновена

14589