facebook
twitter

После

Прелет над печата

Третото око на ресора

519

Само преди няколко дни медиите информираха, че спешни медици са гонили полугол млад мъж по магистрала "Струма". Като го настигнали, те установили, че той е завит с чаршаф, и напълно спокойно им обяснил, че е в състояние на нирвана, достигнато след отваряне на седем чакри. Минути по-късно той успял да се изплъзне на медиците, които чакали полиция, за да прибере човека. Къде е сега той - медиите мълчат. Но пък разказват как сме получили третия по богатство ресор в Еврокомисията, сякаш ни си е отворило Третото око и сме събрали чакрите. То за някои може и така да се окаже.

"Получихме третия ресор по бюджет в Еврокомисията - иновации и младеж", пише челно "24 часа" и посвещава още три страници на темата. От тях става ясно, че "правителството доволно от ресора, имал 100 млрд. евро", както и че "Урсула фон дер Лайен пише на Мария Габриел да утрои програмата "Еразъм" до 45 млрд. евро". Там някъде става ясно, че българският еврокомисар ще отговаря и за културата и спорта!

"Габриел получи портфейл със 147 млрд. евро", къпе се в сумата и "Труд". Вестникът натъртва, че еврокомисарят ни ще отговаря за 4 ключови програми. "Монитор" също ни напоява с разказ за Габриел, ресора и парите: "Мария Габриел получи европортфейл със 124 млрд. евро"! Като оставим настрана, че вече напълно се объркахме колко точно милиарда евро ще управлява нашият еврокомисар, то във въпросната медия може да се види, че тази работа "е признание за България". За да остане на позиции в милиарди, "Монитор" на други две цели страници пише: Малофеев и Решетников готвели пълзящ преврат у нас с над милиард от Цветан Василев". 

"Труд" пък получил сигнал, според който "Тайна организация готвела преврат на 12 септември", а целта "била дискредитиране на Иван Гешев и сваляне на кабинета "Борисов".

...Ако не четете този прелет на 12 септември, да знаете, че е заради преврата!

Все още няма коментари

Още

Евродепутати притиснаха остро ЕК заради България

10.09.2020

Обновена

40825 83
Борисов оглавява протестите срещу правителството си
Брюксел прати последно предупреждение до България за Натура 2000

02.07.2020

11456 7

Влез или се регистрирай за да коментираш