facebook
twitter

После

Реконтра

С Кубрат и Бойко тръгваме на курс

1 540
За едноустна целувка само $300 000.

Превенция! Изпреварващи мерки! Образование! Затова реших и аз да тръгна на обучителен курс за сексуалните посегателства паралелно с прославения български боксьор.

Някой Ганьо ще каже: "Ти не си мъж, бе!" Мъж съм аз, мъж съм, даже и на личната ми карта така пише - "пол М", вероятно защото от снимката това не личи, но едно е да си мъж по документи, душа и анатомическо устройство, а друго е да стъпиш накриво и да те погнат съдът и Спортната комисия на Калифорния.

Хайде, да ми наложат 6-месечно отнемане на лиценза как да е, и без това нито някога съм се боксирал, нито имам такова намерение. Обаче 2500 долара глоба плюс още иск за 600 000 - това е катастрофа! Аз още не съм си платил глобата от по-миналата година за пътуване в градския транспорт без валиден превозен документ, та сега и харчове за сексуално посегателство! Затова, преди да е станала бедата, се запътих към съответния курс.

Добре, обаче къде наливат такъв акъл?! Вас сега някой, ако ви попита "Къде в България има обучителен курс за сексуалните посегателства", можете ли да го упътите? И комшията не можа, бирата изпи без проблем, обаче за местонахождението на курса си призна, че не е компетентен да ми помогне. Все пак ми даде разумен акъл да ида при личния лекар, той, щом безпогрешно знае кога си за кардиолог и кога за психиатър, и за сексуалната просвета ще може да каже нещо смислено.

Пред кабинета на джипито очаквано се тълпяха най-различни по възраст, пол и симптоми граждани, аз обаче заобикаляйки предпазливо женските чакащи, се подпрях на стената току до вратата и щом отвътре излезе някакъв с хрема, се совнах покрай него.

Лекарката като ме видя, въздъхна:

- Миналата седмица те беше клъвнал петел на Женския пазар, онзи ден сърцето ти не туптеше правилно, сега какво страдание те води при мен?

След кратък обзор на проблема в различните световни култури и припомняне на основните моменти в казуса "Пулев - Суши", споделих й вълнуващия ме въпрос. Докторката обречено ми предложи:

- Ще ти ударя безплатно една ваксина срещу грип или срещу тетанус - по твой избор, и се разделяме като приятели?

Изкушението бе огромно, ала когато мъж е тръгнал по пътя на превенцията, нищо не може да го отклони от него. Това и казах на лекарката, а тя ми каза, че представа си няма къде у нас има такъв курс.

- Това все едно не съм го чул! - извиках и продължих с тълкувание на текста на Хипократовата клетва.

Тя ме помоли да замълча, но тъй като за пеене и дума не стана, докато тя ровеше из интернет, аз с обучителна и превантивна цел с пълно гърло пях песента "Назад, назад, моме Калино".

- Оказа се, че и у нас има такъв курс! - най-сетне вдигна глава лекарката.

И хайде аз там. А отпред народ, мъже, жени - море! "Леле, казах си, тука ще се чака не с часове, а с дни!" И се зачудих кой похват за пререждане да приложа, обаче забелязах, че хората са по-скоро зяпачи, та спрях да се чудя и попитах един до мен:

- Винаги ли има такъв наплив, или сега е така?

- Сега е така - обясни ми той, - нали идат избори, два броя с тенденция за още едни предсрочни, та цялото правителство се е записало на обучителен курс за сексуалните посегателства!

- Мале-ей - реагирах, - и тия ли... Сещаш се!

- Сещам се - въздъхна онзи. - Нали не всеки ден има избори, та тия направо бащи ни станаха, всичките, включително и жените! Сега твърдят, че било понеже били необразовани по оня въпрос, обаче си били взели бележка и ще се ограмотят.

- Сеир, братче! - изхилих се.

- Абе сеир! На гол...

Тук той каза едни думички, дето могат да се изтълкуват като сексуално посегателство към читателите, та затова няма да ги повторя.

Все още няма коментари

Още

Без видео не мога

07.05.2020

Г-н БАЛЕВ

1488 4
Житие и страдание на грешния "Тулуп Екзаминър"

04.05.2020

Г-н БАЛЕВ

3096 7
Баня

03.05.2020

Михаил Зошченко, 1924

3630 30

Влез или се регистрирай за да коментираш

×