facebook
twitter

Спорт

Трети кандидат за елита плаши с напускане на Втора лига

198
Арда
Емил Кременлиев

Трети отбор от върха в класирането на Втора лига намекна за напускане на първенството с оплакване за тенденциозно съдийство. Това е "Поморие", чийто изпълнителен директор Огнян Ралев заяви, че ще има днес спешно заседание на управата заради поведението на рефера Петър Кузев при загубата с 1:4 навън от "Ботев" (Гълъбово).

"Бяхме смазани и тотално ощетени от рефера... То не бяха червени картони, обратни отсъждания, дузпа не бе свирена за нас. Страшна сеч. Ще подадем контестация, ще искаме наказания, но не знам дали има смисъл... Други отбори също изразиха недоволство и заплашиха да напуснат. Ние също ще решаваме. Така повече не може да продължава", заяви Ралев пред "Кота спорт".

Така "Поморие" последва други два - "ЦСКА 1948" и "Арда", които също имаха намерение да прекратят участие във Втора лига заради съдийството. Специално от "Арда" реагираха бурно срещу рефера Станислав Ставров след загуба от лидера "Царско село", като тогава обявиха, че има тенденция за подпомагане именно на техния съперник.

"Получихме отговор на нашата жалба. Както обикновено, бе завоалирано. Най-интересното е, че има парадокс. Съдията е направил грешки и в същото време груба грешка, визирам дузпата, но Съдийската комисия преценява, че тя не повлиява на резултата. Ако беше 0:5, със сигурност няма да повлияе на резултата, но в 75-ата минута при 0:0 и един равностоен мач, как не повлиява?!", възмути се спортният директор на "Арда" Емил Кременлиев пред клубния сайт.

Ключови думи:

Втора лига, Поморие, Арда
Все още няма коментари

Още

Резултати и класиране в Ефбет и Втора лига

16.09.2019

79
Чешки турист се е удавил край Поморие

02.09.2019

1399 10
Резултати и класиране от Ефбет и Втора лига

19.08.2019

321

Влез или се регистрирай за да коментираш

×