facebook
twitter

Спорт

Тервел Пулев: Джени Суши ми приличаше на травестит

Кубрат не ѝ е счупил ченето, не е пребил някого. Да подадат съдебен иск и да видим какво ще стане, заяви боксьорът
1387
Ютюб
Кубрат не ѝ е счупил ченето, нищо лошо не е направил, смята брат му Тервел Пулев

Боксьорът Тервел Пулев смята, че целувката на брат му Кубрат с репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши, е нередна, но не може да се нарече криминално деяние или сексуален тормоз. 

"Имаше негативен отзвук, но смятам, че в такива ситуации дори това ще излезе като положително за Кубрат, защото в крайна сметка той какво направи!? Не ѝ е счупил ченето. Не е пребил някого. Не е направил криминално деяние, колкото и да се опитват да криминализират тази целувка. Да, той не е прав. Тя има нейното право да избира или да позволява някой да извърши близост към нея. Да речем, че той го е направил на своя глава, без да я пита. Това е нередното, но в крайна сметка друго нищо лошо не е направил и не мисля, че чак толкова много трябва да се фокусираме върху това нещо. Нека, ако те смятат, че имат основание за някакъв съдебен иск, да го направят и да видим какво ще стане. Доколкото знам, нашият адвокат в САЩ е взел записи от камерите от последвалото парти след мача – в лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика. Така че ще се види нейното поведение – това, на което ние сме свидетели с Кубрат и цялата компания, която наброяваше 14-15 човека. Аз не съм притеснен и не мисля, че съдия, дори и жена да бъде, ще одобри това поведение и ще приеме, че тя е била сексуално насилена с тази целувка, ако тя присъства в компанията и продължава да се натиска на различни членове от нея", каза Пулев в обширно интервю за ТВ+.

Според боксьора причината за постъпката на брат му е била радостта от победата срещу Богдан Дину. Той стигна по-далеч, като каза, че не е сигурен дали въпросната репортерка е мъж или жена: "Кубрат целуна победата по-скоро, не целуна въпросното момиче. На мен тя ми приличаше на травестит. Аз не бях сигурен дали тя е жена и я наблюдавах внимателно, докато бяхме на партито. Не бях сигурен дали тя е мъж или жена. Казвам го това чистосърдечно, без да искам да обидя някого. Така че не мисля, че той е целунал нея."

Според Тервел целият скандал може да донесе и полза, тъй като предизвиква по-голям интерес към името на брат му в чужбина. Заради целувката Кубрат Пулев е със замразен временно лиценз в Калифорния. Тервел обаче очаква брат му да бъде глобен, но не да получи по-сурово наказание. 

На галата в Коста Меса (САЩ) бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон`12 г. постигна 13-ата си победа в професионалния бокс след успех срещу Мич Уилямс по точки. Тервел счупи палеца на лявата си ръка в този двубой и няма да може да тренира поне още месец. Сред възможните следващи съперници на Пулев е двукратният световен шампион в полутежка категория Кшищов Влодарчик (Пол), а слухове за такъв мач се появиха в полски медии.

"Няма никакъв проблем да играя срещу него. В момента просто няма конкретни преговори между двете страни, за да се случи такъв мач. Четох и аз тези публикации, че има такива договорки за мач, но все още няма", заяви Пулев.

2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Пети смъртен случай в бокса за 2019 г.

12.11.2019

57
Пулев: Руис ще ми бъде по-удобен от Джошуа

12.11.2019

71
Пулев: Букър беше като чувал, ръката ме боли от главата му

11.11.2019

303 1

Коментари

Паисий2

Тъпо! Какво сега изкара Кубрат обратен?!

Доц.Трътлев

Ако пък Сушито е от ЛГБТ обществото може да стане и по-лошо.

Братята би трябвало да са информирани, че не бива да коментират случая.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×