Quantcast
Папазов: За 20 г. като треньор не съм бил по-мотивиран от сега | СЕГА
facebook
twitter

Спорт

Папазов: За 20 г. като треньор не съм бил по-мотивиран от сега

29
 SPORTAL.BG

Треньорът на баскетболния "Левски ЛУКойл" Константин Папазов обяви, че никога не е бил по-мотивиран и би дал всичко спечелено до момента, за да може тимът да стане шампион през новото първенство. През миналия сезон воденият от него отбор спечели Купата и Суперкупата на България, но не стана шампион. Папазов отчете, че ръководството е направило жест към него, като не го е сменило въпреки загубения финал в НБЛ срещу "Балкан".

"Ние чувстваме миналия сезон като неуспешен, защото не спечелихме титлата. Имаше анализи, тежки нощи, търсене на правилно решение. Благодаря на ръководството, Тодор Стойков застана твърдо зад мен. Това е феноменален случай в историята на "ЛУКойл" - без успех треньор да остане. След 20-годишна кариера не съм бил по-мотивиран от сега. Това е голям жест, но и голяма отговорност", каза Папазов пред BGbasket.com.

"Левски ЛУКойл" ще е с почти изцяло нов отбор през новия сезон. Сред новите играчи са канадците Ричард Амарди и Райън Райт, американците Брандън Йънг и Джайлс Смит, както и капитанът на националния отбор Чавдар Костов.

Все още няма коментари

Още

Напусна ни една епоха в българския баскетбол - Симеон Варчев

23.11.2020

2756 3
Следващата цел на ЛеБрон е да играе в НБА заедно със сина си

18.10.2020

138
Везенков помогна с 2 т. за успех на "Олимпиакос" в Евролигата

15.10.2020

74

Влез или се регистрирай за да коментираш