facebook
twitter

Спорт

Феновете вдигнаха мерника на босовете на "ЦСКА-София"

Такова селяндурско управление на "Армията" не е имало, отсече един от тарторите на сектор Г
741
 Диема спорт
Росен Петров-Животното все по-открито демонстрира своята неприязън към главния мениджър на "ЦСКА-София" Стойчо Стоилов.

Негодуванието на феновете на ЦСКА срещу ръководството на "ЦСКА-София" започна да придобива все по-агресивни измерения. След като главният мениджър Стойчо Стоилов беше атакуван със серия публикации в социалните мрежи от някои от най-крайните привърженици, сега на мушка бяха взети собственикът Гриша Ганчев и синът му Данаил, макар вторият да няма формална длъжност в управлението на клуба.

Упреци, обвинения и някои откровени обиди към тримата отправи един от тарторите на сектор Г - основателят на ултрас фракцията "Енимълс" Росен Петров-Животното. В интервю за в. "България днес" запалянкото призова Ганчев-старши да даде ясен отговор на въпроса кой каква отговорност носи на ст. "Българска армия". Освен това няколко пъти обърна внимание, че мениджърският модел от "Литекс" е неприложим в столицата.

"Ако някой си мисли, че може да дойде в ЦСКА и да го управлява като Ловеч, проблемът е в него. На това ръководство е даден пълен картбланш от 4 години и продължаваме да го подкрепяме. Ние няма да воюваме, но можем да задаваме въпроси защо се случва всичко това. Не можем да нареждаме на Гриша Ганчев какво да прави. Но той трябва да даде отговори", заяви Петров.

И ако тонът му спрямо най-големия бос е сравнително уважителен, изречените реплики по адрес на Стоилов и Ганчев-младши са, меко казано, иронични.

За Стоилов казва: "Работата му е да отиде в Африка, Азия, Марс, Подгумер или Челопеч, да хареса футболисти, да ги презентира пред треньора. Стойчо Стоилов, ако иска да е треньор на отбора, да застане и да го обяви. Да застане пред цялата "червена" общност и да каже какъв е. Ако е само главен скаут - тогава да си затваря ла**яната уста. След като свършат ангажиментите му, той на стадиона е един обикновен фен."

За сина на Гриша Ганчев пък мнението му е следното: "На Данаил Ганчев спортният връх в живота му е да се научи да кара мотоциклет. Той като какъв дава компетентно мнение по футболни теми? Този човек, който е отсъствал от час по физическо. Преди пет години, като го питаха какво става в Ловеч, казваше: "А-а-а, не знам, аз от футбол не разбирам". Действително не разбира."

В заключение Росен Петров отново си позволява критика към собственика на клуба и дава генерална оценка за ръководството: "Това, че единият ти е син, а другият много добър приятел, значи ли, че могат да управляват ЦСКА? И харесва ли му на Ганчев начина, по който те ръководят клуба? А ако той решава всичко - да излезе и да го каже. (...) Ганчев, като дойде на "Армията", каза, че тук било пълно със змии, но дошли таралежите. Но май доведе по-големи питони отпреди и изглежда не го осъзнава. Или не му се иска да е така. При Божков имаше съмнения за уговорки, при Лупи се наслушахме на лъжи, при "Титан" беше пълно безхаберие. Но такова селяндурско управление не е имало никога."

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"ЦСКА-София" записа в Пловдив първа загуба за сезона

27.09.2020

452
ЕФБЕТ ЛИГА - РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ, VII КРЪГ

27.09.2020

Обновена

585
Суарес дебютира с два гола за "Атлетико" (М)

27.09.2020

183

Коментари

Сичко е шес

"Феновете", разбирай Росен, да кажат пък кой носи отговорността и как всъщност стана така, че те след като се клеха във вярност към плана за оздравяване на ЦСКА на Васил Божков за 24 часа обърнаха д-тата и прегърнаха плана Ганчев, т.е. фалит --> Литекс-Етрополе --> ЦСКА-София

Винаги съм се чудил как така цесекарската общност си затваря очите и дава доверието си на човек, с който са свързани две от най-големите унижения в историята на ЦСКА - 0:6 и опита за преименуване на истинския ЦСКА, убиеца на шампиони на ФК Лупи

ИлияНиколов

0:8 даже.

Имаше дори едни подигравки за река Осъм.

 

Evasion

Ако някой си мисли, че може да дойде в ЦСКА и да го управлява като Ловеч, проблемът е в него.

Ми не, не е в него. Проблемът е в онези, които са му повярвали, че ще дойде от Микре и няма да управлява като в Ловеч. 

Предводител на ...

Африканската чума логично не подмина западната част на Борисовата градина ?

левъ

Цецка беше един номенклатурен отбор и не върви в новите условия!

Влез или се регистрирай за да коментираш