facebook
twitter

Спорт

Балъков смята, че проблемът е физически

57
СПОРТАЛ
Селекционерът Красимир Балъков дава наставления по време на двубоя с Косово с надеждата, че те ще помогнат на футболистите му да стигнат до победата.

Селекционерът на българския тим Красимир Балъков посочи по-лошата физическа форма на националите като основна причина за загубата от Косово.

"Много лош край за нас, но трябва да признаем, че Косово стоеше физически изключително по-добре от нас. Тази тема отдавна се коментира, но ние, селекционерите, нищо не можем да направим. Една от причините е физиката, от друга – отборът на Косово има класни играчи. Концентрацията пада, когато не си добре физически. Във физическо естество страдаме от клубните отбори у нас. Нашите футболисти не играят в топ отбори. Те имат 2-3 футболисти, които могат да изиграят още един мач, а при нас това го нямаше", каза Балъков.

По-късно селекционерът обясни, че шансовете за класиране на Евро 2020 са "никакви": "За тези квалификации не мога да бъда оптимист, защото реалността го показва. Играем срещу Англия, там трудно можем да направим нещо. Стискам палци футболистите да заиграят в по-класни отбори."

Според него играчите са се раздали: "Опитахме се да играем, имаше интересни моменти в този мач. Имаше моменти, в които играхме добре, и такива, в които можехме да затворим мача. Както и такива, които да загубим, и така стана."

Все още няма коментари

Още

Италия стигна Евро 2020 и иска титлата

14.10.2019

30
Кабаков ще свири на световно за юноши

14.10.2019

12
Балъков се надява днес на чудо като от "Парк де пренс"

14.10.2019

277 1

Влез или се регистрирай за да коментираш

×