facebook
twitter

Първа страница

Патриотите се канят да изгонят Сидеров?

1782
Илияна Кирилова

Коалацията ”Обединени патриоти" трудно ще оцелее, Волен Сидеров може да бъде отстранен като лидер на ПГ, тъй като не събира депутатите от месеци, а след отстраняването на “Атака” двете други партии ВМРО и НФСБ могат да продължат заедно - това предположиха вчера лидери на ВМРО.

"Шансът "Обединени патриоти" да оцелеят като коалиция не е голям. Не искаме да го отстраняваме Сидеров като председател на парламентарната група, но той не я събира", каза сутринта министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. По думите му евентуално напускане на лидера на "Атака" няма да застраши правителството. Каракачанов вече заяви, че “Сидеров може да става и да си ходи”.

Като при ядрения взрив сме - натрупва се критична маса и избухва. Така заместник-председателят на ВМРО и на парламентарната група на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов описа отношенията в коалицията. Той видя два сценария, ако коалицията се разпадне – самостоятелно участие на трите партии или коалиция на ВМРО с НФСБ.

“Групата не се събира. Нямаме общи позиции, формираме ги буквално в зала на база на присъстващите колеги. Всичко е насипно и коалицията не работи от шест месеца поне – това е факт", каза още Веселинов

“Засега не се очертава коалиционен съвет. Особено при тези отношения. Защото пък тогава аз трябва да слагам синя каска, а не искам да се изживявам като умиротворител”, заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Сидеров за пореден ден не се появи в парламента.

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Фонд "Земеделие" е наложил 38 млн. лв. глоби за къщите за гости

12.11.2019

ЮЛИАНА БОНЧЕВА

205 1
Само 20% от студентите ходят редовно на лекции
Подготвя се временен режим за електрическите тротинетки

Коментари

аман бе

Резултатите от изборите за ЕП май главозамаяха "войводите". Резултатите от местните и най-вече парламентарните избори ще ги приземят, но вероятно ще бъде твърде късно за тях и НФСБ.

vasilevil

Ами да се разпадат!Тоя сидеров не е оня сидеров!Че са го подменили стана ясно и на децата!

G52

Чакаме включване от  ' учредителя'- дървения философ. Ще има пръски и слюнка както обикновено.

😎

Mrx

 

  "Шансът "Обединени патриоти" да оцелеят като коалиция не е голям. Не искаме да го отстраняваме Сидеров като председател на парламентарната група, но той не я събира"

 

   Че как да ви събира, като не може да ви гледа. 

Compay
снимка на Compay
Волен се ояде и го удари мързела. Воеводите получиха голямо спонсорство от транспортната мафия , но как ще се изплатят - не ми е ясно. Европа на джамбази не вярва.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×