facebook
twitter

Първа страница

Москва: България пренаписва историята

1225

Българската позиция за предстоящата изложба на руското посолство в София е "абсолютно ясен индикатор, че България пренаписва историята, говорейки за донесените от Червената армия така наречени репресии и това е опасна тенденция”, заяви Мария Захарова, говорител на руското външно министерство, в интерюв за ТАСС.

Във вторник българското Министерство на външните работи заклейми като съмнителна историческа теза на Русия за "освобождение" от нацизма.

"Ние много добре знаем, че всяка страна има свои политически предпочитания и тенденции, коментира тя позицията на Министерството на външните работи на България. Като се има предвид, че това изявление е направено по официална линия, нашето посолство реагира. Ние се изказахме открито за недопустимостта да се изопачава историята", заяви още Захарова.

18

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Банов пропиля шанса да вземе 700-те хил. лв. неустойки за Ларгото

14.11.2019

ТАНЯ ПЕТКОВА

206 4
Локвата на границата с Турция позлати малка фирма с 27 млн. лв.

14.11.2019

ЮЛИАНА БОНЧЕВА

197 3
Унгария плаща 1,5 млрд. евро глоба за злоупотреби с еврофондове

14.11.2019

36 1

Коментари

S luncho6
снимка на S luncho6

>>><<<
Нищо не пренаписва България - дават и разпечатка!

 

Чичo
Нещо различно от папагалски глупотевини?
Andrij

Не България,а служителите от МВнР. Още от времето на Калфин това министерство е едно от подразделенията на Шорош.Всички външни министри на бат Бойко са възпитаници на разни университети,фондации, школи, тийм билдинги на Шорош.Включително Калфин и Вигенин. И на всички в родословието назад има дебела комунистическа и ДС връзка.А Бойко е кукла на конци.Командва само асфалта.

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

А тебе кой те е възпитал, комсомола и спонсорите на коментатори от руското посолство?

xantip

Така,така...Има там едни лоши,дебели чичковци, седят зад една кръгла маса,пият уиски, пушат пури и се чудят какви магарии да сътворят.Най-вече са се нагледали на една почти незабележима на световната карта държава на запад от Черно море.

Каубой
снимка на Каубой

Нервни тикове на каМсамалски лица. Нема СОРОС, има история в която ссср-то е агреСОР по зъл и От ФЮРЕРА. Сталин е людоед и човекомразец от извънземна класа. Другото са дрън-дрън за бабка пенсионерка дишаща комсомолский бригада.

G5

повече инфо за любимия град на наша маша : здесь : https://www.liveinternet.ru/users/bo4kameda/post42...

 

😎

д-р Косeв
снимка на д-р Косeв

Предупреждавайте бре, това нещо не е за всеки.

Truncho
снимка на Truncho

***Баща и е дипломат от кариерата и е бил секретар на руското посолство в Пекин. Той е китаист. Майка и е завършила МДУ и е изкуствовед доктор на науките. Мярия Захарова прекарва детството си в Пекин. Завършва МГУ и е доктор на науките. Владее английски и китайски. За сведение на G5 troll, Мария се омъжва в Ню Йорк защото там работи в този момент като завеждащ информацията в руското представителство в ООН от 2005 до 2008г. Има една дъщеря. Поетеса.

 

 

Вова

Тов. Трънчо,как се метна в челобитье,направо ми се сви сърцето..

Слагай наколенки бе,човек.

 

Truncho
снимка на Truncho

**

Verbis verbis

.

Чичo

За сведение на G5 troll,

И защо е G5 troll? Това е гузен негонен бяга. 

G5

***

Чичo

Че коя история се изопачава? Нима не сме всички сидетели, че 45 години България бе васал на СССР, окупирана територия, затвор за гражданите си, оградена с кльонове и вишки? Страна без собствена външна политика, повсеместна беднотия тип Северна Корея днес. Без избори, освен ако така не се наричат фарсовете да се "гласува" под строй за една партия. Напускането на държавата да се третира като държавна измяна и да се преследват роднините на напусналия до девето коляно. Настрана промиването на мозъци с идиотска комунистическа идеология.

 

Това е, което казва декларацията, и това са факти, които само кретен може да отрича.

Откак се помня не е имало нещо толкова истинско и значително в нашата външна политика, поклон за смелостта на МВнР! Поднесено по блестящ начин - възпитано, сдържано и културно, но твърдо.

Verbis verbis

Ти със сигурност си самият министър на МВнР. Като че ли беше министърКА, ако това не е обидно за нея.

Глей ти благоволение!

То затъ, кой друг да брани рубежа....

Калорифер

Съгласен съм с другарката Захарова. И да се каже точно: фалшивата история трябва да се пренаписва.
В нашия случай - пак сме закъсняли, но по-добре късно...

ejko

В дните,когато в медиите се вихрят македонски истиорици и пренаписват историята,какво беше мнението на г-жата?

Влез или се регистрирай за да коментираш

×