facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

10 539


Овен
Изградете си стратегия

Проявете внимание към близките и приятелите и те ще ви помогнат да реализирате целите си. През целия период ще трябва да действате според предварително обмислена стратегия, насочена към много точно формулирани нови цели. В конкретните случаи се доверете на човек, който може да ви помогне и да не приема вашата толерантност за наивност. Днес и утре ще си починете, ако сте извън дома си. В утрешния ден всяко договаряне с близки и кръвни роднини ще бъде много по-леко. В понеделник чувството ви за собствено превъзходство може да затрудни общуването и комуникацията с много полезни хора. Контролирайте поведението и езика си. В сряда ще се справите с всякакви проблеми. В четвъртък правете планове за бъдещето.

Телец
Забравете страховете си

Настъпващата седмица е много благоприятна за обмисляне и обсъждане на дългосрочни планове, но ще трябва да се доверите на интуицията си. В първите дни ще имате големи спорове и проблеми. Не бъдете сприхави и не разрешавайте въпросите на маса. В понеделник не смесвайте работата с удоволствието, особено на работното си място. Във вторник не отлагайте нищо, денят е благоприятен за всичко, остава да уловите момента. В сряда са възможни събеседвания или просто приятелски разговори с началството. В четвъртък продуктивните ви идеи ще събудят интереса на ръководството. В петък ще се радвате на изобилие и може да разчитате на шанса и чара си.

Близнаци
Дипломатични, но и целеустремени
Ако успеете да съвместите гъвкавата дипломация, която ще ви е нужна през тази седмица, с точната целеустременост към поставените цели, никаква трудност няма да ви спре. Днес и утре може да ви се наложи да промените нещо в плановете си. В понеделник ще ви направят интересно предложение, но не бива веднага да го приемате. В понеделник нещо ще ви изнерви на работното място. Във вторник някой ще се опита да подкопае самочувствието ви, но няма да успее. В сряда точно премислете какво трябва да премълчите и какво да говорите. В четвъртък ви предстоят радостни събития, известия и пари. Петък може да се окаже сложен и нееднозначен и усилията ви да останат без резултатите, които чакате.

Рак
Лошото настроение ще е около вас
В началото на седмицата ще сте под влиянието на неочаквана и необяснима тъга, която ще изчезне, но трябва да проявите търпение. Ако не успеете, всичко, което започнете, ще става трудно. Трябва да сте внимателни към подробностите в работата си и в отношенията си с началниците. В понеделник ще има напрежение в семейството ви. Възможен е конфликт с роднина, който отдавна ви играе по нервите. Във вторник ще преодолеете лесно трудностите, които възникват на работното място. В сряда преценете внимателно ново делово запознанство, защото понякога зад чаровната усмивка може да се крие измама. Вероятни са проблеми с пари, които ще трябва да давате.

Лъв
Еднообразни и скучни дни
Седмицата ще започне и ще премине еднообразно и скучно, нещо, което може да предизвика у вас досада. Постарайте се да не изпадате в лошо настроение, да не сте сърдити и намусени, защото ще изпуснете шансовете на съдбата. В понеделник се огледайте на мястото, на което сте и ще извлечете поука, свързана с бъдещата ви делова дейност. Във вторник не се нагърбвайте с неща, които не са ваша работа. В сряда бъдете по-внимателни с околните. В четвъртък ще се насочите към личност на висок пост, но премислете дали трябва да искате услуга или да изчакате нещата да се развиват от само себе си. В петък не си позволявайте свободно държание с шефовете си, дори да се чувствате достатъчно близки с тях.

Дева
Бъдете търпеливи и сдържани
През тази седмица покрай познатите ви дейности, може да се появят нови професионални планове - ваши или съвместно с други хора. На много от вас ще се наложи да разрешават проблеми с брачния партньор. Някои деви в понеделник ще пътуват, но общо за девите ще се разреши въпрос, свързан с работа, която зависи от пътуване в страната. Във вторник се постарайте да чакате търпеливо каквото трябва, но и не закъснявайте. В сряда вероятно ще обсъждате предстоящи промени на работното си място. В петък ще имате натоварване и работа с по-широк кръг хора.

Везни
Поставете ново начало

През седмицата се опитайте много внимателно да разберете дали ролята, която изпълнявате в момента, ви устройва. Ако отговорът е "не", ще можете лесно да промените нещата, ако наистина го искате. Огледайте се около себе си и малко по-встрани, разгледайте и живота си без илюзии, защото е настъпил моментът за конструктивни промени. Направете плановете си, очертайте точно какво искате да промените - ако трябва, напишете го на лист и го закачете на място, на което да го виждате всеки ден и още от днес и утре започнете промените. В понеделник и вторник работете за себе си, оглеждайте мястото си на работа. В сряда не обръщайте внимание на приказки по ваш адрес. В петък не допускайте романтика и сантименти да попречат на деловите ви планове.

Скорпион
Организирайте времето си по-добре

Вашият успех през тези дни ще зависи изключително от отношенията, които ще създадете с влиятелни и силни личности и представители на официалните институции. Ако получите подкрепата им, смятайте, че успехът и парите са ваши. Може да имате трудности в реализацията на общите ви планове, но ако убедите колегите си, че те са нужни, ще успеете. Обърнете внимание на това как използвате времето си, възможно е да намерите начин да го уплътните или оползотворите по-добре. В понеделник нелоялна постъпка на колега може да ви раздели от приятел. Във вторник Овен ще се опита да ви манипулира, не го допускайте. В сряда ще направите нещо важно, което ще се отрази благоприятно на бъдещето ви. Четвъртък ще ви донесе добри новини, а петък е безличен.

Стрелец
Усещате творчески подем и активност

През тези дни ще разкриете напълно творческите си възможности и потенциал. Ярко и талантливо ще проявите собствената си природа. Ще ви съпътства успехът почти навсякъде. Много е вероятно да ви предложат по-отговорна и по-добре платена работа. Бъдете предпазливи с участието си в нови проекти, които ще се появят на хоризонта. В понеделник и вторник ще решите важен делови въпрос и внимателно ще прецените нови делови отношения. Известие от чужбина ще изостри вниманието ви. В сряда е възможно да ви притеснят грешки на Лъв и Овен, но ще се справите. В четвъртък приемете покана на приятел за събиране. В петък ще сте на крачка от това, което преследвате.

Козирог
Освободете се от клишетата
 Козирозите още в началото на седмицата ще разберат, че ако се освободят от някои клишета и пристрастия, ще вървят уверено напред и няма от какво да се страхуват. Мнозина ще имат пари и нови възможности. Приемете пътуването, което ще ви предложат - ще ви донесе нови контакти, които ще са полезни и приятни. В понеделник се пазете от преумора, не надценявайте силите си. Във вторник - разочарование от колега на когото сте се доверявали. В сряда бъдете търпеливи, ако искате да постигнете целта си. В четвъртък ще се радвате на подкрепата на високопоставени личности и ще чуете добри думи за работата си. Внимателно проведете разговор с ваш колега в петък.

Водолей
Запазвайте добрия тон

През този период очаквайте предложения за допълнителна дейност. Ако прецените, че можете да се справите физически и че това няма да ви отнеме от почивката, нито да ви отклони от основните ви ангажименти, приемете. Много от вас ще се почувстват като победители още преди края на периода. И ще бъде оправдано това самочувствие. Ще се радвате на подаръци и материални придобивки. Утре ще се радвате на почивката и семейството си. В понеделник и вторник се пазете от спорове и конфликти, особено с близки хора. В сряда не се поддавайте на емоциите си, не изпадайте в тържествуване по повод на победа, нито в униние заради загуба. В петък помагайте, ако ви помолят за помощ и се веселете, но с мярка.


Риби
Не вярвайте на обещания за лесни пари

През тази седмица ще ви се иска да предприемете нещо, но изчакайте. Ориентирайте се по-добре, особено ако се отнася до контакти с чужбина. На светско събиране ще срещнете човек, който е готов да ви помогне. Той безкористно ще ви предложи много повече, отколкото бихте си позволили да искате. В понеделник се пазете от примамливи предложения, не вярвайте на хора, които ви обещават лесни пари. Във вторник може би ще се наложи бързо да направите някои промени в плановете си. В сряда среща с приятели и колеги ще ви ориентира в нещо. В четвъртък среща с висшестоящи личности ще ви поласкае. В петък ще ви разтревожи проблем със здравето на близък човек.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

13.07.2020

1226
Седмичен хороскоп

11.07.2020

6326
Спортна ТВ седмица (10-16 юли)

10.07.2020

137

Влез или се регистрирай за да коментираш