facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

13 963

Овен
Загърбвате неприятностите
Изчакайте да свърши тази седмица, за да се отърсите от съмненията и неприятностите и да забележите чувствителна промяна. Душевните терзания могат да разклатят здравето ви. Забравете песимистичните си настроения, но с тях и желанието си за спокойствие и приемайте нещата, които ще се сипят върху вас, равнодушно - все едно, ще се справите. Ще бъдете доста натоварени през всички дни, но това не е повод да изнервяте себе си и околните. Възможно е някои от знака да бъдат въвлечени в имотен спор. Не се колебайте да отстоявате правата си, особено ако става дума и за пари. Неочаквана среща със стар приятел ще ви зареди с енергия.

Телец
Не разчитайте на помощ
През идващите седем дни се опитайте да разчитате знаците на съдбата, особено през празничните дни. Имате развита интуиция и се вслушвайте в нея. Опитайте се да си починете, доколкото можете, като си потърсите интересно занимание, което не ви натоварва. Ако в понеделник се вслушате в съвет на човек, който е близо до вас, то той ще ви бъде полезен и за следващи периоди. Във вторник следобед мнозина ще получат полезна информация, но трябва да я използват внимателно. Не разчитайте на помощта на партньори и съдружници. Дори да ви обещават да ви окажат помощ или съдействие, няма да го изпълнят. До идния петък ще получавате повече, отколкото получават другите около вас, но го приемете като компенсация за досегашните ви загуби.

Близнаци
Задържате позициите
Мнозина от знака и днес ще имат желание да уредят кратко ваканционно пътуване. Някои дори ще тръгнат на път извън страната. При мнозина ще е подчертан стремежът да  се задържат на завоюваните позиции в работното място, но без да направят опит да се придвижат напред. Най-важното е след понеделник да сте търпеливи и дипломатични. Добре е да си уредите допълнителна работа, без да казвате на когото и да било, дори на близките си. Периодът може да се обърне в дни на голямо облекчение, особено от днес до сряда, ако успеете да свалите малко от товара, който сте поели. Най-доброто е да потърсите начин да се разтоварите. В сряда бъдете предпазливи.

Рак
Действайте мащабно
Добрият изход на всичко, което правите или ще направите, ще зависи от способността ви да реагирате бързо, понякога мигновено на изискванията на ситуацията. Опитайте се да приемете спокойствието на периода  и да извлечете полза от него. Проявете съобразителност и ще спечелите много. Вашата реактивност ще бележи дните от сряда насетне, както и умението ви да се предпазвате от необмислени и прибързани решения. Лесно ще ви оказват услуги, ще тръгнете във вярна и важна за вас посока. Не се занимавайте с дреболии, а действайте по-мащабно. Това, което ще направите от четвъртък насетне, ще бъде трайно и може да положи здрави основи. Време е да помислите за летния отдих на семейството си.

Лъв
Джобът ви изтънява
Постепенно ще се освободите от натрупаната умора и желанието ви за изява ще е завидно. До сряда ще жънете професионални успехи. Всички проблеми, с които сте се захванали, ще бъдат решени по най-благоприятния начин. Вероятно ще почувствате, че джобът ви е изтънял, но това вероятно е свързано не само с харчове покрай планираната ваканция, но и с някаква инвестиция в името на бъдещи печалби. След четвъртък се опитайте  да промените някои незначителни неща в личния си живот, за да бъде обаянието ви пред околните пълно. В работните дни ще отбележите напредък - нещо, към което отдавна се стремите. Опитайте се обаче да разширите успеха. Занимаващите се с бизнес и точни науки ще получат предложение, което ще удовлетвори честолюбието им.


Дева
В дълбоки води
Още от понеделник ще се хвърлите да решавате най-сложните дела в работата си, ще се хвърлите в дълбоки води, но ще имате успеха, към който се стремите. Много е вероятно тогава да преборите силен конкурент, да получите права и разрешения, към които се стремите. До четвъртък ще възникнат възможности за по-добра работа и за повече пътуване. Имате желание да решите затрудненията си, ако съберете силите си и действате в избраната от вас посока - тя е правилна, макар че не е свързана непременно с пари. Личният ви живот ще е спокоен и ще сте в добро настроение. Възможно е някой да приеме доброто ви настроение като слабост и да се опита да се качи на главата ви.

Везни
Знайте какво можете
Не предизвиквайте съдбата, внимавайте при пътуване и при неочаквани срещи. Не поемайте бъдещи ангажименти точно в задаващите се седем дни. По-важно е, че знаете какво можете и как да го постигнете. Ако не пренебрегвате отрезвяващи факти и предупреждения на приятели и професионалисти, този период ще премине в романтични приключения. Постарайте се обаче до четвъртък да не говорите много и да не се обаждате, когато знаете, че не ви искат мнението или присъствието. Вероятни са разминавания с делови партньори. Във вторник и сряда обаче започва обрат - ако сте на прага на важна сделка, ще я сключите. Възможни са обаче затруднения от административен характер.

Скорпион
Преосмисляте
Работните дни на идващата седмица ще ви подложат на изпитания. От четвъртък нататък ще ви се наложи да преосмислите някои важни решения, свързани с личния живот и семейството. Има вероятност да преживеете някаква раздяла, но не действайте на принципа "отрежете клона", а потърсете нови начини и възможности за съвместен живот, свързани с компромиси. Всичко това ще ви накара да мобилизирате вниманието си и да запазвате самообладание и в най-критичните моменти. Поне в началото на седмицата нещата няма да стават по-лесни, така че живейте с мисълта, че изпитанията трябва да бъдат преодолени. Сложете в ред финансите си, защото в началото на следващата седмица може да се окажете без пари. Непланирани покупки на този етап не са препоръчителни.

Стрелец
Отложете важното
До сряда следобед, още по-сигурно до четвъртък, навлизате в по-стабилен период, ще можете да прокарате свои идеи, да си търсите правата, да налагате условия. Идват добри делови дни за вас, които няма да свършат преди четвъртък, а според мен ще продължат и в началото на другия месец. Сигурно ще ви предпочитат сред много други за нещо, което си мечтаете. Ако имате публични изяви, те ще протекат с проблеми и ще се тълкуват превратно. Някои от вас са застрашени от странична намеса на хора, които ги следят под лупа. Това ще ви изнерви допълнително и едва ли ще сте ефективни в това, което правите. По-добре е да отложите всичко важно за ден-два, докато емоционалният ви баланс се възвърне.

Козирог
Силни оптимисти
Финансовото ви положение ще бъде прилично най-вероятно благодарение на някакви непредвидени приходи и това ще ви позволи да отклоните пари и за собствени удоволствия. Не се хвърляйте много, защото въодушевлението може да замъгли разума ви и да не видите странични събития, които ще ви бъдат от полза. Вашите планове и намерения са пред фазата на осъществяването. Това би трябвало да ви изпълни с известно задоволство и да ви активизира повече. Ще получите радващи съобщения и интригуващи предложения. Пазете се от силни емоции - нито ги предизвиквайте, нито ги проявявайте. Обърнете внимание на здравословен проблем, който ви тревожи отдавна.

Водолей
Силно красноречие
Красноречието ви по принцип е чудесно и през този период няма да имате равни на себе си. В работните дни помнете, че все още е рано да търсите материални придобивки и пари, но звездното влияние засега най-вероятно вещае оживяване на връзките с колегите и старите ви приятели, а това ще ви помогне да постигнете желаното. Вероятно нещо ще ви подскаже, че до успеха може да се стигне и с по-малко напрежение и работа. Все пак не хитрувайте прекалено много, защото не всички ще възприемат поведението ви. Потиснете желанието си за изява и не се напъвайте да правите повече, отколкото е необходимо. Романтична вечер ще възвърне силите ви.


Риби
Не отлагайте ангажименти
В дните до четвъртък шестото ви чувство ще ви подсказва повече правилни решения, отколкото здравият разум. Не отлагайте ангажименти, които са по-скоро лични, отколкото служебни и от които се надявате да изкарате добри и бързи пари. Вероятно към края на работната седмица ви предстои важна делова среща и от компетентността и желанието, които ще демонстрирате, зависи и вашият успех. Всичко ще се развие по най-добрия за вас начин, ако изпълните тези условия. Финансистите и бизнесмените от знака ще бъдат безкомпромисни в преследване на успеха. Мнозина от вас вероятно ще направят кратко пътуване. То ще им донесе много удоволствия, полезни контакти и обещания за бъдещо съвместно сътрудничество. Позволете си повече разходи и приятни компании, може да се поглезите.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

05.08.2020

1391
Хороскоп за вторник

04.08.2020

2412
Хороскоп за понеделник

03.08.2020

2889

Влез или се регистрирай за да коментираш