Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

3 925

Овен

Можете да печелите доста за деня, можете и успешно да инвестирате, но също така и да пилеете без особени задръжки, така че внимавайте! В съжителството с партньора може би търсите не толкова страсти, колкото споделени общи идеи и ценности. Макар че вие самите сте доста магнетични и чаровни и можете да ползвате целия си такт, изисканост и маниери, за да постигнете целите си. Успехи във всякакви обществени и политически начинания, както и в научноизследователска дейност.

Телец
През днешния вторник ще постигнете доста успехи на базата на личните си връзки и приятелите си, някои от които може да заемат доста ключови постове и длъжности. Голяма част от енергията си ще трябва да вложите за постигане на материалното благополучие, към което се стремите. Интелектът ви очевидно работи добре за периода, имате добри положения за занимание с литература, изкуство, журналистика. Можете да се интегрирате леко и в колективна ценностна среда.

Близнаци
През днешния вторник контролирайте разходите си и внимавайте с изказванията си пред колеги, приятели, познати или делови партньори. Използвайте положителните стари приятели, дори някога да са проявили към вас негативно отношение, застигнало ви в професионално или материално отношение. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план и не проявявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план.  

Рак
Добре е да планирате времето си по начин, който ще ви позволи да смогнете с многобройните си отговорности в служебен план, но също така и в дома си. Предпазвайте се от разочарования поради доверчивостта си. С добре премерени действия можете да постигнете доста в професионално отношение. Правилната стратегия и силната подкрепа от страна на прякото ви обкръжение в службата могат да ви осигурят резултати, които в пъти да надминат очакванията ви.

Лъв
Днес е задължително да не прахосвате енергия за дела, за които подозирате, че са обречени на провал. Предприемчивост и смелост в професионално отношение няма да ви липсват, особено ако знаете точно какво очаквате. Не се колебайте да стимулирате сами куража и търпението си по отношение на осъществените от вас инвестиции. Застигащите ви неприятности в професионален и материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и в двете посоки.

Дева
Не говорете повече от необходимото, за да увеличите възможностите си в професионалната сфера. Амбициозното ви отношение сега ще даде отлични резултати, чиито плодове ще събирате другата седмица. Постарайте се да приведете в отличен ред собствените си дела, тъй като недоброжелателите ще ви гледат през лупа. Няма да ви е трудно да залагате на тактичността в отношенията си със колеги, делови партньори и познати. Не пренебрегвайте и собствените си приоритети.

Везни
Добре е да помислите по какъв начин можете да направите работата си по-ефективна. Опитайте се да не прибързвате с инвестирането на средства за закупуването на жилище или друг вид недвижим имот, особено ако не сте уверени в материалното си положение. При възможност положете по-специални грижи за укрепване на физическия си тонус, за да не предизвикате с немарливото си отношение някои свои стари болежки, които да напомнят за съществуването си.

Скорпион
Днес избягвайте рискованите начинания и заблуди, от които можете да си навлечете сериозни неприятности. Отлагайте пътуванията по работа или за удоволствие, особено ако научавате за тях буквално в последния момент. Овладейте свойствената си склонност към крайности, когато става въпрос за общуване с роднини или възрастни членове от вашето семейство. По-важно ще бъде да стабилизирате съществуващата интимна връзка.

Стрелец

Опитайте се да поддържате в отлично състояние текущите си делови партньорства, защото те ще играят важна роля за развитието ви не само в настоящ, но и в бъдещ момент. Изчакайте, за да спечелите. В края на деня предстоят най-хубавите ви часове. Използвайте добрите си шансове тогава, за да свършите най-трудните си дела. Всичко ще стане, без особено да се напъвате, а и ще получите навременна помощ. Дотогава обаче, колкото и да е несвойствено за вас, ще трябва търпеливо да изчаквате.
 

Козирог
Мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат поставени в ситуация на работното си място, която да не могат успешно да контролират. Стремете се към равновесие, независимо от факта какви усилия ще ви коства това. Не бъдете твърде резервирани към някои членове на своето семейство. Напълно възможно е да постигнете сериозен напредък в професионалните си инициативи, ако успеете да владеете емоциите си при воденето на делови преговори.


Водолей
През днешния вторник контролирайте разходите си и внимавайте с изказванията си пред колеги, приятели, познати или делови партньори. Използвайте положителните стари приятели, дори някога да са проявили към вас негативно отношение, застигнало ви в професионално или материално отношение. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план и не проявявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план.

Риби
Днес намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата, но не влизайте в съдружие с приятели, тъй като рискувате доминираща роля в отношенията ви да имат финансови или професионални интереси. Постарайте се да планирате инициативите си, без излишно да ги отлагате във времето. Отличната ви преценка ще ви предпазва от нападките на завистници сред приятелите и колегите ви. За мнозина е важно да постигнат единомислие по важни въпроси с интимната си половинка.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

17.09.2021

5631
Хороскоп за четвъртък

16.09.2021

4511
Хороскоп за сряда

15.09.2021

4655