Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

21 Юни 2022
Pixabay

Овен

Днес много от вас ще са объркани и превъзбудени. Ще казват повече, отколкото трябва, и ще правят по-малко, отколкото другите очакват от тях. Никой няма да е доволен. Не канете гости и не ходете по места, на които не се чувствате добре или са ви обирали. Някои от вас ще имат сблъсък с близък човек, може и с колега, с когото досега са се разбирали добре. В крайна сметка ще проумеете, че и двамата не сте съвсем наясно какво искате. В следобедните часове ще направите много печеливша среща, която противно на всички очаквания, ще завърши с договор за съвместна сделка.

Телец

И днес продължават пълните ви дни. Ще сте заредени с енергия и нищо няма да ви спира. Като че ли някой ви диктува полезно поведение и подчинявайки му се, постигате това, към което се стремите. Ще направите някаква промяна в реда сред екипа си или някой ще направи такава промяна и с това ще ви улесни. В дома ви също ви чака нещо ново, което сте замислили, вероятно правите промяна в интериора. Покупка ще ви зарадва и ще улесни работата ви и в дома ви, и на работното ви място. Много е възможно след работа да се срещнете с интересни хора или човек, който или които ще внесат в живота ви приятна промяна.

Близнаци

Добре е днес да пътувате по работа - ако се налага, да поработите за някого, на когото сте обещали услуга, да се погрижите за семейството си. Ставате много важни за някого, който досега не ви е забелязвал. Някога сте му направили впечатление, не ви е забравил, макар че не ви е търсил от дълго време и сега ви се обажда с конкретна оферта. Денят е подходящ за изпити и конкурси. Ако имате някакви затруднения, колеги ще ви помогнат. Добре е днес да започнете нова дейност, нова работа, да отворите нова сметка или да купите нещо ново за дома си.

Рак

Денят ви носи неустановени отношения с партньори, объркване с близките и неочаквани обрати на работното ви място. Програмата ви ще се наруши от неоснователни претенции на хора, които нямат нищо общо с вашите задачи и професия. Разправия с човек на висок пост ще стане причина за остър сблъсък. Постарайте се да не изостряте излишно обстановката и без това на никого от офиса ви няма да му е приятно или леко. Мерете си думите, защото нямате точна представа за намеренията на натрапника. Изненадва ви поведението на колега, който заема неочаквано остра позиция във ваша защита.

Лъв

Активизирате се, амбициите ви растат, а с тях и възможностите. Нещо ви тласка към повече работа, търсения и отговорности. Готови сте да помагате, да поемате чужди ангажименти, което не ви препоръчвам. Не чувате предупрежденията, не слушате никого освен себе си. Успех ще имат хората на изкуството, останалите има вероятност да нагазят във води, които не са им познати, и да правят грешки. Губите отношенията си с някого, но печелите добри пари и намирате това за достатъчно в момента. Понякога контактите са по-важни и носят повече перспектива, добре е да го проумеете.

Дева

Ще се разминавате с намеренията си и плановете ви ще вървят неравномерно, някои от задачите ви ще се провалят, някои неща, които изникват неочаквано и внезапно, ще завършат добре. Самите вие няма да сте доволни от себе си, но основните ви проблеми ще са в любовта. От сутринта ще тръгнат обяснения, ще продължат по телефона, ще приключите деня си с тях. Но едно нещо със сигурност ще върви добре - юридическите ви дела. Всичко, което се отнася до закона, до реда или до нормативни документи, ще се подреди според очакванията ви. Тайната е в професионализма на човека до вас.

Везни

Каквото сте искали да направите, е трябвало да го направите вчера. Днес вече сте изпуснали момента. Съдбата работи за други хора. Очаквайте делови и семейни грижи, обърквания, неточности и неясноти не само в деловата сфера, но и в личния ви живот. Ще се чудите как да постъпите, ще сте изпълнени с колебания. Най-добре е да си намерите работа извън офиса, да си организирате среща с приятел или да посетите неангажиращо мероприятие. Ако имате да вършите работа пред гишета и учреждения, днес може да го направите. Дори да не свършите нищо, нищо няма да загубите.

Скорпион

Ще изгладите конфликт, който ви измъчва доста време, ще възобновите контакти, които ще са ви полезни. Колегиалните ви отношения ще са топли, ще намирате подкрепа и одобрение от колеги и шефове. Ако работите в собствен бизнес, ще усетите предаността на колегите си към вас. Ще се почувствате спокойни и уверени. Най-голямата опасност за вас през деня е шофирането, затова по възможност не сядайте зад волана. В дома ви ще ви посрещнат със здравословен проблем на възрастен човек. Ще се наложи да се поразтичате по лекари, направете го, ако не искате проблемът да се задълбочи.

Стрелец

Не се обвързвайте с договори, за които усещате, че ще ви затруднят семейно или делово. Неизпипани или недобре проучени ангажименти не включвайте в плановете си до края на седмицата. Осигурете си и в работата, и в дома си резервен вариант, за да можете да реагирате веднага, или вратичка, през която да се измъкнете. На работното ви място нещата няма да летят, но ще се движат задоволително, а в дома ви ще се наложи да се възстанови веднага нещо счупено. Това ще ви напрегне доста, но до края на деня ще се справите. Има опасност от кражба и е вероятно да се случи, ако сте разсеяни.

Козирог

Движите се недоволни и нищо като че ли не може да ви зарадва. Това автоматично обтяга отношенията ви с околните. Самите вие не си давате сметка на какво точно се дължи лошото ви настроение, но усещате последиците от него. Нещо ще ви накара да преоцените важните неща в живота ви. Светла жена ще ви причини неприятни изживявания, ще се опита да ви ядоса и ще успее донякъде. Ако сдържите яда си и не се впуснете в скандал, окончателната победа ще бъде ваша. Мъж от близкото ви обкръжение ще ви скъса нервите с дребнави изисквания. Това не ви учудва, но пък ви дразни повече от друг път.

Водолей

Днес ще направите много добри връзки и партньорства и с това си подреждате картите за близките месеци. Нещата се нареждат както сте си ги представяли. С една от новите връзки започва като че ли много благоприятна промяна в личния ви живот. В следобедните часове ще срещнете силен човек, с много обществена значимост и ще се наложи да смените тактиката си на контакти. Не бива да се ограничавате в нищо, контактите ви колкото и да са разнообразни или трудни, ще ви дадат нови възможности. Ако ви се налага да пътувате, не го отлагайте, пътят за вас е нова професионална предна линия.

Риби

Ще ви поканят на гости на важен човек по повод личен празник. Идете обезателно, денят ви е много силен и контактът с тази личност ще ви отвори доскоро затворени врати. Днес може да искате, да молите, да настоявате и всичко ще се чуе, ще се оцени и ще получите исканото. Ще ви покажат любов в дома ви и уважение на работното ви място. Ще преживеете събития, които ще улеснят живота ви в бъдеще. Ако някой ви отстъпи своето място или ви даде своя билет или получите подарък, той ще се окаже късметът ви, ще печелите при всички случаи. Който ви прави услуга - направо ви дава късмета си.

Ключови думи:

дневен хороскоп