Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

8 359

Овен

В началото на новата седмица ще получавате подкрепа от страна на колеги и делови партньори при приключване на част от служебните ви ангажименти. Моментът е подходящ за сключване на съюзи, които и в бъдеще ще имат положително развитие за вас. Не се колебайте да отстоявате личната си позиция, когато от вас се изисква конкретно мнение или решение. Не допускайте закъснения за срещи или за работа. За мнозина е наложително да не пренебрегват интуицията си за неща в личен план. Опитайте се да следвате някои правила, особено в контактите си с малко познати за вас лица, с цел да се предпазите от разочарования. Препоръчително е да увеличите броя на приятелите и познатите си.

Телец

Днес почти всички от знака ще усетят, че ще започнат да осъществяват стремежа си за увеличаване на доходите. Понеделникът е подходящ да планирате работата си в няколко професионални насоки. Лесно ще печелите доверието на високопоставени особи, и то благодарение на концентрацията и способността ви да изпипвате до детайл поверените ви ангажименти. С концентрация и адекватни реакции ще печелите благоволението на заобикалящите ви. Напълно възможно е да установите контакти, които в бъдеще ще се развият по възможно най-положителния за вас начин. Не се колебайте да бъдете себе си, но не се крийте зад маската на безразличието.

Близнаци

Още през първия делничен ден се предпазвайте от развиването на негативно отношение към заобикалящата ви среда както на работното място, така и в личния ви живот. Колкото по-толерантно се отнасяте към заобикалящите ви, толкова по-голяма е вероятността да не нараните нечии чувства. Моментът е подходящ за придобиване на нов опит и знания в деловата сфера. Мнозина трябва да избягват големите вълнения в професионален и личен план. Съсредоточете усилия и внимание върху дейностите, които в последно време изоставихте поради голямата ви ангажираност с други инициативи. Възможно е чрез предприето от вас пътуване да направите коренна промяна в живота си.

Рак

Понеделникът за мнозина от вас е подходящ за разгръщане на професионалните ви способности. Стремежът ви към едно независимо положение на работното ви място ще започне да дава първите добри резултати. На първо място финансовите ви постъпления чувствително ще се повишат. Добре е да подобрите и своята квалификация. На мнозина ще им се наложи да се приспособят към някои промени в начина им на живот. Опитайте се да не приемате на лична основа критиките, отправени ви от началници и делови партньори, особено ако са направени с цел да се подобри вашата ефективност в службата. В любовта не се изолирайте от интимната си половинка.

Лъв

Още в първия ден на новата седмица мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат изправени пред трудности в професионалната сфера, които ще подложат на изпитание вашата емоционална стабилност. Напълно възможно е част от вас да се стремят към изграждане на нов тип взаимоотношения с представители на властта или администрацията от работното ви място. Не пръскайте наличните си финансови средства за вещи, които за вас не са от първа необходимост. Мнозина от вас ще съумеят да постигнат жадувания стабилитет в професионалната сфера, особено ако до момента сте взели всички необходими мерки за това. Не пренебрегвайте необходимостта си от положителни емоции.

Дева

В първия ден на новата седмица ще получите сигурни гаранции, че вашето финансово състояние значително ще се подобри независимо от трудностите, които ще имате на този етап в службата. Ще имате възможност внимателно да планирате предстоящите си ходове в професионалната сфера. Напълно възможно е част от вас да станат жертва на недоброжелателни колеги, но нищо няма да е с негативен знак до момента, в който не го приемете за такова. Родените под този зодиакален знак ще трябва да се съобразят с някои условности на средата, в която са. И в любовта нещата няма да са розови. Всяка неправилно преценена дума може да предизвика недоволството на човека до вас.

Везни

Днес се стремете да проявявате съобразителност, особено при осъществяване на сделки с недвижимо имущество. Ще имате шанса да увеличите постъпленията си, но не без да направите някои компромиси, с които до известна степен ще ви е трудно да се примирите. Не се страхувайте да изразявате подкрепата си към близките ви. Освободете се от вътрешните си противоречия, особено ако искате да постигнете нещо конкретно в професионален и материален план. Колкото по-пестеливи сте в думите, толкова е по-малка вероятността да издадете своя тайна на недоброжелател, който да я използва срещу вас.

Скорпион

В първия ден на новата седмица се опитайте да отговорите адекватно на връхлитащите ви събития в професионален, личен и материален план, защото само така ще можете по-успешно да планирате бъдещето си. Предпазвайте се от нарастващо самочувствие в професионалната сфера, дори и да сте постигнали конкретни успехи там. В любовта не се доверявайте лесно, особено ако интимната ви връзка е отскоро. Не се доверявайте и на хора, които не познавате достатъчно добре. Стремете се да останете верни на себе си, дори и да сте предизвикани към проява на друг тип поведение от страна на ваши неприятели. На някои ще им се наложи да осъществят кратко пътуване.

Стрелец

Първият делничен ден ще е успешен за тези представители от знака, които съумеят да използват адекватно възможностите си в професионалната сфера. Част от вас ще проведат важни разговори, от които ще дойдат и новите ви отговорности от делови характер. Здравето ви ще е стабилно, а от любовта ще черпите вдъхновението, необходимо, за да сте винаги на ниво в деловата сфера. Ще установите нови работещи контакти от професионален характер. По-голяма част от вас ще постигнат напредък в конкретни свои начинания в професионалната сфера. Напълно възможно е по-голяма част от вас да правят преоценка на приятелствата и познанствата си и да отсеят приятели от врагове.

Козирог

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще получат приятни новини относно бъдещата си професионална реализация. Напълно възможно е ви се предложат по-добри възможности за обучение и работа, което със сигурност ще доведе до поредица от още положителни изменения за вас и в бъдеще. Важно за всички от знака е да продължават да не се доверяват на привидното, особено в отношенията им със заобикалящия ги свят. Мнозина от вас ще търсят удовлетворение в контактите със заобикалящите ви в професионален и личен план. Някои ще успеят да постигнат добри договорености, които в крайна сметка ще имат отлично финансово изражение за тях.

Водолей

Днес ще проявите изключителна прецизност и точност в действията си, което ще ви донесе широко признание и всеобщо възхищение. При мнозина ще се усили способността им да взимат самостоятелни решения, и то до такава степен, че няма да търпят нито една чужда дума. Това може да се отрази зле на работата ви, защото вслушването в чуждото мнение може да е много полезно за вас. Ще настъпи подобрение на отношенията ви с партньора. Промяната във вас ще окаже много добро впечатление и любимият ви човек ще започне да проявява повече внимание. Като цяло ще имате желание всички да ви гледат и да ви се възхищават, ще искате непрекъснато да чувате суперлативи за себе си.

Риби

Днес звездите ви дават прекрасен шанс да се справите с всички трудности и препятствия, които стоят пред вас. Ще бъдете изпълнени с желание за нови открития, завоевания и забавления. Сега ще бъдете изправени пред доста сложни материални проблеми, които са възникнали пред вас отпреди доста време. Ще се наложи да смените тактиката и да отстъпите пред предложенията на другите. Колкото и да сте недоволни, направете всичко, което другите искат, и след време ще се съгласите, че наистина това е било правилното решение. Влиянието на звездите ще ви направи по-твърди и решителни, по-проницателни и по-упорити.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

02.12.2022

1079
Хороскоп за четвъртък

01.12.2022

1147
Хороскоп за сряда

30.11.2022

3642