Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

4 204

Овен

В първия ден на седмицата е твърде вероятно някои събития да изменят предварителните ви планове както в делови, така и в материален план. Наложително е да се предпазвате от необмислени действия, които могат да засегнат по неблагоприятен начин текущата ви ситуация от паричен характер. Опитайте се да стимулирате покачването на доверието от страна на началници и високопоставени особи. Пестеливостта ще ви помогне да избегнете предстояща финансова криза. Стремете се към изграждането и постигането на сигурност с конкретни усилия, без да жалите сили и средства. Възможни са разногласия по дадени въпроси с възрастните представители от вашето семейство.

 

Телец

В първия ден на седмицата ще притежавате усет към красивото и ценното, което ще ви помогне да откривате по-добри възможности в професионално отношение. Напълно възможно е благодарение на някои ваши действия да достигнете до ситуации, чието разрешение и развитие ще зависят от вашите действия. Не позволявайте колега или делови партньор да се намесва в работата ви, особено когато вие самите се справяте отлично с многобройните предизвикателства. С характерната за знака ви последователност и пресметливост ще се справите с всички текущи ангажименти от професионален характер. Опитайте се въпреки това да изградите план за действие, за да не пропуснете в бързината нещо.

 

Близнаци

Още в понеделник не се опитвайте да сте център на внимание на всяка цена, тъй като едва ли с това ще спечелите симпатиите на околните. Въпреки че е доста нетипично за вас, добре е да проявите поне признаци на скромност, особено ако сте пред прага на подписването на документ, от който ви зависят бъдещите финансови постъпления. При мнозина от родените под този зодиакален знак е възможна поява на закъснял сантиментален живот. Като че ли ще искате да избягате от условностите и ограниченията, което ще ви направи доста непредвидими. Добре е трайно ангажираните представители от знака да си дадат ясна сметка дали са готови да се откажат от това, което са имали до момента.

 

Рак

Днес е възможно по-голямата част от представителите на знака да бъдат натоварени с допълнителни задължения, които ще се окажат доста доходоносни и най-вече с отлична перспектива. Интуицията ще ви помага в отношенията ви с интимната половинка. На мнозина от родените под този зодиакален знак ще им се наложи да доказват, че могат да бъдат много повече от това, което на този етап от време демонстрират пред колеги, клиенти, началници и делови партньори. Възможно е интересно делово запознанство да ви даде повод за много размисли, свързани с ваша стара инициатива. Може би именно сега ще получите необходимите козове, за да я осъществите точно.

 

Лъв

През днешния понеделник не допускайте да оставате на заден план както в професионален, така и в материален план. Не давайте шанс да бъдете подвеждани или лъгани от очарователни представители от противоположния пол, тъй като ще ви се наложи в съвсем скоро време да заплатите твърде висока цена. Съобразете се със собствените си доходи, особено ако сте се насочили към осъществяването на големи покупки. Заобикаляйте неприятностите и особено ако не ви засягат пряко, по-добре е да не взимате отношение. Ангажирайте се с делата, които са пряко насочени към вас. Като че ли ще ви е значително по-лесно, ако се опитате да приемате близките и приятелите си такива, каквито са.

 

Дева

В началото на новата седмица пред по-голяма част от представителите на родените под този зодиакален знак ще им бъдат предоставени благоприятни възможности в професионален и материален план. Ще имате възможност да постигнете успех във всички свои начинания, единствено ще ви се наложи да се съобразявате с условностите, поставени от заобикалящата ви среда. Намерете време и за по-приятни занимания. Не проявявайте недомислие или невнимание по отношение на предприетите от вас финансови инициативи. Стремете се да сте максимално съобразителни при печеленето и съхраняването на парите си. Не допускайте външна намеса в делата ви.

 

Везни

Първият ден на новата седмица е подходящ за контакти и разговори по работа или за разтоварване. Отделете време за членовете от своето семейство. Възможно е мнозина от вас да получат интересни новини по телефона или по пощата. Пътуванията ви ще са свързани с множество положителни емоции. Моментът е благоприятен за приятелски сбирки и въвеждане на някои промени в личния ви живот. Възможно е да насочите своите интереси в нови посоки, благодарение на което да печелите значително по-добре не само на този етап от време, но и в бъдеще. Разцветът ви е сигурен, особено ако бързо се адаптирате към новите условия. В любовта по-често демонстрирайте открито чувствата си.

 

Скорпион

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат подложени на странни и внезапни промени в професионален, личен и материален план. Но като че ли е по-вероятно те да опънат нервите ви, отколкото да ви донесат приятни преживявания. Използвайте интуицията си при избор на нов съдружник, съмишленик или довереник. Добре ще е да освободите съзнанието си от проблемите, които ви пречат, и да добиете реална преценка за нещата, които са добри за вас и тези, които имат по-скоро негативен ефект върху живота ви. Опитайте се да не прекалявате с капризите и изискванията си към интимната половинка. Сделките ви, свързани с чужбина, ще имат успех, но е възможно да пострадате от липсата на комуникация.

 

Стрелец

През първия делничен ден на новата седмица е възможно да сте прекалено критични и взискателни към заобикалящата ви среда, но това ще се дължи по-скоро на желанието ви да сте перфектни във всяка посока. Ще притежавате изключителни възможности, които могат да променят тотално стила ви на живот както в професионален, така и в личен план. Възможно е да подпишете договор, чрез който да си осигурите едно по-добро бъдеще както за себе си, така и за интимната си половинка. Случайните срещи, неочакваните телефонни обаждания, както и изненадващите писма ще ви носят приятни изненади, които ще имат отражение върху живота ви не само на този етап от време, но и в бъдеще.

 

Козирог

Днес за мнозина нещо непредвидено определено ще промени установения до момента ред в живота ви в по-добра посока. Друга част от вас ще се стремят да допълнят познанията си в сферата, в която са изцяло ангажирани в професионално отношение. Напълно възможно е някои да се насочат и към нов тип интереси, които могат да бъдат и доста доходоносни за вас. Работете предимно върху установяването на точни и ясни правила в предприетите от вас самите инициативи. Не се колебайте да изисквате от заобикалящите ви прецизност и точност, защото в крайна сметка това ще има отражение и върху крайните ви резултати. Проявените от вас търпение, постоянство и честност ще започнат да дават първите положителни резултати.

 

Водолей

Днес използвайте интуицията си по отношение на любовните си дела. Не раздвоявайте вниманието си в това направление. Жизнеността ще ви помогне да се справите с текущите си ангажименти на работното място. Възможно е да получите новини от далеч, които могат да ви настроят и на носталгична вълна. Не съжалявайте за нищо пропуснато, защото няма да можете да се насладите с пълна сила на това, с което разполагате в момента. Не нарушавайте вече установените от преди вас правила в професионалната сфера. Опитайте се да сте последователни в желанията си и към интимната си половинка, защото рискувате да влезете в сериозен конфликт, който до нищо положително и за двама ви няма да доведе.

 

Риби

Вие днес сте уредили делата си така, че всичко да върви нормално и без вашата намеса да продължава редовното постъпване на печалби от дейността ви. В средата на деня ще трябва да се примирите с една недобра новина, свързана с присъствието на неприятен за вас човек. Няма как, изтърпете това с ясното съзнание, че ще бъде за кратко. Много добре преценете с какво се заемате и колко от работата можете да свършите. Опитайте се да осигурите мир и разбирателство на работното си място, защото сега имате много ангажименти в семейството си. Вашите колеги ще ви бъдат полезни с поемането на част от задълженията ви. От вас се иска да поемете по пътя, който ще ви изведе до успеха.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

03.12.2021

2145
Хороскоп за четвъртък

02.12.2021

2708
Хороскоп за сряда

01.12.2021

4762