facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

1337


Овен
През последния делничен ден мнозина от родените под този зодиакален знак ще се сблъскат с проблеми, които най-вероятно са причинени от ваши близки, колеги или делови партньори. Емоционалното равновесие ще ви позволи да превърнете желанията си в реалност. Не давайте мнението си, ако не са ви питали за него.  Инвестициите ви трябва да са добре преценени, за да имате пари в резерв, тъй като може да възникнат някои внезапни плащания.

Телец
Петъкът е подходящ за всякакъв вид творческа дейност. С лекота ще изразявате идеите си пред голяма аудитория, което ще спечели на ваша страна нови симпатизанти. Всичко ще благоприятства изпълнението на някои ваши желания. Укрепвайте вече заетите от вас позиции в деловата сфера. За мнозина от изключителна важност ще е да поставят делата си в педантичен ред, тъй като това ще им помогне да внесат стабилност в професионалната сфера.

Близнаци
Днес е добре да не споделяте проектите си с всеки срещнат. Избягвайте рисковете и не изпробвайте късмета си на хазарт. Някои ще получат придобивки, които значително ще стабилизират положението им в материалната сфера. Ще подобрите социалното си положение, ако не се опитвате да налагате мнението си над околните. Лесно ще преодолявате трудностите, но здравето ви ще е лабилно. Мнозина от вас ще се чувстват отпаднали и без достатъчно мотивация.

Рак
Днес за всички от знака е важно да са концентрирани, за да не допуснат сериозна грешка. Контролирайте разходите си. При тези, които са предприели необмислени и рискови постъпки в миналите дни, ще се усетят неблагоприятните последствия както в делови, така и в материален план. Въпреки някои неприятности и ограничения в службата ще се радвате на късмет в създаването на  контакти, които могат да ви подпомогнат в една или друга посока.


Лъв
Петъкът ще е напрегнат в професионалната сфера. Нищо не оставяйте на случайността, дори и на моменти умората да взима превес. Премахвайте недоразуменията и не давайте ухо на слухове и интриги. По-скоро се стремете да ги туширате навреме. Опитайте да се справите с всичко планирано, защото всяко отлагане може впоследствие да стане повод за възникването на редица главоболия. Мнозина от вас ще имат успех в покупко-продажбите.

Дева
Днес мнозина от вас ще трябва да се стремят да не предявяват твърде големи претенции, тъй като може да бъдат обвинени в егоизъм. Не подхождайте с недоверие към интимната си половинка, защото така можете, без да искате, да навредите на взаимоотношенията помежду си. Променливото ви настроение може да ви навлече множество неприятности. Бъдете последователни в действията си и не позволявайте някой друг да направлява бъдещите ви проекти.  

Везни
Последният делничен ден ще е успешен за тези представители от знака, които постигат целите си в професионалната сфера с труд и постоянство. Намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. На работното си място ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост.

Скорпион
Родените под този зодиакален знак ще трябва да се опитат да са максимално концентрирани върху служебните си дела, като не отстъпват пред недоразуменията и проблемите, възникнали около тях. На първо място е задължително да намирате добри аргументи, ако сте преследвани за някой свой гаф на работното си място от началник или високопоставен клиент. Приемайте с усмивка забележката, като се опитате да я коригирате максимално бързо.

Стрелец
Повишете своето внимание по отношение на текущите разходи и ги изравнете с приходите си, за да запазите баланса в материален план. Опитайте да приемете нововъведенията на работното си място от положителна гледна точка, в противен случай рискувате да влезете в сериозен конфликт с вишестоящите.  Стремете се да подхождате с разбиране към затрудненията, пред които се изправят близките ви. Дайте си време за отдих, за да възстановите силите си.

Козирог
Дребните и незначителни на пръв поглед проекти и планове, свързани с близкото бъдеще, могат евентуално да прераснат в нещо сериозно. Опитайте се да наложите трайно разбирателство в съществуващата интимна връзка. Вечерта съществуват благоприятни възможности за възстановяване на любовта и хармонията в отношенията с интимната ви половинка. Не давайте пари назаем, дори и да смятате, че това няма да се отрази на текущото ви състояние.

Водолей
В петък мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците и деловите им партньори. Хубавите моменти за вас сега предстоят, но като че ли ще започнете да ги усещате, след като обърнете внимание, че интимната половинка, колеги, делови партньори и приятели се вслушват в изказаното от вас мнение. Ще сте предпочитана компания.

Риби
Мнозина от вас ще са мобилизирани за приключване на ангажименти на работното място и в личен план. Лесно ще съумявате да намирате изход от всяка затруднена ситуация. Отношенията с интимната ви половинка ще еволюират в посоката, в която искате. Не опитвайте да надскачате възможностите си, защото организмът ви се нуждае от време за отдих и почивка. Положителните любовни емоции ще са най-сериозният ви стимул. 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

10.12.2019

874
Прогноза за времето за 10 декември

10.12.2019

18
Хороскоп за понеделник

09.12.2019

1273

Влез или се регистрирай за да коментираш

×