facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

10 285

Овен
Днес пред вас се разкриват прекрасни перспективи и вие не трябва да ги пропускате. Бъдете по-решителни от обикновено. Не рискувайте неразумно, но и не проявявайте плахост и колебание. Действайте твърдо, но правете само предварително премислени стъпки и действия. Не пропускайте прекрасния шанс, който се изправя пред вас. Уловете мига. За други е важно да не дават обещания и да не поемат ангажименти, които не могат да изпълнят. Това е единственият риск днес. С подобна постъпка можете да огорчите много важен за вашата работа човек.

Телец
Днешният ден за почти всички от знака ще бъде много благоприятен за интелектуални занимания. С каквото и да се захванете в тази област, ще ви върви без никакви трудности. Това ще доведе до разширяване на влиянието ви в работата, до увеличаване на авторитета ви сред колегите. Мнозина ще се срещнат с много нови хора от своята професия и тогава ще получат примамливо предложение за допълнителна работа. Следобеда или вечерта ще е добре, ако направите едно кратко пътуване или разходка с любимия си човек.

Близнаци
Днес избягвайте да попадате в обкръжаваща среда, която може да ви подтикне към необмислени действия в професионално или финансово отношение. Стремете се по конкретен начин да заобикаляте възникващите за вас проблеми от делови характер. Не се опитвайте да прехвърляте отговорностите си на някой друг, защото от това рискувате да загубите много във всички житейски направления. Опитайте се да бъдете максимално убедителни в аргументите, които използвате пред началници и делови партньори.

Рак
Днес за мнозина от знака е важно да не забравят да са последователни в изискванията си, защото в противен случай ще сe объркат. Мнозина от безработните представители от знака ще имат шанс да попаднат на нещо интересно, което ще им даде възможност да разгърнат напълно професионалните си знания и умения. Това ще ви даде шанс и да стабилизирате значително финансовото си състояние, което в последно време се задъхваше от многобройните задължения около членовете на вашето семейство.

Лъв
В петък мнозина от родените под този зодиакален знак ще променят представите си за голяма част от нещата, с които се сблъскват ежедневно на работното си място. Лесно ще установяват нови контакти, което ще има благотворен ефект върху работата им, особено в сферата на услугите или търговията. Останалите да избягват единствено разпиляване на усилията си в няколко направления. Малка част от знака ще пожънат добри резултати от материален характер, които ще им позволят да осъществят отдавна планувано пътуване зад граница.

Дева
За мнозина днес е много важно да не вярват на слуховете и интригите, особено ако са с цел да навредят на личния им живот и отношенията с интимната половинка. Вечерта прекарайте повече време в компанията на близките и партньора си. Ще се справите добре, ако се заемете с някои неотложни задължения. Стремите се към по-голяма пестеливост, но въпреки това можете да си позволите някои волности в материално отношение, ако разумно харчите парите си. Търсете отговори на въпроси, които си задавате от дълго време както в професионален, така и в личен план.

Везни
Днес се старайте да избягвате егоизма в професионално и лично отношение. За мнозина ще е излишно да драматизират проблемите си на работното място. Опитайте се спокойно и ведро да ги приемате, като направите всичко възможно да се справите максимално бързо с тях. Старайте се да водите целесъобразен начин на живот, защото той ще ви даде достатъчно сили да се справяте с многобройните предизвикателства, отправени ви от съдбата. При никакви обстоятелства не отлагайте важните срещи. Стремете се да проявявате по-голямо разбиране към интимната си половинка.

Скорпион
Днес почти на всички от знака ще се наложи да проявят по-голяма съобразителност в материално отношение, особено ако предприемат конкретна инвестиция, независимо дали от личен или делови характер. Опитвайте се да сте създатели на нещо ново в професионално отношение. Откривателският дух ще бъде засилен у вас, единствено ще трябва да го използвате по възможно най-полезния за себе си начин. Необходимо е да не търпите опитите на недоброжелателите ви на работното място да ви вредят, тъй като това може да ви извади извън строя.

Стрелец
Днес може да очаквате отличен напредък в социалния ви живот, който ще рефлектира благоприятно и върху деловите и финансовите ви дела. Възможно е обаче за сметка на това личните ви взаимоотношения с интимната половинка и някои членове от семейството да са доста обтегнати. В този случай, може би преди да търсите вината в околните, е добре да погледнете към собствените си разбирания и представи дали не се разминават с действителността. Мнозина може да постигнат завиден напредък в кариерата си, но това ще се дължи по-скоро на желанието им да повишат приходите си, отколкото на амбицията да докажат колко са добри.

Козирог
Още в началото на последния работен ден на седмицата избягвайте конфликтите както на работното си място, така и в личния си живот, защото именно те ще ви носят множество нежелани главоболия и затруднения не само през днешния ден, но и в бъдеще. Не попадайте в плен на собствените си чувства в любовта, там всяка неправилно преценена дума може да доведе до задълбочаване на съществуващите ви проблеми с интимната половинка. Петък ще е успешен за представителите от този зодиакален знак в обществен и социален план.

Водолей
Днес вероятно по-голяма част от заобикалящите ви ще се опитват да се намират по-близко до вас, тъй като ще имате способността да носите късмет на околните. Въпреки многобройните си почитатели е възможно мнозина от вас да се чувстват самотни и недостатъчно обичани. В този случай един откровен разговор с близък приятел ще ви подейства ободряващо. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат нужда от разнообразие, а дори и от приключения, независимо от какъв характер ще са те.

Риби
Не обръщайте внимание на острите забележки на заобикалящите ви, защото това единствено може да ви нарани. За мнозина ще е наложително да се опитват до детайл да изпипват всичко, с което се занимават в професионалната сфера, тъй като ще имат възможност да внесат и своето разбиране в заниманията, които заемат ежедневието. Не допускайте разсейване, особено ако ви предстои подписване на важен договор. Опитайте се да не преминавате някои граници на общуване с интимната си половинка, както и с колеги, приятели и началници.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

30.09.2020

2259
Хороскоп за вторник

29.09.2020

2571
Хороскоп за понеделник

28.09.2020

4721

Влез или се регистрирай за да коментираш