Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

3 544

Овен

Днешният ден ще е силно активен. Не прекалявайте с материалните си стремежи. До вечерта пред вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. В четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец

Четвъртък носи успех на Телците. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете мил жест, ще трогнете всички. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Близнаци

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не ви притесняват и разсейват. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето ви и до заниманията ви с бизнес или финансови въпроси. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните ви задачи. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Парите ви стигат, защото имате фантазия и умеете да се ограничавате. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Бъдете оптимисти.

Дева

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Дева с нови преживявания. Близките също желаят да им отделите от времето си. Напредък в работата ще ви осигури допълнителни източници на доходи. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да ви донесе нужното удовлетворение. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си.

Везни

Четвъртък е успешен ден за Везните. Объркани сте емоционално. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Вашите желания и тези на близките ви ще съвпадат почти изцяло. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

 В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. В четвъртък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Така или иначе днес звездите ви обещават късмет с парите. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес е по-добре да не пътувате.

Стрелец

Четвъртък е добър ден за вас, тъй като ви очакват добри новини. Ако ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. Бъдете внимателни при работа с пари. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. По-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Козирог

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас).  Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. В заключение:  днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Водолей

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно.  Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно.

Риби

Към парите трябва да подходите разумно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Градивното и перспективно начало във вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си.   Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

17.09.2021

4955
Хороскоп за четвъртък

16.09.2021

4490
Хороскоп за сряда

15.09.2021

4653