Quantcast

Медия без
политическа реклама

Старо интервю с Дженифер Анистън отврати социалните мрежи

Дейвид Летърман смуче косата на звездата от „Приятели“ в ефир

22 Февр. 2021
Fox
Дейвид Летърман интервюира Дженифър Анистън.

Напоследък рядко минава ден, без в социалните мрежи и медиите, да се появи компрометираща „новина“ отпреди 10 или 20 години за някоя публична личност. Най-новият такъв случай е от вчера, когато изненадващо изплува едно старо интервю с Дженифър Анистън на прочутия комик и телевизионен водещ на „Късното шоу“ по CBS повече от 20 години, Дейвид Летърман.

Може би думата „изненадващо“ не е много уместна, доколко само преди седмици в друго новопоявило се старо интервю, същият водещ издевателства ще над друга млада актриса - Линдзи Лоън - с подигравки по повод лечението ѝ от наркотична и алкохолна зависимост, сякаш това е смешна тема. 

Новопоявилото се интервю е от 1998-а, когато 29-годишната тогава Дженифър Анистън гостува в Късното шоу с водещ Дейвид Летърман. . Поводът е премиератапна филма  "Обект на желание“, в който актрисата играя  главна роля.

В ефир Джен, която има отлично чувство за хумор, разказа на водещия забавна история за среща с фенове във фитнеса. След разказа на актрисата Летърман се премества заедно със стола си плътно до нея — и като се извинява предварително за това, което може да й се стори грубо, я моли да го остави да направи нещо. После навежда глава към към нейната и независимо от стресната ѝ реакция,  поставя в устата си кичур от косата на актрисата и остава така няколко секунди.

David Letterman tried to tongue down Jennifer Aniston on his showpic.twitter.com/b2OzP6OuvT

— Alice (@themodalice) February 14, 2021

Анистън, въпреки че се опитва да се престори на развеселена, очевидно е смаяна. И когато той й подава салфетка, за да избърше олигавената си коса, не успява да скрие  отвращението си.

 Потребителите на Twitter, които внезапно откриха този епизод, не могат да скрият възмущението си. 

„Бях фен на Летърма в гимназията и университета, но когато гледам старите му клипове сега, те ми изглеждат ужасно нелепи и отвратителни. Най-лошият от тях е този, в който той смуче косата на Дженифър Анистън. Нищо забавно в това, това е просто директен  сексуален тормоз в ефир“, пише потребител в социалната мрежа.

„Току-що гпедах видеото с Летърман, лапнал кичур от косата па беднята Дженифър Анистън през 90-те . И чудя някакви специални химически вещества ли има ли в мъжкия мозък , които ги карат да подлудяват така, добавя друг коментатор от женски пол  

Летърман още не е коментирал странната си постъпка, но е интересно дали става дума за някакъв особено нелеп опит за шега с косата на актрисата, или просто водещият не е успял да се удържи и е решил да задоволи странния си фетиш в ефир.

 

 

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?