Quantcast
Шон Пен постави ултиматум за ваксините на NBC | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Шон Пен постави ултиматум за ваксините на NBC

2 652
 EPA/BGNES
Шон Пен в Кан на 11 юли, 2021 г.

Шон Пен постави ултиматум на снимачната площадка на Gaslit — предстоящия минисериал за аферата Уотъргейт: или целият актьорски състав и снимачен екип получават ваксини срещу  COVID-19, или той не се връща на работа, съобщава „Варайъти“.  

Въпреки че NBC Universal - студиото, което снима Gaslit, наложи задължителни ваксини за всички членове на филмови продукции, работещи в „Зона А“ (тези, които са  непосредствена близост на снимачната площадка) и осигурява ваксинация на място за участниците, Пен реши, че за по-голяма убедителност трябва да се ангажира и лично с налагането на новото правило. Представителите на актьора потвърдиха решението му пред Variety.

Пен е предложил и лично да улесни усилията за задължителната безплатна ваксинация чрез своята организация с нестопанска цел Community Organized Relief Effort. 

Сериалът Gaslit е политически трилър, който се фокусира върху неразказаните истории и забравените персонажи от аферата Уотъргейт — от опортюнистично настроените подчинени на Никсън, до обезумелите фанатици, помагащи и подбуждащи към престъпления и трагичните герои, помогнали със сведения на разследващите репортери, които в крайна сметка ще разбиват цялото  мероприятие.

Пен ще играе главния прокурор Джон Мичъл, най-довереният съветник и най-добър приятел на Никсън по това време.  Джулия Робъртс е в ролята на Марта Мичъл, светската лъвица от хайлайфа на Арканзас, съпруга на прокурора и една от първите, които публично бият тревога за участието на Никсън в аферата Уотъргейт, въпреки близостта на съпруга си Джон Мичъл си с президента.

Още

Здравното министерство отрече да прилага ваксини с изтекла годност

24.10.2021

1739
Волен разнася ваксини из цяла София
10 начина да надхитрим епидемичната обстановка

21.10.2021

Г-н БАЛЕВ

4249