facebook
twitter

Култура

И Хари Потър идва у дома безплатно

477
 HarryPotterAtHome.com
Да

Дж. К. Роулинг стартира сайт за Вселената на Хари Потър, за да могат децата да се учат и да се забавляват по време на пандемията на коронавирус. Той обаче ще бъде интересен за възрастните фенове на приказната сага.
 
HarryPotterAtHome (Хари Потър у дома) комбинира ресурси, посветени на вселената на Хари Потър и осигурява безплатен достъп до първата част от сагата за момчето магьосник във формат аудиокнига, както и до други произведения, без да се налага да се абонирате за услугата на Amazon Audible.

 През април посетителите на тематичната секция „Хари Потър у дома“ в сайта wizardingworld.com ще могат да изтеглят безплатно книгата „Хари Потър и философския камък“ на който и да е от 20 налични езика.  Там ще намерят също така статии, пъзели и видеоклипове.

 „Родители, учители и всички, които се грижат за децата и искат те да се забавляват и да се интересуват от света - докато всички сме изолирани, имат нужда от малко магия“, написа Роулинг в Twitter в обявата за старта на платформата.

По-рано Джоан Роулинг обяви, че прави отстъпки от авторски права за поредицата книги за Хари Потър, която ще позволи на учители по цял свят да публикуват видеоклипове в социалните мрежи, където четат откъси за ученици. 

Все още няма коментари

Още

Дж. К. Роулинг подарява новата си книга за чудовище

28.05.2020

626 1
Дупе към небето

18.11.2019

ИВО БАЛЕВ

855 1
Ветеранът Любен Зидаров илюстрира юбилеен "Хари Потър"

13.11.2019

671

Влез или се регистрирай за да коментираш

×