facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

1724

Овен
Енергия и остър ум
През днешния ден ще ви владеят емоции и дела, свързани с дома ви, брачния партньор, приятели и колеги. Като цяло той ще е успешен за всички Овни. Тъй като наистина звездите ви дават голяма енергия днес в комбинация с остър ум, опитайте се да ги ползвате конструктивно при контактите си, особено с най-близкия човек до вас. Там именно не започвайте разправии, пазете се и от стремеж за доминиране, защото това ще отблъсне любимия ви. Не се учудвайте, ако от приятели  чуете мнения съвети по повод на партньора, но вие всъщност най-добре знаете как да постъпвате.

Телец
Контакти и партньорства

През този петък основните ви ангажименти според звездите са в областите на професионалните ви и партньорски контакти. Вашите емоции и дела ще са свързани естествено освен с кариерата и с дома и партньора. В професионалната сфера използвайте натрупания си опит и интуиция, когато става въпрос за решаване на сложни и не много ясно формулирани проблеми. Ще имате стабилна подкрепа от енергиите на планетните конфигурации, но може би и известно напрежение, докато намерите решенията. Учете се от противоречията и грешките си.

Близнаци
Обуздавайте стремежите си
През днешния петък може да почувствате изострен стремеж към материална обезпеченост, което ще се прояви като пестеливост и методичност за довеждане на нещата докрай с упорит и постоянен труд. Не се притеснявайте обаче за финансовото си благополучие, защото звездите ви дават висока енергия и продуктивност в области, които са ви любими. Естествено е с такава конфигурация на планети и в интимната сфера да сте истински шампиони, стига да го пожелаете, защото и възможностите ви за контакти от всякакъв характер са много добри.

Рак
Постигате целите си
През днешния ден звездите ви дават сериозна концентрация и способност да избягвате занимания с излишни неща. Имате достатъчно мощен енергиен заряд да преследвате и постигате и далечните си цели. Можете да получите помощ, ако ви се наложи, от родители и приятели, възможно е и приятно да бъдете изненадани с парична сума или придобивка от роднини. Реализирайте и естествените си възможности да направите работното си място още по-удобно чрез реорганизация или с въвеждане на нови приспособления.

Лъв
Наясно със себе си
Ще се радват на успех всичките ви начинания, свързани с кратки пътувания, публикации и изяви в музиката и литературата. Имате голяма енергия и сила, използвайте я с конструктивна насоченост. Трябва да сте наясно със себе си и с факта, че с лекота се справяте с неща, които обичате, а при нелюбимо занимание чувствате непреодолими бариери. В домашна среда зачитайте мнението и достойнството на другите, за да не ви обвинят в противен случай в тираничност. По правило имате добри условия за разбирателство с близките и познатите си.

Дева
Времето ви притиска

Използвайте енергията си, за да свършите неотложните малки неща в живота, защото понякога те се оказват извънредно важни. Преценете добре през този предпочивен ден кои са истинските ви приятели и на кои не може да разчитате. За мнозина се очертават добри условия за запазване и увеличаване на собственото ви благосъстояние чрез професионална изява или с помощта на партньора ви, особено в сферите на интелектуалния труд. Ще се справяте отлично, ако работите в областта на комуникациите, компютърните продукти, медиите.

Везни
Ценете времето си
Днес имате достатъчно тонус и потенциал, остър и практично работещ ум, за да реализирате важни и дългосрочни цели. Независимо от областта ви на изява постарайте се да използвате възможността, която ви се отваря, за подобряване на материалното благосъстояние. Нищо, че ще ви се отдава усвояване на нова информация от общочовешки характер, старайте се да не прахосате енергията и времето си в безкрайно философстване в не много ясни материи, от което няма да има особена полза.

Скорпион
Не прекалявайте
Днес ви очаква голяма динамика, свързана най-вече с отношения с хората наблизо около вас - съседи, роднини и вероятно доста контакти и пътувания на близки разстояния по повод на служебните ви ангажименти. Може би ще ви е приятно да отделяте достатъчно време за контакти с приятели, но там се пазете от прекаляване в каквото и да е отношение, защото тенденцията е да имате много възможности, но все пак да си знаете мярката в забавленията. Има вероятност и да се стремите към връзки, които не са твърде за афиширане.

Стрелец
Разграничавайте приятелите си
В професионалната сфера днес звездите ви дават стабилност и успехи. Това може да се отрази благотворно и на вашите финансови ресурси. Способни сте да се справяте с нова информация в сфери, където се прилагат съвременни средства за комуникация и автоматизация на рутинните дейности. Трябва обаче добре да се огледате в приятелския си кръг и да разграничите чистите дружески отношения от тези с неясен финансов или любовен контекст. Не е задължително непременно да има мошеници около вас, не трябва да се захващате и със съдружници с разклатени финанси и недобре премерени и непрактични идеи.

Козирог
Далеч от обективността
В професионалната сфера звездите ви дават стабилност и енергия за успех в този период. Може това да се отнася за успешни далечни пътувания, както и за ползотворни контакти. Били те с цел бизнес или обучение, ако са в сфери, където се прилагат съвременни средства за комуникация и автоматизация, ще се справите със сигурност. Успехи ще жънете и ако се занимавате с политика, обществени движения, научноизследователска дейност. Що се касае до собствената ви личност и естеството на обществените ви контакти, повече може би ви се иска да вярвате в чудеса, отколкото да правите обективни преценки.

Водолей
Оригинални
Петъкът за вас ще бъде много отговорен, особено по отношение на вашето професионално призвание или във връзка със стремежа ви да заемете желаното от вас престижно място. Ще ви владее голямо желание да изпъкнете и в това ще ви помага волята ви за победа. Единственото нещо, което може да ви създаде известно напрежение, е, ако се оставите да прекалите с вродената си ексцентричност и странност в поведението. От друга страна, именно някои по-екстремални ситуации могат да ви провокират да проявите изключителната си оригиналност и таланти в професионално отношение - внимавайте с крайните средства за достигане на целта.

Риби
Романтици
През днешния ден ще ви вълнуват желания и стремежи към нови простори и най-вече начините, по които можете да разширите хоризонтите си. Никак не са изключени при вас пътувания надалече, за някои и в чужбина, както и събирането на ярки впечатления от тези пътувания. Стремежът ви към романтика и наситен живот за пореден път ще доминира в ежедневието ви. Все пак не е за препоръчване да се отдавате на духовни скитания и заблуди, които могат да ви въведат в една ненужна обърканост и изтичане на сили и енергия.

 

Още

Хороскоп за петък

19.04.2019

24
Прогноза за времето за 19 април

19.04.2019

2
Хороскоп за четвъртък

18.04.2019

17546
×