Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Партията на Азис лобира за паметник на загиналите роми
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:29 Предишна Страница 2 от 2 1 2
pipe7
12 Мар 2005 17:02
Мнения: 1,055
От: Bulgaria
<Нещо не доумявам как може осъждан за престъпление човек да е лидер на партия.> И водач на листа да му е глупендер със скандално поведение.
Ама и на Европата и е писнало от циганорите и дава мило и драго да си ги отглеждаме тук. Не знам докъде ще ни доведе това нетърпимо положение. Вижте им и лидерите, като електората, -търсят на хляба мекото, а работата въобще не я търсят. Не знам дали ще намерим силен човек, който да ни обедини около идеята да принудим циганите да работят, сами да се интегрират, да учат без привилегии и да са социално отговорни като останалото население.
Muktadasaxkoburgidiotski
12 Мар 2005 22:46
Мнения: 14,528
От: Mali
Помня далечните "мрачни" тоталитарни времена през 70-те години , га бях ученик. Да се раздават безплатни учебници тогава би прозвучало странно , щото те без друго СИ БЯХА БЕЗПЛАТНИ. Включително и за Яшката /Яшар от нащо клас/ .Бяха ни поставили пионерска задача - да му помагаме да не изостава в уроците от другарчетата си. Но това , което правеше беше да им къса страниците/на учебниците/ и да си бърше носа. Остана повтарач и отговорността за помощта се прехвърли върху другарчетата след нас. Извод - няма смисъл.Редките случаи на екземпляри сред тях , които искат да се интегрират , сами го правят.Останалите са неспасяеми.
Ку-Ку
13 Мар 2005 00:35
Мнения: 4,128
От: Bulgaria
Ние по тоталитарно имахме една циганка Вера, повтаряше четвърти клас за трети път, беше една дебела и много яка. Още първия ден разби носа на един съученик. Много яко ни млатеше всички момчетии. Едни други мангасари пък редовно ни взимаха джобните, причакваха ни пред училището на тумби. Та т'ва си беше в едно обикновено българско училище в работнически квартал, представете си к'во е било в циганската махала. Помня, че там пращаха провинилите се даскали - алкохолици, побойници и разни откачалници.
babite
13 Мар 2005 13:19
Мнения: 598
От: Bulgaria
Не напразно девиза на Англия е :"Англия, няма приятели и врагове, а има интереси".Англйските интереси и на победителите в студената война се видя, че след победата, тази победа, трябваше да се осребри.Парите на Соц.страните бяха в един кюп, а не в отделни частни банки.За това интересите на победителите продиктуваха да оставят във "власта"победените "комунисти" и парите ни, не се озоваха в банката на Северна Корея, а каде?Ще се досетите, че парите са попаднали точно там кадето трябва и в достатъчно количество, по това, че подържката за бившите "комунисти"от страна на победителите да останат във власта е голяма.Самоче това изгодно ли е и морално ли е за нас и то извършено от комунисти?Какви са ни переспективите като една държава с републиканско устройство, което дава възможност да се управлява държавата ни с дистанционно, когато победителите си пожелаят да пласират във власта-предатели?Тези предатели се вижда, че контролират и медии и съдебна власт даже и когато са в опозиция.Това им даде възможност да оклеветят и Царя и да принизят критериите и това ще доведе и такива като Азис в политиката.Това пак е в интерес на други държави.
Т_Живков
13 Мар 2005 18:47
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
Отлична идея, Г-н Президент! Предлагам циганския паметник да изглежда така: Полегнала Темида с разтворени и гордо вдигнати крака, до нея црън циганин(от стар бронз) го дърви, а в background-а Филчев свири приспивни песни на дудук...
zApl3zzz
13 Мар 2005 23:32
Мнения: 173
От: Bulgaria
Мдааа абе защо мързеливите цигане не одат да побачкат ами се паметници искат...не стига че живеят на гурба на булгарите ами сега и паметници искат...а не е ли по-добре да ги изнасяме на запад? циганите де
zApl3zzz
13 Мар 2005 23:38
Мнения: 173
От: Bulgaria
а да и защо ако може да питам не направят паметник на убитите през холокоста ЦИГАНИ в Германия? Щото веднага ще ги сапунисат (снимка: натиснете тук)
Old Emigrant
14 Мар 2005 06:38
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
Бих искал да питам президента: "Как така вчера реши да награди с орден "Стара Планина" този, които пледираше за саздаване на отряди за самозащита срещу тези, на които пак днес даде сагласие да баде вдигнат паметник на жертви на холокоста?!?!?!"
Добави мнение   Мнения:29 Предишна Страница 2 от 2 1 2