Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Родители се обявиха срещу промените в изпитите след VII клас
  Мнения:3 1
Кайзер Созе
14 Юни 2018 07:28
Мнения: 17,455
От: Palestinian Territory, Occupied
Скрий: Име,IP
Ми да ги записват с тест във Вършец.
ПеткоФенерски
14 Юни 2018 10:13
Мнения: 124
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
"Тя и други родители смятат още, че времето няма да е достатъчно - както за учениците да се подготвят, така и за учителите, та дори и за фирмите, подготвящи сборниците и помагалата със задачи, съответстващи на новия формат на изпитите."

На помощ идват НПО-тата за борба с насилието, партьори на МОН. Несправилите се родители се глобяват, и се обявяват за нуждаещи се от психолог, а партьорите осигуряват уж безплатните услуги психолог от НПО.
1. Всички деца се подлагат на масови класирания с цел преразпределение в други училища. Децата и родителите са лишени от нормално общообразователно квартално училище до 16 г.
2. Изпитите отчитат резултати получени навън (статията това доказва) и ги приписва на училища, които присвояват т.е КРАДАТ тези резултати, и училището твърди че са негови успехи, като децата които не се справят само с училищни занятия постепенно с годините се демотивират и отпадат. Става дума за изхвърляне на деца, като технологията е подредена така, че да изглежда, че семейството е виновно за някакви непостигнати резултати, в училище което уж само е избрало.
3. При пращане в друго училище, в друг район на деца, които не са израснали за такава смяна, се получава следното; естествено поради успеха си и начина на попадане там се събират с други подобни, на родителите се вменява, че са виновни за това, че са пратили детето в район който е непознат за тях, съответно за тях родителите от другите райони са непознати.

Така системата на образованието, наложена изкуствено от хора без добра квалификация за работа с деца, изолира децата и родиелите от средата и ги осатавя сами срещу СИСТЕМАТА, срасната с ИЗБРАНИ БЕЗ ОБЯВЕНИ КОНКУРСИ НПО-та, ( типичен пример - една фондация водеща Номер 1 за ИК в междуведомствената комисияа, същтата с МОН, РУО, АСП, Норвежки програми), че са добри, щом ги пускат при децата, сега разпада общността.

Възпитанието няма работно време, и училищто има свой отделен принос, който работи срещу детето, семейството и бъдещето им.

А от статията се вижда, че става дума за едни пари. Те на свой ред водят грантовете на другите, става дума за милиони. Алчност, влюстност, срастване на вкластиви структури, организации и фирми.  Мнения:3 1