Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
„Да изчистим България – във всеки един смисъл”
Отиди на страница:
  Мнения:38 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Туткалчев1
11 Юни 2018 20:12
Мнения: 320
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Очевидно голяма част от българите смятат, че се посяга на нещо фундаментално важно, при това засягащо не само държавата, обществото и нацията, но и преди всичко техния личен живот.

А не е ли фундаментално важно, бе, авторе?
Или да навлизаме бързо в обществото на постиндустрията, постистината (това, апропо, е една от приоритетните теми, които се обсъждат тези дни на сборището на билдербергите), постчовека, постсемейството...
А?
Туткалчев1
11 Юни 2018 20:14
Мнения: 320
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
нито възобновяването на енергиен проект с колосален корупционен потенциал като "Белене" може да го изкара от него.

Ужас!
Дори и за майските бръмбари да пишеше, авторът несъмнено щеше да намеси "Белене".
бавно загряващ
11 Юни 2018 20:21
Мнения: 1,112
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
предимство, от което еднополовите двойки не могат да се възползват, тъй като нямат право да сключват брак
Особено в условията на демографска криза не е редно на някого да се зловидят малките привилегии, които имат нормалните семейства.
aver4e
11 Юни 2018 20:50
Мнения: 12,003
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Хората у нас са готови да се избият заради „джендър идеологията”, но не намират смисъл да се надигнат срещу корупцията и бандитите, които задушават страната

Хората у нас намират смисъл да се надигнат срещу корупцията и бандитите, но обичат бат Бойко. Затова са готови да се избият заради „джендър идеологията”
С две думи - обичаме културата, обаче... и бахура !
Свежарков
11 Юни 2018 21:52
Мнения: 2,571
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Авторът можеше да се консултира
консултиран е целево и не му било нужно и да се консултира сам допълнително
mi6osp.
11 Юни 2018 21:52
Мнения: 5,398
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Авторе, основният смисъл на съществуването на хетеросексуалните двойки е продължаването на рода. Смисълът на съществуването на хомосексуалните двойки е развратът. В природата всички видове двуполови животни или формират хетеросексуални двойки и видът се развива, или при преобладаващи хомосексуални двойки видът загива. Затова съществуващите сексуални малцинства си остават само сексуални малцинства. Нямаме никакви причини да поощряваме сексуалните малцинства при хората да станат сексуални мнозинства, ако искаме да имаме бъдеще.
SvSophia
12 Юни 2018 05:26
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
не намират смисъл да се надигнат срещу корупцията и бандитите, които задушават страната

- Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Аз не мога да остана тука и излазям.

Anardil
12 Юни 2018 07:43
Мнения: 2,860
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Постарал се е авторът.
Жри, заслужил!
Интересно какви щеше да ги пише, ако синът му му доведе...зет
ogro
12 Юни 2018 08:59
Мнения: 118
От: Andorra
Скрий: Име,IP
Едно е да се правиш на голям мъж пред безобидните участници в "София Прайд", а съвсем друго е да се репчиш на мутрите и безбройните други престъпници, които разсипват държавата. Втората - просто така е по-лесно. Бунтът срещу криминалната върхушка изисква воля, постоянство и решимост за реална промяна.

Бих го перефразирал - Използват случая да се правят на мъже пред сексуалните педераси, защото през останалата час от годината се правят на ментални педераси пред мъжете.
Но не само у нас е така. "Големите" мъже са такива, само пред по-слабите от тях
Минавам от тук
12 Юни 2018 09:43
Мнения: 5,210
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Не е за джендера е темата тук А за безгласие по основните проблеми на обществото-неравенство, корупция, безхаберие на управлението, което засяга всички именно на всекидневното равнище Едно примирение и "пазенето" на страна от конфликтите, дори те да бият с всичка сила именно във всекидневието. Дори и на така или иначе свързани с управлението - чрез абсолютното безправие в най-близките реалности на всеки-качество на средата, на храната, отношенията с администрацията, с началството в най-близките до всеки ситуации. Жена ми ходеше в Испания за една седмица. Това което и направи впечатление не са дворци на Кордоба, а всекидневното качество на живот. А то не е подарено на испанците, отвоювано е!
ИлияНиколов
12 Юни 2018 10:46
Мнения: 4,152
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Илиев, всичко по реда си: първо джендърите, после мутрите. Споко, народът си знае работата, няма нужда да го пришпорваш.
  Мнения:38 Страница 1 от 2 1 2 Следваща