Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Главният враг вее бял флаг
  Мнения:21 1
хикса
12 Мар 2018 19:47
Мнения: 4,996
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Те така, и сперматозоидите ни изядоха тия джендъри!
провинциалист
12 Мар 2018 21:44
Мнения: 1,016
От: 0
Скрий: Име,IP
Докато им обръщате внимание, докато ги обсъждате и анализирате, т.е. рекламирате, те ще се „осъществяват„, и те ще са победителите.
Игнорирайте ги, и започнете да творите!
Започнете да създавате!
Новата, старата, няма значение, създавайте културата на днешният ден.
Но истинската, и общочовешката.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: провинциалист
провинциалист
12 Мар 2018 23:49
Мнения: 1,016
От: 0
Скрий: Име,IP
Н16
И от храната, натъпкана с хормони, от което всички мъже са с цици.
annetaz
13 Мар 2018 03:22
Мнения: 1,778
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Всяка крушка си има опашка. Забележете в Бг кои са ВИП. Разни персони с оскубани вежди, травестити, Брадъра го печели Джино, който няма грижа, освен прическата си. ВИП не са бизнесмени с кариера, а актьори и певци. Вижте модните ревюта, в които моделите вече са с поли. Кое е модното? Да си гей? В света на реалитата скандалното продава. Нормалното е аут. Индустрията поощрява външният вид, който е предимно изкуствен. Създаден от пластични хирурзи, козметици, фитнес инструктори, хранителни добавки. А как се отразяват последните? Съвременният мъж е една кокона. Той е зает повече със себе си. Но причината едва ли е само модата/ възпитанието. Ами хормоните, консервантите, ГМО в храните? Кой си дава сметка как те се отразяват на мъжете и на репродуктивните възможности на европейците? Защо все повече деца се зачеват ин витро? Защо все повече са с аномалии??? Можем да се съмняваме, че и лекарствата имат влияние. Защото в Азия и Африка нямат проблеми. Напротив! Там мъжествеността не страна и населението расте, въпреки мизерията и недохранването. Главният враг вече приема еднополовите бракове и мечтае да е реалити звезда, вместо баща и войник.
palavnik
13 Мар 2018 05:28
Мнения: 410
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Пропагандата твърди че храната, хормоните в нея, пластмасите, бисфенолите, фталатите и пр. са виновни за феминизирането на мъжете и хората сляпо вярват на това, тъй като просто не се замислят по въпроса. Всички тези неща сигурно оказват някакво влияние, но то се наслагва бавно и изисква време за да се прояви. А и всички ядем една и съща храна и живеем при едни и същи условия. И всички вредни неща около нас и в храната ни оказват същото влияние и на младите и на старите. Дори може би на последните още-повече вредят. Но въпреки това в момента седемдесетгодишните мъже имат по-добри показатели на спермограмата, отколкото двадесетгодишните младежи. Единствената съществена разлика е, че по времето, когато днешните възрастни мъже са били млади не е имало толкова всеобхватна феминизация. Неслучайно много специалисти по психофизиология смятат, че детето след шестата си година трябва да излезе от опеката на майка си и да общува повече с бащата. Неслучайно класиците на педагогиката от началото и средата на миналия век смятат, че мъжете учители в училище трябва да са минимум 40%. Това че преди 30 години нормата беше 100 млн живи сперматозоида в 1 мл еякулат, за да се смята че един мъж има добри оплодителни способности, а сега е 20 млн, не може да се обясни само с въздействието на храната и околната среда.
Не идва матриархат, защото при матриархата жените са властвали над мъже. А идва напълно женско общество. Без мъже - тоест без бетовенци, без балзаковци, без пастьорци, без бубки, без кристиан бърнардовци...
Cixi
13 Мар 2018 10:33
Мнения: 186
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Доста фантазия се иска, за да обявиш китайците за малцинство. С останалото съм съгласен.
ИлияНиколов
13 Мар 2018 11:22
Мнения: 4,148
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Аз смятам, че е редно и дори наложително да се прави ясно разграничаване между мъжествения, мъжкаря и "мачото", наложен ни като образ от идиотската холивудска масова култура - фалшив образ с напомпени мускули, който се държи превзето и у когото всичко е поза. Този наложен образ е миризлив, той отблъсква и дори служи за пример и доказателство, че мъжът бил насилник, демек обслужва позицията на т. нар. "джендъри", ЛБГТ и т. н., че мъжът бил агресивен и бие жените.
Истинският мъжкар се грижи за семейството си и защитава слабите. Истинскит мъжкар не реве, не скимти, на мрънка, а върши работа, труди се и не е консуматор. Истинският мъжкар е лидер и хората несъзнателно го търсят за да са под крилото му. Истинският мъжкар не позира, той взема решения и не се колебае. Истинският мъж е кавалер, никога няма да удари жена, и умее да ухажва, да прави така, че жената да се чувства желана.
Истинският мъж стиска зъби и се усмихва, дори и когато е лошо наранен.
Sinco
13 Мар 2018 11:42
Мнения: 1,801
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Малките летни вълни изхвърлиха на брега вече не дивно женско тяло с глава на бръснещ се англичанин, а някакъв безформен мях, напълнен с горчица и хрян.
СС
13 Мар 2018 14:21
Мнения: 624
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Може би всички тези тенденции са част от еволюцията на нашия вид, а също така естествена реакция за ограничаване на раждаемостта. Природата си знае работата. Вярно, че на пръв поглед това засяга най-вече бялата раса и развитите страни, а не толкова точно тези които са нуждаят от ограничаване на раждаемостта, но това са процеси с голяма инертност, а и цивилизационната шапка върху тях допълнително изкривява нещата. Ето вижте в България - раждаемостта падна първо при българите и имаше опасения, че турците едва ли не ще ни превземат, докато много скоро и при тях раждаемостта също спадна до по-малко от 2 деца. Само при циганите остана относително по-висока и затова са сегашните опасения, че ако нещата се запазят така след някое друго десетилетие ще се превърнем в циганска държава, но внимателния поглед показва че и при тях тенденцията е към намаляване на раждаемостта, просто инерцията е по-голяма. Като показателното е, че колкото по-интегрирани и по-цивилизовани са едни цигани, толкова повече броя на децата им се доближава до средния за страната, раждаемостта е относително висока само при "индианците" живеещи неинтегрирани в обществото, но там пък и смъртността е доста по-висока по обясними причини
Та така, природата си зне работата - нашата планета може да понесе и по-голямо население, но защо трябва да насилваме нещата до ръба и да се стига до катастрофични начини за редуциране на населението. Много по-добре е да се "изпедерастим" ако трябва навреме, от колкото да се самоизяждаме като плъхове когато ножа опре до кокал Всяка една животинска популация поставена натясно в условия на пренаселване прибягва до подобни процеси за регулиране, като отнесено към хората е нормално ефектите да засягат най-видимо жителите на големите градове, а не толкова живеещите на широко сред природата
аман бе
13 Мар 2018 20:50
Мнения: 1,724
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
"Ако някой не е разбрал - идва епохата на поредния МАТРИАРХАТ!!!"
След епохата на МУТРИАРХАТА, е редно да дойде дори и МАТРИАРХАТ.
tantus
15 Мар 2018 12:50
Мнения: 2,108
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Във Франция бяха направили един тест преди десетина години:

Пратиха два варианта на абсолютно една и съща автобиография (образование, опит, възраст, роден град - всичко едно и също до последната запетая) на огромен брой фирми. Единствената разлика беше името на кандидата - единият беше да кажем Пиер, другият - да кажем Мамаду. Сега познайте кой получи 2 пъти повече обаждания по телефона от потенциални работодатели - Пиер или Мамаду. След това направиха същия опит, само че смениха пола на кандидата - пак същите резултати. И после пак - разликата този път беше просто адреса - единия в гъзарски квартал, другият в опасно гето. И пак същите резултати.

Та така, ако белия мъж страда, то може би това е защото намаляват не неговите права, както се изказва автора, а намаляват неговите привилегии. Като свикнеш с хубавото (било то и несправедливо).....

Разбира се, има немалко случаи на злоупотреби и екстремна позитивна дискриминация (affirmative action мисля че се казваше в САЩ преди половин век) - това е точно толкова опасно, колкото и "класическата" дискриминация. Баланс, хора, баланс требе. Или с две думи - прагматична и тотална липса на предубеденост и тъпи клишета. За съжаление, в изобилие почти навсякъде.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: tantus
Maximus II
17 Мар 2018 20:21
Мнения: 9,725
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
такъв показател като количеството на сперматозоиди в еякулата рязко се е съкратил във всички западни страни - то е почти с 60% по-ниско, отколкото през 70-е години на XX век, и учените не знаят защо,"

Учените знаят защо, какво се е променило от 70 г. на XX век - промени се храната, направиха я по-химизирана, генно модифицирана, присъстват в храната естрогени, женски полови хормони, които са антагонисти на мъжкия полов хормон тестостерон, пластмасата на бутилките и съдовете за напитки и вода ги отделят в напитките, много фито естрогени има в соята - насилствено набутвана ни в храните и рекламирана като много здравословна, подобни ефекти се забелязват от 20-тина години и в Европа - точно тогава навлязоха и американските стандарти, вече и у нас, позната лекарка ми каза че спермограмите на 20-30 годишните у нас са отчайващи.

Обяснението е че било заради печалбите на световните концерни, но не е, това е световен заговор на елитите, планиран преди десетилетия, всчки химически замърсявания в храните ни са изключително анти тестостеронови, и нито една не потенциира мъжественоста.

Мислите ли че е случайно? Няма как да е!
Maximus II
17 Мар 2018 20:23
Мнения: 9,725
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Но учените няма да ни кажат нищо, защото са купени! В САЩ науката е частна, ако не слушаш ти спират субсидирането.
Maximus II
17 Мар 2018 20:30
Мнения: 9,725
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
За това войната е срещу мъжете и мъжествеността, само мъжкото начало може да заплаши властта на елита, женствените мъже, плахи и кротки, небунтуващи се роби, са мечтата за всяка власт.

Постига се и другата цел - намаляване на световното население.

Тестостеронът обаче е главният двигател на креативността, интелигентността, логическото мислене, чувството за справедливост и социалност не се развива без тестостерон, жените са по-компромисни, ако сте забелязали, защото имат ниски нива на тестостерон, за това САЩ ни ги набутват на високи управленски постове.

Това няма да свърши добре, ама никак!
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Maximus II
Maximus II
17 Мар 2018 20:42
Мнения: 9,725
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Едно само е лошото - че повечето от тези мъже са нещастни. На тях им липсва жизнена енергия. Те се защитават от живота, но не създават живот."

Всеки лекар ще ви каже, че ниските нива на тестостерон причиняват у мъжа депресия, но вярно е и обратното, нивото на тестостерон спада, ако мъжът е потискан, притискан социално и сексуално, стресиран, както се вижда, затворили са порочния кръг, от който излизане няма.

whw
19 Мар 2018 13:38
Мнения: 1,365
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Абе те и жените секаш са "по-малко" жени. Ама не са станали повече мъже.
  Мнения:21 1