Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Има ли неизбежна отбрана срещу глупостта
Отиди на страница:
  Мнения:45 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
4il4irik
09 Мар 2018 07:32
Мнения: 425
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
...казваш - Проблемът не е в това, че е реагирал, а проблема е в това, как го е направил. А аз казвам проблема е в това, че го е направил така защото от много години няма държава наоколо и нейните органи и институции и всеки е сам и се спасява както намери за добре. Значи не е проблем, че го е направил така. Не ли?
Лабдев
09 Мар 2018 16:07
Мнения: 221
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Трябва, за да излезем от частния случай, да има план, скица на имота, както когато стреляха по тоя-оня вестниците и ТВ показваха кой къде стоял, кой от къде минавал, че и траекторията на проектила. ко жилищетоеблок (кооперация), дворът може да е техен, може и да не е. Гаражът отделно стояща постройка ли е с нотариален акт, или нещо друго?Какво е имало в него- кола, материали, друго? Камерите какво и докъде са виждали и какво са записвали. Голяма част от това е видно и ясно - мястото. Следва времето - от колко до колко часа става, кога са 30-те минути следене, през какво - врата, прозорец ... - комбинират се място и време. После иде ред на действията, за които разни хора разно говорят. Тоест, единство на време, място и действие, доколкото е изяснено. Това са може би оперативни данни, може в интерес на разследването прокурорът да не ги дава на нас напълно. Всичко обаче може да се разкаже убедително, да се обясни докъде се казват факти и откъде се спестяват засега, а не да ни показват съпруги, майки, протести и какво ли не. Или няКОЙ иска да сме наплашени, ядосани, озлообени, разделени все повече? Четете не само тук как се коментира случаят. И как непрекъснато стават подобни неща. Е, често в дъното са мургавите ни сънародници. Стоп. И аз съм доста мургав.
Proculus
11 Мар 2018 09:28
Мнения: 1,292
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Самуил Димитров, късно стигнах до текста, но ти вдигам .
Макар Форца Нато по - горе да го е посочил, ще си позволя да повторя. Според мен прокуратурата се забави с изявлението си, писах го и в друга тема. Но не прокуратурата разпространи фалшивата информация по случая, сториха го медиите. Основният виновник за заблуждаване на обществеността в случая с убийството на Плъха изиграха журналистите, които явно не спазват никакви етични норми в дейността си, нямат нужната информационна хигиена, но най - важното е, че не им пука до какво води манипулирането на общественото мнение чрез лъжлива информация. Първият ден излъгаха масово за инцидента. На следващия ден участваха в разбунването на общественото мнение и организирането на протестите. Два дена отразяваха протестите. На 4 или 5 ден отразиха първата официално поднесена информация по установените при разследването факти, които тотално опровергаха изначално поднесените и манипулирани такива. След това продължиха все едно нищо не е било и се изнизаха от случая, без да поемат отговорност за стореното. Медиите победиха, БГ - журналистиката е марка!
  Мнения:45 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3