Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
МВР - ренесансът на пенсионерите
  Мнения:6 1
rokosovski
05 Мар 2018 19:59
Мнения: 2,243
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Вучков, ти като министър на вътрешните работи какво направи, за да премахнеш тая дивотия!? НИЩО! Даже по твое време, с твое активно съдействие, Горанов вкара и държавните служители в сектора "Сигурност" и съсипа и малкото което крепеше системата... Айде стига виене по луната и пак ДС ви е в устата... Психиатрите наричат това "обсесия". Намерил кой да се изкаже по темата... Ха!
хлопатар
05 Мар 2018 21:54
Мнения: 161
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Пълни глупости. Всеки работещ пенсионер може да бъде освободен в 17.29 часа на същия работен ден, само по преценка на работодателя. Без предизвестия и дрън-дрън. Вучков е пропуснал някой-друг закон.
Васуки
05 Мар 2018 22:12
Мнения: 3,605
От: India
Скрий: Име,IP
Принципно Вучков е прав. Демотивацията сред състава се дължи на много причини, тази е само една от тях, но е добре да се отстрани. А защо е допусната тази несправедливост? Дали защото е израз на обичайната управленска немощ на туземните политици или поради липсата на прилични кандидати за длъжностити, които биха се освободили с извеждането на пенсионерите? Имам известна информация, в провинцията по десетина души кандидатстват за едно място за полицай или пожарникар, но нито един не става за чеп за буре.
Джон Ленин
06 Мар 2018 09:43
Мнения: 562
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Не е толкова страшно, като им бият шута от МВР, ще отидат в охранителния сектор, какво толкова. Вярно, станахме държава на охранителите и застрахователите, но и за това е помислено и то е да се потдържа един постоянен контигент от престъпници, бандити и обирджии на свобода. Зер, толкова хора без препитание ли да останат. Решението е да изпразнат затворите, та да има работа за всички.?
Variano
07 Мар 2018 23:41
Мнения: 88
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Спирам да чета вестника. Публикувайте си вучков
  Мнения:6 1