Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Борбата с комунизма продължава да печели избиратели
Отиди на страница:
  Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2
tsombain
09 Фев 2018 14:58
Мнения: 1,804
От: Bangladesh
Скрий: Име,IP
Спокойно, колеги ...
Ще минат още 30 години и мрачните времена на комунизма ще идат в историята с подобаващото им се описание за този мракобесен период.
Сега вече в учебниците се учи част от мръсотиите на комунизма, което е добро начало, след още дестина години помнещите комунизма ще са станали колкото пръстите на едната ръка и средния пръст на другата. По форумите вече няма да има платени или фанатизирани апологети на комунизма и руското поданничество .
Просто трябва търпение, в момента наблюдаваме гърчовете на едно комунистическо тяло, чиято душа отдавна е отлетяла, и виждаме как разни паразитират върху трупа. Вичко това ще отмине, и след 30 години никой няма да може да бъде заблуждаван.
Федаин
09 Фев 2018 19:29
Мнения: 4,749
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Тръгнали двама монаси за Божи гроб. Стигнали една буйна река. На брега на реката една жена. Стои, не може да мине. Почудили се двамата монаси що да правят. Да помогнат, ама им забранено да докосват жена. Грабна л я единия, стиснал очи, пренесъл я набързо на другия бряг. Продължили монасите. Монало пладне, денят превалял, накрая другия монах не издържал и казал. - Брате, нали знаеш, че ни е забранено да се докосва жена?
А другия му отвърнал - брате, жената отдавна остана на брега, но види се ти още я носиш.
Та така, недраги професионални антикомунисти, влачете го тоя комунизъм колкото ви се ще. Само да се бехте сетили да го гоните кога трябваше. Сега само мърльовщината ви лъщи. А русофилията ще си отиде, когато си отидат и българите. Прави сте. Изглежда, че на там отиват нещата.Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Федаин
aldycrown
10 Фев 2018 01:04
Мнения: 7,395
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Борбата с комунизма продължава да печели избиратели

Миии... Гадни Еничари Разсипаха България...
Разсипана, неразсипана, еничарите печелят избори след избори. А простият, простете, много простият народец, се хваща на гола кука.
А прост ли е народът, държавата е слаба.
Когато народецът е мноо прост, държавицата е съвсем слабинка. И бееедна. Мноо бедна. На опашката на Европата...
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: aldycrown
Butch
10 Фев 2018 01:11
Мнения: 6,869
От: United States
Скрий: Име,IP
Федаин
09 Фев 2018 19:29
  Мнения:27 Предишна Страница 2 от 2 1 2