Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
Жителите на Видин настояват правителството да реши за магистрала до София
  Мнения:5 1
аиг
05 Фев 2018 11:33
Мнения: 2,008
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Всъщност отдавна трябваше да се наблегне на Северозапада, а не да се облекчава лятната почивка в Халкиди на софиянците. Все пак е дори и да се абстрахираме от факта, че северозапада е най-бедния район в целия ЕС, не можем да забравяме, че липсата на читави пътища обезмисля втория мост при Видин.
Ку-Ку
05 Фев 2018 14:15
Мнения: 4,101
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Автомагистрала (или скоростен път) е нужна, защото в момента положението по пътя Видин-София и особено отсечката Видин-Монтана е трагично. Вторият мост почна да генерира огромен трафик от тежки камиони и пътуването стана не само бавно, но и опасно. Но истинската причина местните да искат по-добра връзка със София е, че се надавят с това да дойдат и други инвестиции и повече работни места. На практика северозапдните райони са съвсем близко до столицата и ако има нормален път, то много търговски и промишлени дейности да ще се изнесат натам. Хем и на софиянци ще им олекне от прииждащите северозападни елементи
тупан темно
05 Фев 2018 14:16
Мнения: 2,655
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Към демонстрацията им се присъедини депутатът от БСП Иван Ибришимов.

А такаа! Ко стана с яденето на хасфалт бре, червени маскари?
...дали магистрала, или ж.п. линия Видин - София...

А защо да не си спомним как преди пет-шест години врачани се вдигнаха на бунт срещу изграждането на високоскоростна ж.п. линия Видин - София? В тая държава е важно да се протестира. Едни за, други против..
Врачани на бунт срещу жп линия

Натисни тук
  Мнения:5 1