Добре дошъл: CommonCrawl [Bot]
Теми: 0
Мнения: 0
Изход
"Странно ми е как Жан Виденов мина бързо от свръхсамочувствие към безпомощност"
Отиди на страница:
  Мнения:40 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
chincil
04 Фев 2018 20:01
Мнения: 312
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Вопиюща управленска немощ и некомпетентност. Нищо чудно, че докараха България до катастрофа. Пълни случайници попаднали незнайно как във власта и завършили феерично.
2pee
04 Фев 2018 20:04
Мнения: 2,611
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Всичко, което опозицията искаше и в името на което възбуни януарските вълнения, бе незаконно. Но след като БСП не бе в състояние да наложи зачитането на закони, нямаше друг изход освен компромиса, което значи без победители и победени, като и двете страни намират оправдание за себе си.

А народа-кучета го яли.
D4D5
04 Фев 2018 20:13
Мнения: 7,359
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Не излязох цял ден от дома, докато движението в града е парализирано от заграждения по кръстовищата на някои главни улици - студенти, подкрепаджии. Не се движат трамваи, тролейбуси, автобуси. С частните коли се правят всевъзможни зигзаги, за да се стигне до уреченото място. Част от хората отиват на работа пеша; изглежда, че повечето си стоят у дома. Националните медии предават само новини и разни подстрекателски материали. Почти не се чува друг глас освен на привържениците на опозицията. Казаха ми, че "комендант" на загражденията на Орлов мост бил Милен Семков* - разпореждал се енергично; хвалел се как не допуснал да мине колата на някакъв полковник. Той намира последен шанс да играе политическа роля, която винаги му се е изплъзвала, и то заради самия него; дори във факултета никой за нищо не го зачита. Все повече се насаждат омразата, отмъстителността, жестокостта - реална е опасността от кръвопролитие.
AzUrAL
04 Фев 2018 20:14
Мнения: 4,451
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Доларът гони 3 хил. лв. Цените растат неудържимо. Много стоки изчезват - огромни опашки за хляб.
DukeNukem
04 Фев 2018 20:15
Мнения: 1,231
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
бе целта, т.е. да се махне Жан? Предстоеше, в първите дни на новата година, да се сключи споразумение за борда. Очевидно опозицията, а и среди в БСП, не са искали това да стане при Жан и по този начин още повече да се укрепи положението му. Знаменателно е, че си запазва поста и в новия кабинет досегашният финансов министър Костов, който би трябвало да носи най-голямата отговорност за състоянието на финансите. Жан ми каза, че лично го е съветвал да не отказва. Вероятно са се намесили и финансовите сили отвън.
pirx71
04 Фев 2018 20:44
Мнения: 686
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
с бетонните глАви начело бяхме на път да се хванем гуша за гуша...с оглед на последващите събития може би беше по-добре ама не стана.
samuil
04 Фев 2018 21:30
Мнения: 1,960
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Започва Жан в производството, а после е бил даже и ОТК .. поне сестра ми така ми е казвала ..
samuil
04 Фев 2018 21:33
Мнения: 1,960
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
щурчо 04 Фев 2018 21:31

Ъхъм, туй да "работиш" като камсамолски кадър е ноо трудна и отговорна работа.
1 годин стаж у камсамолскио апарат требе да се зачита за 10...
В "Биомашиностроене" , какъв комсомолски кадър е бил ?? Като е ставало дума са ми споменавали, че е бил ОТК ..

П.П
Мога да звънна, да питам кака .. ?
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: samuil
Свежарков
04 Фев 2018 21:56
Мнения: 2,577
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Сравнително лесни за разбиране събития. Водещо беше предателството в БСП, извършено с различни средства от няколкото групи продажници и подлеци на Позитано. Разбира се, играеха по външна поръчка с главна цел организационно-кадрово разбиване на БСП, разколебаване и попиляване на електората й компенсаторно засилване на СДС, чрез резките огромните скокове на долара натрупване на пари за следващото правителство, други за открадване от информирани подбрани спекуланти, както и около 300 млн щ. д. за Сорос.
Решението в полза на БСП беше много просто, но не го допуснаха както заговорниците, така и Жан Виденов, който гореше от желание да се провалят Първанов и Добрев, които бяха сред свалилите го. Те наистина се провалиха в очите на социалистите и на почтените хора в страната, които естествено не понасят предателите, но провалът им беше прикрит от възползвалите се от него, както и от поръчителите отвън, а за целта уредиха два мандата на главния си далавераджия Първанов. А просто трябваше на 11-12 януари след погрома на НС и обявяването от СДС, че го напуска, да го напуснат и да. Елементарно и печеливше 100%. На колене щяха да ги молят да се върнат, защото новият президент не беше встъпил в длъжност, а не можеше да стане без парламент. Нямаше да има свърхинфлация, дандании по улиците, големи загуби за населението и държавата.
Но... Оттогава БСП не може да се надигне, няма и да може.
samuil
04 Фев 2018 22:07
Мнения: 1,960
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
щурчо
04 Фев 2018 21:55
Начи е разбирал от био машини.
Макар да е завършил Международни икономически отношения в Московския държавен институт по международни отношения. Голем корифей..
Корифей не знам, ама за преподавател го хвалят - май вече е доцент ..
Знае английски, френски, руски и арабски ...

П.П
Абе завършил с отличие .. ама баща му - железничар, а самият Жан - роден и живее в Пловдив - панелките на Филипово .. Семейството - с православни корени ..
#кой къде да го изтегли по София?

В министерство? .. я да си е в Пловдив , то заводи има ...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: samuil
AzUrAL
04 Фев 2018 22:50
Мнения: 4,451
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
роден и живее в Пловдив
Една от причините защо днес сме на това дередже! А има нечовеци, които му се и кефят. Поврага.
annetaz
05 Фев 2018 05:18
Мнения: 1,778
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Хроника на грабежа. Съответно представен като революция на масите. Колко хубаво да впрегнеш балъците да ти свършат мръсната работа? Олигархията си оплете кошницата, а спестяванията на хората, заплатите, пенсиите бяха унищожени. Що някои Цоциалисти се уговориха с метежниците от СДС-то? Ами, защото явно им е обещана част от баницата. Да участват в грабежа и да узаконят придобитото, да си отпишат кредитите и дълговете, да спечелят от курса на долара. Да участват в приватизацията! Куфарчета, а? Луканов раздавал куфарчета??? И що не взе няколко за себе си?! Просто източиха банките и ги фалираха после. Ама неграмотните мишлета кво разбират от шашми?! Те все са на улицата за морал и против комунистите. Блазе на елит, който има такъв малоумен и необразован народ с промити мозъци от идеалите на комунизма. Никой на Запад не би протестирал за такива глупости! Защото там си знаят интересите.
Kinks
05 Фев 2018 07:44
Мнения: 524
От: American Samoa
Скрий: Име,IP
198 МЕТОДА ЗА МИРНИ ДЕЙСТВИЯ по Джин ШАРП

http://energywatch.blog.bg/politika/2012/04/07/198-metoda-za-mirni-deistviia-po-djin-sharp.936483
Olvido
05 Фев 2018 07:55
Мнения: 9
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
За вас ,Четвъртокласници ,един урок от ЧОВЕК И ОБЩЕСТВО /ЧО,както го пишете като учебен предмет в програмите си /

"....Един познат, преобразен в тъмносин, не се стесняваше да ми каже: "само едно трупче ни е нужно".

Пред президентството огромна тълпа, очакваща резултата от срещата, готова да освирква и малтретира представителите на левицата. Журналистите издевателствуват: влезли през задния вход, не смеели да застанат пред народа (!) и да го погледнат в очите. А този народ е събран именно, за да издевателствува. С "Ура" и "Победа!" посрещат вестта за върнатия мандат. Решението е да се назначи служебен кабинет и избори пред ултиматума на СДС. Макар Стоянов лицемерно да заявява, че победител е България, всички ръководители на СДС ликуват с тълпата пред "Св. Ал. Невски" с възторжени викове "Победа!". Виждаха се разплакани дами и ожесточени мъжки физиономии. По медиите журналистите се захласват в превъзнасянето на П. Стоянов - мъдрец, спасител и какъв ли не още. Друго мнение не се допуска. По едно време зърнах, че показват част от пресконференцията на Първанов..."
  Мнения:40 Страница 1 от 2 1 2 Следваща